Prémium

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon (x)

PR cikk
Több mint 32 ezer külföldi diák tanul a budapesti egyetemeken, főiskolákon, közülük minden tizedik a Semmelweis Egyetem diákja. Az intézmény elhelyezkedése miatt a részükről megjelenő bérlakás-kereslet ráadásul a főváros egy jól körülhatárolható részére, éppen a Cordia Universo és Grand Corvin projektjeinek környékére koncentrálódik. A hallgatók döntően az egyetem közelében és gyorsan keresnek lakhatást, ráadásul szinte kizárólag euróban fizetik a bérleti díjaikat. Azok tehát, akik devizában (is) tartják megtakarításaikat, úgy vásárolhatnak euróért befektetési céllal új lakást Magyarország vezető ingatlanfejlesztőjétől, a Cordiától, hogy a bérleti díj is euróban érkezik.

A Cordia lakásaival elérhető bérleti díjak felülmúlják a környék átlagát, az évi bruttó 6-7%-os euró hozam pedig messze meghaladja a Prémium Euró Magyar Állampapír aktuálisan 2,4%-os kamatát is.

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon

Ez nem minden, hiszen a Cordia új, egyetemek közelében épülő lakásait a "Most legyen okos!" kampány keretében extra árelőnnyel, ill. a csupán ez év végéig érvényes, 5%-os kedvezményes áfakulcs mellett lehet megvásárolni. Az exkluzív kialakítású Grand Corvin második üteme a legutolsó, egyedülálló lehetőség befektetésre a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétányon, ahol az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak. A kampány keretében az ebben az ütemben épülő lakásokra 15%-os kedvezményt ad a Cordia, a lakásáfa jelentős emelkedését figyelembe véve pedig összességében bőven 30% felett lehet a nyereségünk. Az Universo a IX. kerület megújuló részén, a Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra, a SOTE közvetlen közelében épül. Az Universo lakásai most 13%-os árelőnnyel érhetőek el, így az alacsonyabb áfával együtt több mint 30% lehet a nyereségünk.

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon

A Cordia ráadásul igény esetén vállalja a teljes berendezést, a lakás meghirdetését, a bérlő kiválasztását, a bérleti szerződés megkötését, a bérleti díj és a közüzemi költségek beszedését - sőt, a tulajdonosnak még lakógyűlésre sem kell járnia. A cég jelenleg közel félezer lakást ad ki és/vagy menedzsel, a bérlők döntő többsége külföldi diák. Ha érdekli az egyedi befektetési lehetőség, látogasson el a Cordia oldalára!

A Cordia kiemelkedően megbízható partnernek számít, hiszen több mint másfél évtizede van jelen a hazai lakóingatlan-piacon, és eddig minden fejlesztését befejezte, a vevők, a finanszírozó bankok és az alvállalkozók felé még a válság legkeményebb éveiben is helyt állt - hívta fel a figyelmet Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

(x)

astrazeneca_oxford_covid_vakcina
horror
napelem_haz_csaladihaz
donaldtrump

Alapblog A stockpicking adás

Irány New York! Még két világvége! Most kell shortolni? Az elzálogosított Szent Korona Címlap indikátor jelez? Többek...

Alapblog A stockpicking adás

Irány New York! Még két világvége! Most kell shortolni? Az elzálogosított Szent Korona Címlap indikátor jelez? Többek...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
company-gift-cufflinks-skanska[1]