Prémium

Gyorsítósávban az Externet (x)

Portfolio
A jól sikerült évzárás lendületét kihasználva új akciókkal jelentkezik az Externet. A lakossági adsl piacon már az új, más szolgáltatónál lejárt hűségidejű ügyfeleket is kedvező ajánlatokkal várják. Az "újévi akció" nemcsak áraival versenyképes, hanem az új internet előfizetőknek olyan szabadon választható termékeket ajándékoz, mint a havidíj nélküli fax vagy telefon szolgáltatás.
Érdemes felhívni a figyelmet a havi előfizetési díj és kapcsolási díj nélküli telefonálás lehetőségére, amely nemcsak az új, hanem a meglévő internet előfizetés mellé is rendelhető, és egyre népszerűbb szolgáltatás. Hiszen ki ne szeretné csökkenteni a havidíjat megspórolva és kedvező percdíjakkal a telefonáláshoz kapcsolódó költségeit?
Az újévi akció keretében folytatódik a Panda Security és az Externet együttműködése. Ennek részeként az Externet új internet előfizetői díjmentesen 1 éves "Panda Security 2010" internetbiztonsági csomagot kapnak. Az internet használat ma már egyre több területre terjed ki, ezzel párhuzamosan egyre több személyes adat megadása válhat szükségessé. Ebből a szempontból is fontos, hogy az internet használók tudatosan ügyeljenek számítógépük védelmére, és ezt egyre többen ismerik fel. A két cég közös akciója ehhez nyújt gyakorlati segítséget.
Mindezek mellett az Externet az üzleti előfizetőkre is gondolt. Folytatódik az új előfizetők részére meghirdetett ajándék router akció. Ezen felül a vállalkozások, az üzletemberek számára kiemelten hasznos lehet a kipróbálásra 1 évig díjmentesen használható Smartfax, amely internet alapon biztosít gyors és hatékony üzleti kommunikációt.
Sokan már bizonyára tapasztalták és elégedettek azzal, hogy könnyebb és gyorsabb lett az Externet Ügyfélszolgálatának elérése. A társaság ettől azt reméli, hogy a meglévő előfizetők elégedettsége is számottevően javul.
"Társaságunk számára a meglévő előfizetőink színvonalas kiszolgálása legalább olyan fontos, mint új előfizetők megszerzése. Fő törekvésünk az, hogy minden előfizetőnk érzékelje erőfeszítéseinket az ügyfelek elégedettségének növelésére" - nyilatkozta lapunknak Kocsis Ferenc, az Externet nemrégiben kinevezett új vezérigazgatója.
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat