Prémium

Újgenerációs irodaház születik (x)

PR cikk
A 21. századi munkavállalónak olyan munkakörnyezetre van szüksége, amely ergonómiai adottságaiban is visszatükrözi megbecsültségét, kiegészítő szolgáltatásokkal, élményekkel gazdagítja az ott töltött időt.  Napjainkban egyre fontosabb szempont, hogy az irodaház a dolgozók jó közérzetét szolgálja, úgynevezett well-being szolgáltatásokat nyújtson.

A WING Zrt-nek, Magyarország első számú irodafejlesztő vállalkozásának legújabb irodaprojektje, a Liberty a modern kor igényeire szabott, újgenerációs irodaház, amely kiváló helyszínt biztosít a jövő munkahelyei számára.

A Liberty irodaház kiváló elhelyezkedése révén könnyedén megközelíthető lesz egyéni és tömegközlekedéssel egyaránt: a főváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél, ahonnan a belváros és a budai oldal pár perc alatt, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig negyedóra alatt elérhető.  Az épület jellegzetes formája és homlokzatát díszítő színes „baguettjei” révén üde színfoltját képezi majd az itt kiépülő új irodanegyednek.

A megújuló városnegyed vonzó lehetőségekkel várja az „ideköltözőket”, a környék ugyanis szolgáltatások hosszú sorával és új területekkel gazdagodik 2020 év végéig. Befejeződik az M3 metróvonal és a Népliget metróállomás felújítása, valamint a környék közterei (Népliget, Orczy Kert, Nehru Part, Bakáts tér) is megújulnak.  Éttermek, kávézók, nyitott színpadok, teniszpályák és futópálya létesül Budapest legnagyobb parkjában, amely új rekreációs tereket kínál az idelátogatóknak, kulturális létesítményekkel is gazdagítva a környéket, mint például az új Opera Műhely, Közlekedési Múzeum és konferenciaközpont.

A fiatalos irodaház garantáltan belopja magát a szívekbe. Olyan helyszínek várják a nagyvállalatok dolgozóit és ügyfeleit, ahol búcsút inthetnek a merev, korlátokkal teli mindennapoknak. A belső udvar, valamint a tetőkertek kiváló színterei a pihenésnek, valamint inspiráló környezet teremtenek az irodán kívüli munkavégzéshez is. A sportos életmód elkötelezettjei is megtalálják számításukat: a tetőszinti, panorámás futó- és streetballpálya révén akár helyben is átélhető a mozgás öröme. A közösségi tereknek köszönhetően erősödnek a kollegiális kapcsolatok, kötetlenebbé válnak a munkaközi szünetek. A budai hegyekre néző panorámás skybar kiváló helyszíne a munka utáni közös kikapcsolódásnak, vagy akár csapatépítő rendezvényeknek.

A Liberty irodaház a BREEAM Excellent minősítést célozza meg, kitűnő választás lehet olyan vállalatok számára, akik különös figyelmet fordítanak az ökológiai lábnyomuk jelentőségére. Az irodaház várhatóan 2021-ben költözhető.  

További információ: www.libertyirodahaz.hu       

(x)                               

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13