Prémium

A Telekom díjmentes hozzáférést nyújt a világ legnagyobb Wi-Fi hálózatához (x)

Portfolio
A Telekom díjmentes Wi-Fi szolgáltatást indít közel 20 millió Fon ponton, így már három hálózaton kínál biztonságos internetkapcsolatot: vezetékes, mobil és Wi-Fi hálózaton.
Ezzel a Telekom előfizetőknek minden helyzetben és eszközön elérhető internetkapcsolatot áll rendelkezésére, távolsági és adatkorlátok nélkül.
A Magyar Telekom új díjmentes, szélessávú Wi-Fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be Telekom Wi-Fi Fon néven április 5-től. A felhasználók otthonuktól távol is adatkorlátok és többlet díj nélkül, biztonságosan internetezhetnek, Magyarországon közel 2000 településen, és a világ 20 országában a Fon Wi-Fi hálózatán.

A Magyar Telekom - nemzetközi partnerével, a Fonnal kizárólagos együttműködésben - kialakítja Magyarország legnagyobb Wi-Fi hálózatát a vezetékes szélessávú internet-előfizetőinél elhelyezett digitális elosztó (home gateway) eszközök segítségével. Az így létrehozott több százezer Wi-Fi helyszínt a Telekom összekapcsolja a világ legnagyobb Wi-Fi hálózatával. A Telekom Wi-Fi Fon a nyilvános Wi-Fi hozzáférésekkel ellentétben minőségi, megbízható és biztonságos Wi-Fi kapcsolatot nyújt a felhasználóknak az otthonuktól távol is.

Gyenes András, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese elmondta:
"Az új Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatással teljes körűvé tesszük az internet élményét, mert a Telekom vezetékes, mobil és Wi-Fi hálózatának köszönhetően mostantól könnyedén, minden helyzetben elérhető az internet - otthon, útközben és otthontól távol is. Ügyfeleinknek így a szabadság és korlátlanság élményét nyújtjuk kényelmesen és egyszerűen elérhető, minőségi internetkapcsolattal."

A Telekom díjmentes hozzáférést nyújt a világ legnagyobb Wi-Fi hálózatához
A szolgáltatás igénybevétele rendkívül egyszerű: minden otthoni internet szolgáltatással rendelkező Telekom ügyfél automatikusan kap egy előre generált felhasználónevet és jelszót postai úton, amennyiben Wi-Fi Fon szolgáltatást futtatható digitális elosztóval rendelkezik. A Telekom Wi-Fi Fon Alap szolgáltatás bevezetése után a már meglévő Next XL, valamint az újonnan megrendelt Next S, M, illetve Music S, M és XS díjcsomagok előfizetőinek automatikusan és ingyen tesszük elérhetővé a belföldi Wi-Fi hálózati hozzáférést. Emellett a Telekom Fon Premium szolgáltatással a Travel & Surf S, M, L roaming adat-díjcsomagok, valamint az EU 100 és EU Plusz opciók előfizetői a magyarországi Wi-Fi hálózat mellett világszerte 20 országban, közel 20 millió hotspotra tudnak díjmentesen csatlakozni a Fon és partnerei globális Wi-Fi hálózatán, az adat-díjcsomagok érvényességi ideje alatt.

A szolgáltatás elérhető Wi-Fi-képes okostelefonon, táblagépen és számítógépen is, a díjmentesen telepíthető Telekom Wi-Fi Fon alkalmazás segítségével. Egy felhasználónévvel egy időben három eszköz csatlakoztatható a Wi-Fi hálózatra, így akár a teljes család egyszerre élvezheti a Wi-Fi szolgáltatást otthonától távol is. Az alkalmazásban térképen is követhető a hazai Wi-Fi pontok elhelyezkedése, internetkapcsolat nélkül is. A felhasználók számára elérhető hazai és nemzetközi hotspotok elhelyezkedéséről a szintén díjmentesen letölthető Fon alkalmazás segítségével, valamint a www.corp.fon.com/en/maps weboldalon lehet részletesen tájékozódni.
A Telekom Wi-Fi Fon-ról részletes tájékoztatatás hamarosan a telekom.hu/telekomwifi weboldalon található majd.

(x)
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
lidl áruház