Prémium

Ez az, amit idén egyetlen lakásvásárló sem hagyhat ki (x)

Portfolio
Hosszú évek mélyrepülése után végre beindult a lakáspiac: mindenki lakást, házat akar venni, építeni, eladni, bérbe adni, vagy felújítani. Hol épülnek most új lakások, hogy lehet a legjobban hasznosítani egy már meglévő ingatlant, és kitől érdemes hitelt felvenni? A LAKÁS 2016 Kiállítás és vásár 70 kiállítója ezekre a kérdésekre ad választ a lakásvásárlás előtt állóknak.
Május első hétvégéjén (6-8.) a Portfolio ismét megrendezi Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását, a LAKÁS 2016 Kiállítás és vásárt a Millenárison. A háromnapos rendezvényen minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd: egy tető alá kerülnek a lakásközvetítő hálózatok, a bankok, a lakástakarék-pénztárak, a biztosítók és a szolgáltatók.

Mindenki most akar lakást venni

Az elmúlt hónapokban durván felpörgött a lakáspiac, és ez várhatóan fokozódni fog az év második felében. Az ingatlanpiaci szakértők egyetértenek abban, hogy a 2016-os év komoly fellendülést hoz a majd lakásépítések terén: akár 12 ezer új lakás épülhet idén, így lesz miből válogatni.

Ráadásul az új CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak is megmozgatja a fantáziáját, akik nemrég még nem is gondolkodtak a költözésben.

Akiben akár egy pillanatra felmerült mostanában a lakásvásárlás gondolata, annak a LAKÁS 2016 ideális terep arra, hogy tájékozódjon minden témában, ami a lakáspiaccal kapcsolatos.

Ez az, amit idén egyetlen lakásvásárló sem hagyhat ki
Cordia Terrace Residence

Eladó ingatlanok ezrei egyetlen helyszínen

A rendezvényen akár tervrajzról is lehet lakást foglalni, a kiállítók között megtalálhatóak a legnagyobb lakásprojektek, például a Cordia Terrace Residence, a Metrodom Young, a Sasad Liget vagy a Dagály Residence, de olyan exkluzív fejlesztések is, mint a Klauzál Residence és a Marina Part. Az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői is jelen lesznek teljes adatbázisukkal, így egy helyszínen válik elérhetővé a piacvezetők kínálatában szereplő összes eladó ingatlan.

Mi lesz azzal, aki még halogatná a vásárlást?

A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán.

Azok is választ kaphatnak kérdéseikre, akiknek szakértői tanácsadásra van szükségük jogi, értékbecslési és bármilyen ingatlanügyi kérdésben.

A műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

A LAKÁS 2016 Kiállítás és vásár 70 kiállítója között lesz 17 ingatlanfejlesztő cég, amelyek összesen több mint 5000 új lakást kínálnak eladásra. A mintegy 1100 négyzetméteres területen a kiállítás mellett lesz ingyenes tanácsadás, ami kifejezetten a lakosságnak szól aktuális témákkal, a banki kiállítók pedig CSOK-tanácsadást is nyújtanak.

Itt a helye annak, aki
  • új vagy használt lakást akar venni saját vagy befektetési célra;
  • lakást akar eladni;
  • lakást bérelne vagy bérbe adna;
  • hitel felvételén gondolkozik;
  • felújítana, modernizálna, bővítene;
  • komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretne kapni szakértőktől a lakásvétel vagy eladás menetéről;
  • érdeklődik a CSOK és a 10+10 millió részletei iránt.

A belépés ingyenes!

További információk a LAKÁS 2016 honlapján és az esemény Facebook-oldalán.
delafrika koronavirus jarvany200605
Frankfurti tőzsde
volkswagen koronavirus maszk
cimlapkep_üzemanyag0605
magyar gyár üzem
pos-terminál bankkártya mobilfizetés
nasdaq getty
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miért előnyös trendkövető kereskedővé válni, hogyan azonosítod a piaci irányokat?
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020. június 11.
Tudatos felkészülés a generációváltásra
2020. június 25.
Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
07_NHP_GettyImages-1003743872