Prémium

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon (x)

PR cikk
Több mint 32 ezer külföldi diák tanul a budapesti egyetemeken, főiskolákon, közülük minden tizedik a Semmelweis Egyetem diákja. Az intézmény elhelyezkedése miatt a részükről megjelenő bérlakás-kereslet ráadásul a főváros egy jól körülhatárolható részére, éppen a Cordia Universo és Grand Corvin projektjeinek környékére koncentrálódik. A hallgatók döntően az egyetem közelében és gyorsan keresnek lakhatást, ráadásul szinte kizárólag euróban fizetik a bérleti díjaikat. Azok tehát, akik devizában (is) tartják megtakarításaikat, úgy vásárolhatnak euróért befektetési céllal új lakást Magyarország vezető ingatlanfejlesztőjétől, a Cordiától, hogy a bérleti díj is euróban érkezik.

A Cordia lakásaival elérhető bérleti díjak felülmúlják a környék átlagát, az évi bruttó 6-7%-os euró hozam pedig messze meghaladja a Prémium Euró Magyar Állampapír aktuálisan 2,4%-os kamatát is.

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon

Ez nem minden, hiszen a Cordia új, egyetemek közelében épülő lakásait a "Most legyen okos!" kampány keretében extra árelőnnyel, ill. a csupán ez év végéig érvényes, 5%-os kedvezményes áfakulcs mellett lehet megvásárolni. Az exkluzív kialakítású Grand Corvin második üteme a legutolsó, egyedülálló lehetőség befektetésre a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétányon, ahol az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak. A kampány keretében az ebben az ütemben épülő lakásokra 15%-os kedvezményt ad a Cordia, a lakásáfa jelentős emelkedését figyelembe véve pedig összességében bőven 30% felett lehet a nyereségünk. Az Universo a IX. kerület megújuló részén, a Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra, a SOTE közvetlen közelében épül. Az Universo lakásai most 13%-os árelőnnyel érhetőek el, így az alacsonyabb áfával együtt több mint 30% lehet a nyereségünk.

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon

A Cordia ráadásul igény esetén vállalja a teljes berendezést, a lakás meghirdetését, a bérlő kiválasztását, a bérleti szerződés megkötését, a bérleti díj és a közüzemi költségek beszedését - sőt, a tulajdonosnak még lakógyűlésre sem kell járnia. A cég jelenleg közel félezer lakást ad ki és/vagy menedzsel, a bérlők döntő többsége külföldi diák. Ha érdekli az egyedi befektetési lehetőség, látogasson el a Cordia oldalára!

A Cordia kiemelkedően megbízható partnernek számít, hiszen több mint másfél évtizede van jelen a hazai lakóingatlan-piacon, és eddig minden fejlesztését befejezte, a vevők, a finanszírozó bankok és az alvállalkozók felé még a válság legkeményebb éveiben is helyt állt - hívta fel a figyelmet Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

(x)

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház