Prémium

Amerikai részvények kedvező feltételekkel (x)

Portfolio




Az Eastbrokers Befektetési Rt. 2001. augusztus 28-án megindítja új szolgáltatását, melynek keretében lehetõséget ad ügyfeleinek az amerikai értékpapírpiacokon történõ kereskedésre. Ezt a lépést az ügyfelek irányából érkezõ folyamatos érdeklõdéssel magyarázza a cég. A nemzetközi piacok nyitva tartásához igazodva reggel 9:30-tól este 22:00 óráig várják a megbízásokat a brókerek, s a társaság természetesen minden szükséges információval és elemzésekkel ellátja a befektetõket.

A külföldi értékpapírok vásárlása során az Eastbrokers ügyfelei profitálhatnak a külföldi piacok BÉT-nél magasabb likviditásából, jobb teljesítményeibõl és sokkal szélesebb kínálatából. Az Eastbrokers ehhez a következõ feltételeket biztosítja:

- rendkívül kedvezõ megbízási díjak
- megbízások fogadása a piac teljes nyitva tartása alatt (9:30-22:00)
- szakértõ befektetési tanácsadók


A felkészült, széleskörû tapasztalatokkal rendelkezõ elemzõgárda maximális segítséget tud nyújtani abban, hogy a befektetõk eligazodhassanak a külföldi értékpapírpiacokon. A befektetõk a külföldi értékpapírokkal kapcsolatban ugyanannyi információhoz juthatnak, mint a Budapesti Értéktõzsdén. Részvényeken kívül lehetõség van olyan értékpapírok vásárlására, amelyek egy-egy szektort vagy iránymutató indexet fednek le. Ilyenek például a Nasdaq 100-nál a QQQ, a Dow Jones-nál a DIAMONDS (DIA), illetve az S&P 500-nál a SPIDER (SPY).

Az EastBrokers Rt-nél jelen pillanatban az AMEX-re, a NYSE-re a Nasdaq-ra bevezetett részvények közül lehet válogatni, amely rendkívüli mértékben szélesíti a befektetõk lehetõségeit, hiszen ez több mint 10,000 részvény kínálatát jelenti, amelyek között szerepelnek a legjelentõsebb európai vállalatok részvényei is. A brókercég a közeljövõben tervezi a részvények opciós, az indexek határidõs és opciós, valamint a devizák határidõs kereskedésének bevezetését.

Az Eastbrokers külföldi díjait úgy alakította ki, hogy a nemzetközi befektetés jellegébõl fakadó magasabb költségeket a lehetõ legkevésbé hárítsa át ügyfeleire. Ennek megfelelõen a napon túli megbízások esetén a 10 dolláros fix díj mellett felszámolt jutalék nagysága csupán 0.35%, day-trade esetén pedig az elõbbi tételek fele a díj.

A részvénybefektetések költségei megbízásonként a következõk:

Napon túli adás-vétel:
- 10 USD+0.35%
- 4 USD árfolyam alatti részvények esetén egyedi

Day trade:
- 5 USD+0.175%
- 4 USD árfolyam alatti részvények esetén egyedi

(X)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019