Prémium

Üzleti ügyfelek energiaköltségének optimalizálása (x)

Portfolio
Az ELMŰ-ÉMÁSZ által kidolgozott konstrukció jelentős segítséget nyújthat a vállalkozások számára.
Mivel a rezsicsökkentés nem érintette az egyetemes szolgáltatóktól villamos energiát vásárló üzleti ügyfeleket, így ezek jelenleg jóval drágábban jutnak energiához, mintha a versenypiacról vásárolnának. A kialakult mintegy 20 százalékos árkülönbség komoly megtakarítást eredményezhet.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ eddig elsősorban Budapestre és környékére, valamint Észak-Magyarországra koncentrált, júniusban azonban kampányt indít a dunántúli és a tiszántúli kkv-szektor megnyerésére.



Üzleti ügyfelek energiaköltségének optimalizálása

Az ország egyik legnagyobb energiaszolgáltatója által meghirdetett energiadíj-ajánlat rendkívül kedvező, de a döntésnél érdemes figyelembe venni más tényezőket is: ilyen például az ügyfélszolgálat színvonala és elérhetősége, a számlázás és a fizetés módja, feltételrendszere. A társaságcsoport az elmúlt évben jelentős fejlesztésekkel jól működő online ügyfélszolgálatot és saját elektronikus számlázási megoldást épített ki. Ügyfeleinek dedikált telefonos kapcsolattartót biztosít, és hatékony online ügyfélszolgálatot működtet. A felkészült munkatársak gyors és szakszerű válaszokkal segítik a vállalkozásokat azok fogyasztási szokásainak ismeretében.

Ráadásul az energiaszolgáltató teljes egészében átvállalja a kereskedőváltás bonyolult folyamatával járó adminisztrációs terhet és feladatokat, de persze fontos ismerni a jelenlegi szerződés paramétereit, a felmondási időt, amely a vállalkozást az aktuális szolgáltatóhoz köti.
Az energiaköltségek csökkentése nem csak a vállalkozások terheit mérsékli, de jelentősen növelheti versenyképességüket is. Ehhez azonban a jó szerződés mellett átfogó energiahatékonysági intézkedésekre is szükség lehet. Az energiaszolgáltató szakértő munkatársai segítenek az energiatakarékossági lehetőségek feltárásában is. Az átfogó vizsgálat eredményeként készült jelentés akár azonnali megtakarítást is jelenthet az energiafelhasználásban, de energiahatékonysági beruházási javaslatokkal, megtérülésszámításokkal is támogatják a vállalkozások energiaköltségeinek lefaragását.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ több mint 100 éves tapasztalatára támaszkodó országos terjeszkedése és az új konstrukció minden érintett számára komoly előnyökkel járhat.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
cimlapi