Prémium

MÁR CSAK EGY NAP- Portfolio Property Investment Forum 2008 (x)

Különleges idők, különleges konferencia

Portfolio
Már közel 350-an jelentkeztek november 11-i eseményre, amely a legnagyobb ingatlanos konferencia Bécstől Moszkváig. Ne maradjon le róla! A fejlesztői, finanszírozói csődök, kényszerértékesítések, a tovább nehezülő finanszírozás idején minden korábbinál fontosabbá vált az ingatlanpiac elitjének találkozása, konzultációja. A november 11-én megrendezésre kerülő 4. Portfolio Property Investment Forum egyedi lehetőséget nyújt a hihetetlen gyorsan változó, bizonytalan időket átélő ingatlanpiacon a legfontosabb hazai szereplők, és a legbefolyásosabb régiós szakemberek véleményének megismerésére. A minden eddiginél nagyobb szabású szakmai esemény több mint 60 előadóval és várhatóan mintegy 300 résztvevővel a legnagyobb ingatlanpiaci konferencia Bécs és Moszkva között.
Az elmúlt napok, hetek fényében egyértelműen kijelenthetjük, hogy különleges időket élünk át. A különleges ez esetben azonban sajnos határozottan negatív előjelet érdemel. A korábban credit crunch-nak vagy hitelválságnak aposztrofált krízis mára globális pénzügyi válsággá eszkalálódott, s az ingatlanpiac korábban sziklaszilárdnak hitt szereplőit döntötte csődbe vagy annak közvetlen közelébe. A jelenlegi rendkívűli piaci helyzetben minden eddiginél jobban felértékelődött az ingatlanszakma legmeghatározóbb véleményformálóinak, első számú piaci szereplőinek találkozója. A kiélezett környezetben minden új információ, minden kapcsolatteremtési lehetőség aranyat érhet.

További információ és jelentkezés a rendezvény honlapján .

Az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum mára nem csupán Magyarország és a régió legnagyobb volumenű ingatlanszakmai konferenciájává nőtte ki magát, de egyértelműen a hazai ingatlanpiac legfontosabb és legmagasabb szintű döntéshozói-cégvezetői találkozójává is vált.



Főtámogató:


EUROHYPO

Támogatók:


DTZ


SCD


Schönherr Szécsényi Ügyvédi Iroda


WING


TRIGRANIT


Piaci guruk a válságról

A szervezők az elmúlt hónapok eseményeit figyelemmel kísérve a pénzügyi válság ingatlanpiacra gyakorolt hatásait választották a konferencia kiemelt témájának. A november 11-én megrendezésre kerülő szakmai fórum délelőtti, nyitó szakaszában a hazai és a régiós piac meghatározó szereplői fejtik ki a véleményüket az eddig átélt folyamatokról és természetesen a kilátásokról. A nyitóelőadásokban a közép- és kelet-európai régió egyik legbefolyásosabb ingatlanfinanszírozója, Markus Leininger (Eurohypo), valamint Alan Colquhoun,a DTZ régiós vezetője tekintik át a kialakult helyzetet. A hitelválság hatásainak dedikált panelbeszélgetésben az előbb említett szakértőkhöz a hazai fejlesztői (Futó Gábor - Futureal, Szabó Zsolt - TriGranit) és befektetői (John Verpeleti - AXA REIM) oldal képviselői csatlakoznak.

A tavalyi konferencián hatalmas sikert hozott az ország legnagyobb multifunkcionális városfejlesztéseiről szóló panelbeszélgetése, ezért az idei konferencián is egy asztalhoz ülnek a óriásprojektek vezetői. A Corvin Sétány, a Duna City, a Károlyi Városközpont és a Tópark képviselői a megváltozott piaci környezetben való érvényesülésről, az előttük álló lépésekről beszélgetnek majd a pódiumon.

Három párhuzamos szekció

A Portfolio Property Investment Forum az elmúlt 4 év töretlen fejlődésének eredményeképpen 2008-ra kinőtte a klasszikus belvárosi helyszíneit, így az idei évben egy teljesen új helyen, a Budakeszi úti Europa Congress Centerben kerül megrendezésre. Az új hely új lehetőségeket nyitott meg a program előtt, s így a nagyszabású délelőtti plenáris szekció után délután párhuzamosan három szekcióra bontva folytatódik a szakmai program. A résztvevők az Irodapiac-Logisztika, a Lakáspiac-Várostervezés, ill. a Retail-Hotelpiac szekció panelbeszélgetései közül választhatnak.

Az Irodapiac-Logisztika szekcióban a legaktuálisabb témák - zöld irodaházak (AIG Lincoln, Europolis, WING), agglomerációs fejlesztések (Solaris, Terrapark, Tópark) - mellett egy speciális beszélgetés keretén belül a fejlesztők és a befektetők ezúttal nyilvánosan ülnek egy asztalhoz. Zárásként a hazai logisztikai ingatlanpiac vezető szereplői (Agrogate, Goodman, ProLogis, Segro) vitatják meg, hogy valóban lemaradóban van a magyar piac régiós versenytársaihoz képest.

A Lakáspiac-Várostervezés programjában megtaláljuk a legnagyobb értékesítési hálózatok (Otthon Centrum, Duna House, A1 Ingatlan) és lakásfejlesztők (Biggeorge’s NV, AL Holding, TriGranit) első embereit, akik az elmúlt években gyengélkedő hazai lakáspiac kilátásait, kitörési pontjait vitatják meg. Az RICS londoni vezető közgazdászának, Simon Rubinsohn-nak az előadása után pedig egy egészen különleges kereaksztal-beszélgetésnek lehetünk tanúi, ugyanis Közép-Európa legfontosabb fővárosainak (Bécs, Budapest, Bukarest, Pozsony) főépítészei vetik össze várostervezési koncepcióikat.

A Retail-Hotelpiac szekcióban a belvárosi kiskereskedelmi fejlesztésekről, ill. a budapesti hotelfejlesztési kilátásokról szóló panelbeszélgetések mellett nagyon nagy hangsúlyt kap a Balaton. A tó reneszánszáról, s az ehhez elengedhetetlen infrastrukturális és turisztikai fejlesztésekről a legaktívabb "balatoni" fejlesztők (SCD, SBI, CIB Lízing) és a legfontosabb városok (Siófok, Balatonfüred) polgámesterei beszélgetnek majd.



Mindenki, aki számít

A program szervezői nem bíztak semmit a véletlenre, a program összeállítása során támaszkodtak arra a tavalyi konferenciát követően készített felmérésre, amelynek célja az volt, hogy megtudják, hogyan lehet még jobbá, s még magasabb színvonalúvá emelni a Portfolio Property Investment Forumot .

A Portfolio.hu nem titkolt célja, hogy egyetlen nap erejéig egy terembe gyűjtse az összes magyarországi és számos régiós ingatlanpiaci szakembert, bízva abban, hogy üzletek nem csak tárgyalóasztal mellett köttetnek. A szervezők 2008 november 11-én 300 ingatlanos szakember részvételére számítanak, bízva abban, hogy a magas minőség és a piac iránti elkötelezettség soha nem megy ki a divatból.

További információ és jelentkezés a rendezvény honlapján .


(X)
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
lidl áruház