Prémium

Párizsi bankár Budapesten- Matthias Niklowitz a globális válságforgatókönyvekről (x)

Portfolio
Zürich és Párizs után május 25-én, kedden Budapestre érkezik Matthias Niklowitz, a BNP Paribas igazgatója.

A Buda-Cash Brókerház arra kérte Matthias Niklowitzot, a BNP Paribas párizsi igazgatóját, hogy előadásában válaszoljon azokra a legfontosabb gazdaságpolitikai kérdésekre, amelyek mind a kisbefektetőket, mind a stratégákat nap, mint nap foglalkoztatják.

A világgazdasági válság úgynevezett harmadik szakaszában több közgazdasági forgatókönyv is létezik már, de ennek ellenére még kérdés, hogy milyen globális kilátásai vannak 2010-ben a világ meghatározó régióinak?
Mi magyarok különösen érzékenyek vagyunk az euró zónában történő változásokra, de arra is, hogy miként látják Magyarország gazdasági helyzetét a nyugat-európai szakemberek. A globális makrogazdasági körkép kiterjed a visegrádi országok és a BRIC országok idén várható teljesítményeinek összegzésére is.
Az elmúlt hetekben történt aktuális események miatt mindenki felteszi a kérdést, hogy mi az euró jövője, visszatér-e a dollár domináns szerepe? Mintha nem lenne elég a válság okozta gazdasági beszűkülés ezt még tetézi a fejletlenebb EU országokban a magánemberek tömeges eladósodottsága, amely ország kockázattá duzzadt.
A konferencián nemcsak a 2010-es év tőke és pénzpiaci várakozásait mutatják be az előadók, hanem egyedi fejlesztésű pénzügyi termékeket is, amelyek a nyugati befektetők körében kedveltek, és leginkább a rövid, dinamikus piaci változások követésére alkalmasak. A válság ugyanis nemcsak kárt okozhat, de mindig tartogat lehetőségeket is. Erre hívják fel az előadók a figyelmet, például azzal is, hogy Kovács Péter, a Buda-Cash Brókerház nemzetközi üzletágvezetője a klasszikus arany és olajbefektetések új, modern alternatíváját mutatja be, amelyekkel tökéletesen követhetők akár a deviza párok, tőzsdeindexek, sőt egyedi részvények árfolyam-elmozdulásai is.

A konferencián való részvételhez online regisztráció szükséges a Buda-Cash weboldalán (http://www.budacash.hu/hirek,-elemzesek/487.html )
(x)
Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
DurerPark_05