Prémium

Las Vegas-i hangulatban érkezett Budapestre a Huawei Mate 8 (x)

Portfolio
Nagyszabású rendezvényen mutatta be hazánkban legújabb prémium kategóriás okostelefonját a Huawei: a Kiosk Budapestben kaszinóval, mentalistával, divatbemutatóval várta a cég a vendégeket. A Mate 8 is izgalmas változásokat hozott, a Huawei sokat fejlesztett telefonján az előző generáció óta.

A Mate 8 okostelefont még tavaly novemberben jelentették be, a szakma azonban először a Las Vegasban megrendezett CES elektronikai kiállításon vehette szemügyre az új készüléket. Néhány héttel később a Huawei nem csak a telefont, de Las Vegast is elhozta Magyarországra. A rendezvényen többek között Korda György és Iszak Eszter várta az újságírókat és szakmabelieket a helyben kialakított kaszinóban.



Dupláznák a részesedést

Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary Kft. fogyasztói üzletágának igazgatója a Mate 8 bemutatása mellett a cég tavalyi magyarországi eredményeiről is beszélt. Elmondása szerint a vállalat dinamikusan növekedett hazánkban 2015-ben, a fogyasztói üzletág bevételei 86%-kal nőttek egy év alatt, piaci részesedésük pedig elérte a 7 százalékot (2014-ben még csak 4,4% volt). 2015 decemberében már minden tizedik Magyarországon eladott okostelefon Huawei gyártmány volt.

Las Vegas-i hangulatban érkezett Budapestre a Huawei Mate 8
Wang a jövőbeni tervekről is szólt, 2016-ban a vállalat a közép- és felsőkategóriás termékekre összepontosítja majd stratégiáját. Céljaik rendkívül ambiciózusak: a következő év során terveik szerint megduplázzák majd piaci részesedésüket.

Sokkal gyorsabb, energiahatékonyabb lett a Mate 8



Las Vegas-i hangulatban érkezett Budapestre a Huawei Mate 8
A Huawei legújabb telefonja két ponton fejlődött kiemelkedően nagyot. A korábbi Kirin 925-höz képest a Kirin 950 processzora 100 százalékkal nagyobb teljesítményt képes felmutatni, emellett pedig nagy hangsúlyt kapott az energiahatékonyság, ezen 70 százalékkal növeltek. A grafikus gyorsítás szintén nagyot ugrott, a korábbi készülékhez képest e téren 125 százalékos a növekedés.

A telefonban egy 4000mAh-s akkumulátor kapott helyet, ezzel normál használat mellett akár két és fél napot is kibír a telefon, gyakori használat esetén pedig körülbelül másfél napot. Maga a töltés is gyorsabb lett, mindössze fél óra alatt feltölthetjük annyira, hogy egy teljes napig kibírja további töltés nélkül.

Az ujjlenyomat-olvasón is fejlesztettek, az új eszköz kétszer olyan gyorsan azonosít, mint elődei, és támogatja a FIDO és Android M leolvasási szabványokat is, így biztonságosabban fizethetünk vele. A biztonságot a megerősített CPU is szolgálja, valós időben titkosítva adatainkat.

A Mate 8-ben egy 8 megapixeles előlapi, illetve egy 16 megapixeles hátlapi kamera kapott helyet egy új, hatékonyabb képstabilizátorral együtt.

Las Vegas-i hangulatban érkezett Budapestre a Huawei Mate 8
A telefonon Android 6.0-ás rendszer fut, és ahogyan megszokhattuk, a Huawei saját interfésszel látta el: az EMUI 4.0 felülettel használhatjuk.

A Mate 8 egyértelműen a prémium kategória tagja. Hazánkban január végétől vásárolható meg ezüst és szürke színekben, 199 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

További információk

(x)
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg