Prémium

Naprakész tudás az elektronikus közigazgatásról (x)

Portfolio
A napjainkban egyre fontosabbá váló elektronikus közigazgatás megvalósításában kiemelt szerepet játszanak a közigazgatásban dolgozók. A Neten a Hivatal projekt nem csak a lakosság körében szeretné népszerűsíteni és bemutatni az elektronikus közigazgatás lehetőségeit és újításait, de céljául tűzte ki a köztisztviselők oktatását is: júniusban átfogó továbbképzések indulnak Budapesten és hat vidéki nagyvárosban is.
A "Neten a Hivatal" projekt az elektronikus közigazgatási szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket mutatja be, illetve igyekszik felhívni a figyelmet az elektronikus ügyintézés előnyeire. A népszerűsítő és tájékoztató program a lakosság és a vállalkozók tájékoztatása mellett a közigazgatásban dolgozók e-közigazgatással kapcsolatos tudásának bővítésére is fókuszál, mivel a közszférában dolgozókra kiemelt szerep hárul az elektronikus szolgáltatások nyújtásában, valamint azok használatának terjesztésében.

Az e-ügyintézés minél szélesebb körű térnyerése érdekében a projekt keretén belül lehetőség nyílik a köztisztviselők felkészültségének növelésére: a közigazgatásban dolgozók részletesen megismerhetik az elektronikus közigazgatás fejlesztési koncepciójának újdonságait, valamint betekintést nyerhetnek a jelen és a közeljövő azon elektronikus közigazgatási megoldásaiba, amelyeket egyrészt saját munkájuk során is hasznosíthatnak, másrészt amelyekről részletesebb tájékoztatást adhatnak majd az azokat igénybevevő ügyfeleknek. A továbbképzési sorozat Budapest mellett Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden és Székesfehérváron kerül megrendezésre júniusban és júliusban.

A képzés célja, hogy az ügyintézők ne csak a saját szakterületük ismerői legyenek, de ugyanilyen rutinnal és szakértelemmel kezeljék az e-közigazgatás egyéb területein felmerülő kérdéseket is. Fontos, hogy a köztisztviselők naprakész információk birtokában, maximális felkészültség mellett végezhessék munkájukat, ezzel hozzájárulva a rövidebb ügyintézési időhöz, vagy a gördülékeny ügymenet biztosításához.

A közigazgatásban dolgozóknak szervezett képzések mellett a Neten a Hivatal projekt az elektronikus közigazgatási szolgáltatások lehetséges felhasználóival való közvetlen kapcsolatra is törekszik: május közepén öt helyszínes, országos információs roadshow hívta fel a figyelmet az elektronikus közigazgatás előnyeire, valamint az e- közigazgatás szolgáltatások használatának különböző lehetőségeire.

A népszerűsítő és tájékoztató program az ÁROP-2.2.18-2012-2012-0001 azonosítószámú “Közigazgatási szolgáltatások használatára való ösztönzés és azokról tájékoztatás" című kiemelt projekt keretében valósul meg.

A Neten a Hivatal projektről itt talál részletes információkat.

Naprakész tudás az elektronikus közigazgatásról
(x)
iskola
áruszállítás kamion határ
macron
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Talajszilarditas-2023-11-09-0655_p