Prémium

Komoly gondja lehet a kiskereskedelemnek (x)

Portfolio
Probléma van a kereskedelemben, a megoldás az automatizáció lehet!
A szakképzett munkaerő hiánya komoly fejfájást okoz a retail szektorban is. A munkabér jelentette többletteher, a folyamatos képzések, ellenőrzések mind-mind olyan kiadást jelentenek, melyek elvonják a fejlesztések elől a forrásokat. Fejleszteni márpedig kell, mert nem csak az marad le aki megáll, hanem az is, aki lassabban halad.

Nemzetközi retail felmérések szerint a vásárlók több mint 50 %-a a hosszú kasszazónában töltött várakozást nevezi meg a legnagyobb problémának. A hazai helyzetet tovább súlyosbítja a munkaerőhiány miatt nem üzemelő kasszasorok jelenléte.

Komoly gondja lehet a kiskereskedelemnek
Az üzemeltetők és a vásárlók problémájára az önkiszolgáló kasszamegoldások jelenthetnek komplex és gyors megoldást, melyet hazánkban a Szintézis ZRt., mint magyar tulajdonú IT cég terjeszthet el széles körben. Az NCR önkiszolgáló kasszák gyorsítják a kasszazónát, felszabadítják/kiváltják az emberi munkaerőt (akik a magasabb szintű kiszolgálással foglalkozhatnak) és növelik a vevői lojalitást (do it yourself elv), valamint a készpénz és/vagy bankkártyás választható fizetési móddal nem zárnak ki az automata kassza sorból sem vevői szegmenseket.

A lassú kiszolgálás mellett a termékek hiányos vagy nehezen azonosítható árjelölése, valamint félrecímkézés jelenti a legnagyobb bosszúságot a vevők számára. Az árcímkézés különösen érzékeny terület, hiszen a hagyományos papír alapú címkézés rengeteg humánerőforrást igényel és nagy az emberi hibázás lehetősége. A hibák pedig nem csupán hatósági bírságokat vonnak maguk után, de a vásárlói lojalitást is csökkentik.

Komoly gondja lehet a kiskereskedelemnek
Erre a problémára ad választ a Pricer elektronikus polccímke rendszer, amely világviszonylatban is piacvezető, köszönhetően stabilitásának és innovatív plusz szolgáltatásainak. Az elektronikus polccímkével egy kattintással frissítheti az üzlet (vagy üzletek) összes árcímkéjét a hibázás lehetőségét kizárva. Nincs nehezen látható/beazonosítható címke, ráadásul a Pricer rendszere remek marketing eszköz is. Bolton belüli "GPS-ként" segíti a vásárlókat megtalálni a kívánt termékeket, vagy 10 méterről is látható villogással hívja fel magára a figyelmet, így plusz hangsúlyt biztosítva az akcióknak. Hazánkban több mint 12 éve üzemelnek Pricer polccímkék (sok közülük az eredeti elemgarnitúrával). Az átadott polccímkék száma meghaladja az 1 milliót, melyek megtalálhatók például az Euronics, Praktiker, CBA, Príma, Reál üzleteiben is. Megbízhatóságát hűen tükrözi, hogy már ipari gyártósorokon is megjelent, mint ipari kijelző.

Egyértelműen látszik, hogy a kereskedelem jövője az automatizálásban és a modernizálásban rejlik.

(x)
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13