Prémium

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása (x)

Portfolio
Május első hétvégéjén ismét megtölti a Millenárist a Portfolio Csoport. Több mint 10 ezer érdeklődőt várnak a tavaszi LAKÁS 2018 Kiállításra, amelynek kiállítói helyei már hetekkel ezelőtt megteltek. Érdekel, hogy milyen árváltozásokra számítanak a lakáspiaci szakértők? Kíváncsi vagy, hogy meddig emelkedhetnek még a szárnyaló anyagárak? Bizonytalan vagy, hogy újépítésű vagy használt lakást éri meg venni? Ezekre a kérdésekre mind választ ad a péntektől vasárnapig tartó rendezvény.
Mivel Magyarországon általában a lakosság vagyonának nagy része ingatlanban fekszik, a lakásvásárlás komoly befektetési döntésnek minősül. Vagyoni helyzetünk alakulása szempontjából is kulcsfontosságú, hogy hol és milyen lakást vásárolunk. Ebben a döntésben segít a Portfolio Csoport LAKÁS 2018 Kiállítása, ahol több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat. A rendezvényen a hazai lakáspiac legfontosabb szakértői elemzik a helyzetet, az előadók között megtalálhatóak a legnagyobb bankok, kivitelezők és a jogszabályi hátteret kidolgozó kormányzati szervezetek képviselői is.

Hogyan dönts jól?

Pár éve kezdődött a lakáspiaci fellendülés Magyarországon, aminek köszönhetően a lakásépítés is látványosan felpörgött. Az új lakások iránti erős keresletet jól mutatja, hogy azok nagy részét a fejlesztők már az építkezési fázisban eladják.

A nagyvárosokban és Budapesten sorra épülnek az új lakóparkok, nem mindegy azonban, hogy hol vásárolunk. Érdemes figyelembe venni a város fejlődési irányait, hiszen a legjobb helyszínek közé a felértékelődő városrészek tartoznak, vagy azok, amelyek egy esetleges későbbi válság esetén is őrzik értéküket.

Ezekhez például valamilyen köz- vagy magánfejlesztés kapcsolódik, új irodagócpont alakul, vagy közlekedésfejlesztés történik a közelben, esetleg tömeges lakásépítések alakítják át a környék arculatát.

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása
Maga a lakás is nagyon fontos persze: a kedvező elrendezés és fekvés, illetve egyre több lakásvásárlónak szempont, hogy van-e erkély, ezeken az adottságokon ugyanis nem lehet a későbbiekben megváltoztatni. A lakásvásárlási lehetőségek útvesztőiben segít eligazodni a LAKÁS 2018, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci kiállítása és vására. A rendezvény kiemelt témája a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségek és kihívások, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A péntekről vasárnapig tartó kiállításra a belépés ingyenes.

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása

70 kiállító és ingyenes előadások

A tavaszi lakásexpo a Millenárison ismét egy tető alá hozza az ingatlanfejlesztőket, lakásközvetítő hálózatokat, bankokat, lakástakarék-pénztárakat és biztosítókat, mintegy 70 kiállítóval, akiknek a jelentős része, 65%-a visszatérő. A legnagyobb fejlesztők is jelen lesznek, mint például a Metrodom Park, a Metrodom Panoráma, vagy a City Home, és olyan exkluzív fejlesztéseket is bemutatunk, mint az Emerald Residence, a Németvölgyi Residence, a Danubio Budapest, a BudaPart vagy a Harsánylejtő Kertváros. Természetesen az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői - az Otthon Centrum, a Duna House, vagy az OTP Ingatlanpont - is kiállítják majd teljes adatbázisukat.

Ha pedig már megtalálta álmai otthonát, de hiányzik hozzá egy kevés pénz, akkor a LAKÁS 2018 kiállításon választhat a legnagyobb hazai bankok, lakástakarékpénztárak és pénzügyi közvetítők számos hitel és pénzügyi termékéből. Ráadásul a CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak is segíthet, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban.

A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget. Természetesen idén is kapcsolódik a LAKÁS 2018-hoz a Portfolio Lakás Klub, ahol tapasztalt szakemberek előadásaikban mutatják be az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáit. Az ingyenesen látogatható előadásokon a látogatók válaszokat kaphat ingatlannal kapcsolatos kérdéseire, valamint betekintést nyerhet a piac legújabb trendjeibe.

(x)
nyse tőzsde usa részvény
koronavírus
koronavírus vírus labor
koronavírus coronavirus virus
bkv_busz
hodorkovszkij
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Esti szeminárium
Ne engedd, hogy az infláció megegye megtakarításod! Ismerd meg, a tőzsdei befektetés erejét.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Winelovers_Grand