Prémium

Naprakész tudás az elektronikus közigazgatásról (x)

Portfolio
A napjainkban egyre fontosabbá váló elektronikus közigazgatás megvalósításában kiemelt szerepet játszanak a közigazgatásban dolgozók. A Neten a Hivatal projekt nem csak a lakosság körében szeretné népszerűsíteni és bemutatni az elektronikus közigazgatás lehetőségeit és újításait, de céljául tűzte ki a köztisztviselők oktatását is: júniusban átfogó továbbképzések indulnak Budapesten és hat vidéki nagyvárosban is.
A "Neten a Hivatal" projekt az elektronikus közigazgatási szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket mutatja be, illetve igyekszik felhívni a figyelmet az elektronikus ügyintézés előnyeire. A népszerűsítő és tájékoztató program a lakosság és a vállalkozók tájékoztatása mellett a közigazgatásban dolgozók e-közigazgatással kapcsolatos tudásának bővítésére is fókuszál, mivel a közszférában dolgozókra kiemelt szerep hárul az elektronikus szolgáltatások nyújtásában, valamint azok használatának terjesztésében.

Az e-ügyintézés minél szélesebb körű térnyerése érdekében a projekt keretén belül lehetőség nyílik a köztisztviselők felkészültségének növelésére: a közigazgatásban dolgozók részletesen megismerhetik az elektronikus közigazgatás fejlesztési koncepciójának újdonságait, valamint betekintést nyerhetnek a jelen és a közeljövő azon elektronikus közigazgatási megoldásaiba, amelyeket egyrészt saját munkájuk során is hasznosíthatnak, másrészt amelyekről részletesebb tájékoztatást adhatnak majd az azokat igénybevevő ügyfeleknek. A továbbképzési sorozat Budapest mellett Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden és Székesfehérváron kerül megrendezésre júniusban és júliusban.

A képzés célja, hogy az ügyintézők ne csak a saját szakterületük ismerői legyenek, de ugyanilyen rutinnal és szakértelemmel kezeljék az e-közigazgatás egyéb területein felmerülő kérdéseket is. Fontos, hogy a köztisztviselők naprakész információk birtokában, maximális felkészültség mellett végezhessék munkájukat, ezzel hozzájárulva a rövidebb ügyintézési időhöz, vagy a gördülékeny ügymenet biztosításához.

A közigazgatásban dolgozóknak szervezett képzések mellett a Neten a Hivatal projekt az elektronikus közigazgatási szolgáltatások lehetséges felhasználóival való közvetlen kapcsolatra is törekszik: május közepén öt helyszínes, országos információs roadshow hívta fel a figyelmet az elektronikus közigazgatás előnyeire, valamint az e- közigazgatás szolgáltatások használatának különböző lehetőségeire.

A népszerűsítő és tájékoztató program az ÁROP-2.2.18-2012-2012-0001 azonosítószámú “Közigazgatási szolgáltatások használatára való ösztönzés és azokról tájékoztatás" című kiemelt projekt keretében valósul meg.

A Neten a Hivatal projektről itt talál részletes információkat.

Naprakész tudás az elektronikus közigazgatásról
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Jaksity György: Kilépés az Európai Unióból. Megéri?

Privát bankár

Privát bankár
Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.