Prémium

A jövő egyeteme Magyarországon

Portfolio
Singularity University: ahol a "nem készültem" akár egy iparág végét is jelentheti.
Nincs népes tanári kar, és a hagyományos tanszékek helyét a nanotechnológia, biotechnológia, a bioinformatika, a mesterséges intelligencia kutatása, vagy éppen a robotika vették át. A szilícium-völgyi Singularity University kurzusain a világ legismertebb tudósai és szakértői oktatnak. Ezek a "professzorok" azonban nem a hagyományos értelemben vett egyetemi tanárok, hanem világhírű, az innovációban élen járó cégek alapítói, vezetői, fejlesztői, akik folyamatosan bővülő tudásukat és tapasztalatukat osztják meg a kiválasztott hallgatókkal. Aki a Google, a NASA vagy éppen a DARPA meghatározó tanácsadóitól és szakembereitől szeretne tanulni, annak november 15-16-án Budapesten, a Zeneakadémián a helye.

Az elitképző Singularity University (SU) most először hagyja el az Egyesült Államokat, és a hazai vezetők örömére éppen Budapesten tartja első nem amerikai találkozóját. A kétnapos rendezvény célja, hogy megismertetesse az exponenciális technológiák nyújtotta lehetőségeket és az alkalmazásukkal járó előnyöket, felkészítse az egyéni résztvevőket és szervezeteket ezen technológia okozta változásokra, valamint bemutassa, hogy e változások együttesen, igen rövid idő alatt hogyan formálnak át mindent körülöttünk. Az előadók között van Ray Kurzweil, a Google fejlesztési igazgatója, Gregg Maryniak, az energetika, az űrkutatás és a repülés szakértője, és Dr. Daniel Kraft őssejtkutató is. Az eseménynek november 15-16-án, az újjáépült Liszt Ferenc Zeneakadémia ad otthont, ahol a résztvevők a mesterséges intelligencia, robotika, biztonság és gyógyszerészet témáiban is hallhatnak majd előadásokat.

A jövő egyeteme Magyarországon
És hogy miért éppen Budapestet választották az első európai csúcstalálkozó helyszínéül? Dr. Peter H. Diamandis, az SU társalapítója, az Abundance írója szerint "Az Európai Unió által alapított EIT központjaként Budapest a legoptimálisabb helyszín az első nyílt, Egyesült Államokon kívüli csúcstalálkozó megrendezésére. Az esemény egy vibráló és fontos párbeszéd lesz az exponenciális technológiák szerepéről, azok hatásáról a fejlődő nemzetekre, valamint arról, hogy új befektetések esetén, milyen területeken van szükség kapitalizációra."

Nem kérdés hát az, hogy annak, aki az exponenciális technológiák területén labdába szeretne rúgni, a rendezvényen a helye. A "nem készültem a jövőből" ugyanis cégek, de akár egész iparágak végét jelentheti.

(x)
infláció bevásárlókocsi
beluga bálna
Nagy dugók vannak a szerb, román és ukrán határnál
magyar posta
varso lengyelorszag belweder elnöki palota
hold holdra szállás holdraszállás űrkutatás föld
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 1.
Financial IT 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
woodland-2_52486621683_o