Prémium

TóPARK - The ideal way of life - Irodák • Üzletek • Lakások (x)

Portfolio


' title='
A TóPARK elébe megy azoknak az igényeknek, melyeket sem a fővárosban, sem az agglomerációban élők nem tudnak maradéktalanul kielégíteni. Zöldben, egészséges, jó levegőjű környezetben élni, miközben a városi lét előnyei is élvezhetőek. Közép-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztéseként, Budapest nyugati kapujában, három kulcsfontosságú autópálya találkozásánál, az elővárosi vasút vonala mentén, egy Margit-sziget méretű tó körül, összesen 140 hektáron innovatív irodák, modern lakások, teljes körű és színvonalas szolgáltató központ, egyedülálló sport- és rekreációs komplexum, valamint Közép-Kelet-Európa legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja épül fel. Ezt a területet sokan "Arany-háromszögnek" is hívják, kiváló közlekedési adottságainak és a régióban kiemelkedően dinamikus gazdasági fejlődésének köszönhetően. Szervesen kapcsolódik a főváros vérkeringéséhez, összeköti azt a környező városokkal, településekkel. Egyedi építészeti megoldások, kiváló megközelíthetőség és személyre szabott szolgáltatások biztosítják a hatékony munkavégzés és az emberközpontú lét feltételeit. Magyarországon a TóPARK az első olyan városméretű beruházás, ahol többek között integrált alternatív energiafelhasználással védik tartósan a környezetet.
A TóPARK valódi belvárosként egy új életforma lehetőségét nyújtja.

' title='

A TóPARK saját autópálya-lehajtói közvetlen kapcsolatot biztosítanak a területet körülölelő autópályákkal, ahonnan könnyen és gyorsan elérhetők a vidéki városok és a környező országok. A terület megközelíthető hagyományos vasúttal is, de a tervezett TóPARK expresszvonat ennél jóval gyorsabb elérést biztosít, továbbá a TóPARK Shuttle Bus szolgáltatás, valamint a TóPARK taxik és reptéri transzferek is mind a TóPARK bérlőinek, vendégeinek kényelmét szolgálják.

Közép-Európa leghosszabbra tervezett üvegtetővel fedett passzázsa minden olyan szolgáltatót felvonultat, amelyre szüksége lehet egy TóPARK "polgárnak". Közel 20 vendéglátóhely, rendezvény- és konferenciaközpont, wellness, fitness és sportközpont, teljes körű egészségügyi szolgáltatások, bank, posta, okmányiroda, közért, drogéria vagy éppen tisztító várja az ügyfeleket. A TóPARK feladata, hogy a vonzáskörzetében élő közel egymillió ember igényeit kiszolgálja.



' title='
A TóPARK hangulatát alapvetően meghatározó Törökbálinti-tó nemcsak háttere, hanem aktív szereplője is a TóPARK fejlesztésnek. Közel 40 hektáros egybefüggő vízfelszínével Budapest környékének legnagyobb tava, amely ideális környezetet teremt egy aktív életformához, melynek éppúgy része a sport, mint a szabadidős programok, a feltöltődés és a természet csendjének háborítatlan élvezete.



' title='
A TóPARK épületei azokat a korokat idézik, ahol még helyükön szerepeltek az emberi értékek és a stílus nemcsak egy reklám szlogen, hanem a mindennapi élet része volt. A TóPARK egy olyan hely, amely egyszerre minőségi és természetesen egyszerű, a modernet a klasszikussal finoman ötvöző, nyugodt és otthonos, mégis trendi és vibráló. Egy hely, ahol jó lenni, ahol egymás mellett élhetnek és dolgozhatnak a különböző életszakaszú és életvitelű emberek. Egy hely, ahol a természeti környezet és a városi élet minden előnye megtalálható.

A TóPARK különleges kapcsolatot ápol a művészetekkel. A természettel keretezett városközpont színei, fényei, kompozíciós megoldásai lényegében egy állandó "tárlat" elemei. A TóPARK fotógyűjtemény kiállításai a méltatlanul ritkán bemutatott világhírű magyar fotósok képeiből adnak ízelítőt. A fejlesztő csoport egy 10 éves együttműködési szerződést kötött a Szépművészeti Múzeummal, melynek értelmében a TóPARK beruházója minden évben egy-egy nagy értékű festményt helyez el a múzeumban. A beruházás a jövőben a kortárs művészetek meghatározó támogatója kíván lenni.
(X)
Holdblog

Ezek a világ legfejlettebb startupvárosai

Alig van európai szereplő a világ legfejlettebb startupvárosai közt, de legalább a leggyorsabban fejlődő ökoszisztémák terén előkelő helyen van a kontinens. Ezek a világ vezető... The post

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
DurerPark_05