Prémium

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása (x)

Portfolio
Május első hétvégéjén ismét megtölti a Millenárist a Portfolio Csoport. Több mint 10 ezer érdeklődőt várnak a tavaszi LAKÁS 2018 Kiállításra, amelynek kiállítói helyei már hetekkel ezelőtt megteltek. Érdekel, hogy milyen árváltozásokra számítanak a lakáspiaci szakértők? Kíváncsi vagy, hogy meddig emelkedhetnek még a szárnyaló anyagárak? Bizonytalan vagy, hogy újépítésű vagy használt lakást éri meg venni? Ezekre a kérdésekre mind választ ad a péntektől vasárnapig tartó rendezvény.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet
Mivel Magyarországon általában a lakosság vagyonának nagy része ingatlanban fekszik, a lakásvásárlás komoly befektetési döntésnek minősül. Vagyoni helyzetünk alakulása szempontjából is kulcsfontosságú, hogy hol és milyen lakást vásárolunk. Ebben a döntésben segít a Portfolio Csoport LAKÁS 2018 Kiállítása, ahol több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat. A rendezvényen a hazai lakáspiac legfontosabb szakértői elemzik a helyzetet, az előadók között megtalálhatóak a legnagyobb bankok, kivitelezők és a jogszabályi hátteret kidolgozó kormányzati szervezetek képviselői is.

Hogyan dönts jól?

Pár éve kezdődött a lakáspiaci fellendülés Magyarországon, aminek köszönhetően a lakásépítés is látványosan felpörgött. Az új lakások iránti erős keresletet jól mutatja, hogy azok nagy részét a fejlesztők már az építkezési fázisban eladják.

A nagyvárosokban és Budapesten sorra épülnek az új lakóparkok, nem mindegy azonban, hogy hol vásárolunk. Érdemes figyelembe venni a város fejlődési irányait, hiszen a legjobb helyszínek közé a felértékelődő városrészek tartoznak, vagy azok, amelyek egy esetleges későbbi válság esetén is őrzik értéküket.

Ezekhez például valamilyen köz- vagy magánfejlesztés kapcsolódik, új irodagócpont alakul, vagy közlekedésfejlesztés történik a közelben, esetleg tömeges lakásépítések alakítják át a környék arculatát.

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása
Maga a lakás is nagyon fontos persze: a kedvező elrendezés és fekvés, illetve egyre több lakásvásárlónak szempont, hogy van-e erkély, ezeken az adottságokon ugyanis nem lehet a későbbiekben megváltoztatni. A lakásvásárlási lehetőségek útvesztőiben segít eligazodni a LAKÁS 2018, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci kiállítása és vására. A rendezvény kiemelt témája a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségek és kihívások, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A péntekről vasárnapig tartó kiállításra a belépés ingyenes.

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása

70 kiállító és ingyenes előadások

A tavaszi lakásexpo a Millenárison ismét egy tető alá hozza az ingatlanfejlesztőket, lakásközvetítő hálózatokat, bankokat, lakástakarék-pénztárakat és biztosítókat, mintegy 70 kiállítóval, akiknek a jelentős része, 65%-a visszatérő. A legnagyobb fejlesztők is jelen lesznek, mint például a Metrodom Park, a Metrodom Panoráma, vagy a City Home, és olyan exkluzív fejlesztéseket is bemutatunk, mint az Emerald Residence, a Németvölgyi Residence, a Danubio Budapest, a BudaPart vagy a Harsánylejtő Kertváros. Természetesen az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői - az Otthon Centrum, a Duna House, vagy az OTP Ingatlanpont - is kiállítják majd teljes adatbázisukat.

Ha pedig már megtalálta álmai otthonát, de hiányzik hozzá egy kevés pénz, akkor a LAKÁS 2018 kiállításon választhat a legnagyobb hazai bankok, lakástakarékpénztárak és pénzügyi közvetítők számos hitel és pénzügyi termékéből. Ráadásul a CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak is segíthet, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban.

A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget. Természetesen idén is kapcsolódik a LAKÁS 2018-hoz a Portfolio Lakás Klub, ahol tapasztalt szakemberek előadásaikban mutatják be az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáit. Az ingyenesen látogatható előadásokon a látogatók válaszokat kaphat ingatlannal kapcsolatos kérdéseire, valamint betekintést nyerhet a piac legújabb trendjeibe.

(x)
mark zuckerberg
szombathely
chp
koronavirus covid-19
vetovita brusszel zaszlo unios koltsegvetes 201130
koltsegvetesi veto orban viktor mateusz morawiecki unios koltsegvetes 201203
GettyImages-1211246429 (2)
Baromfi agazat panelbeszelgetes cimlap 1500
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
company-gift-cufflinks-skanska[1]