Prémium

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon (x)

Több mint 32 ezer külföldi diák tanul a budapesti egyetemeken, főiskolákon, közülük minden tizedik a Semmelweis Egyetem diákja. Az intézmény elhelyezkedése miatt a részükről megjelenő bérlakás-kereslet ráadásul a főváros egy jól körülhatárolható részére, éppen a Cordia Universo és Grand Corvin projektjeinek környékére koncentrálódik. A hallgatók döntően az egyetem közelében és gyorsan keresnek lakhatást, ráadásul szinte kizárólag euróban fizetik a bérleti díjaikat. Azok tehát, akik devizában (is) tartják megtakarításaikat, úgy vásárolhatnak euróért befektetési céllal új lakást Magyarország vezető ingatlanfejlesztőjétől, a Cordiától, hogy a bérleti díj is euróban érkezik.

A Cordia lakásaival elérhető bérleti díjak felülmúlják a környék átlagát, az évi bruttó 6-7%-os euró hozam pedig messze meghaladja a Prémium Euró Magyar Állampapír aktuálisan 2,4%-os kamatát is.

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon

Ez nem minden, hiszen a Cordia új, egyetemek közelében épülő lakásait a "Most legyen okos!" kampány keretében extra árelőnnyel, ill. a csupán ez év végéig érvényes, 5%-os kedvezményes áfakulcs mellett lehet megvásárolni. Az exkluzív kialakítású Grand Corvin második üteme a legutolsó, egyedülálló lehetőség befektetésre a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétányon, ahol az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak. A kampány keretében az ebben az ütemben épülő lakásokra 15%-os kedvezményt ad a Cordia, a lakásáfa jelentős emelkedését figyelembe véve pedig összességében bőven 30% felett lehet a nyereségünk. Az Universo a IX. kerület megújuló részén, a Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra, a SOTE közvetlen közelében épül. Az Universo lakásai most 13%-os árelőnnyel érhetőek el, így az alacsonyabb áfával együtt több mint 30% lehet a nyereségünk.

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon

A Cordia ráadásul igény esetén vállalja a teljes berendezést, a lakás meghirdetését, a bérlő kiválasztását, a bérleti szerződés megkötését, a bérleti díj és a közüzemi költségek beszedését - sőt, a tulajdonosnak még lakógyűlésre sem kell járnia. A cég jelenleg közel félezer lakást ad ki és/vagy menedzsel, a bérlők döntő többsége külföldi diák. Ha érdekli az egyedi befektetési lehetőség, látogasson el a Cordia oldalára!

A Cordia kiemelkedően megbízható partnernek számít, hiszen több mint másfél évtizede van jelen a hazai lakóingatlan-piacon, és eddig minden fejlesztését befejezte, a vevők, a finanszírozó bankok és az alvállalkozók felé még a válság legkeményebb éveiben is helyt állt - hívta fel a figyelmet Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

(x)

FrankfurtTőzsde
cimlapkep_milestone_budapest
qr-kód mobilfizetés
Szekesfehervar MFB rendezveny19
munkások ipar
GettyImages-173211363
President of Bolivia Evo Morales Ayma
Nem bírják elengedni: megint előkerült a vasárnapi boltzár
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Esti szeminárium
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
shutterstock_1007133835