Prémium

Újgenerációs irodaház születik (x)

PR cikk
A 21. századi munkavállalónak olyan munkakörnyezetre van szüksége, amely ergonómiai adottságaiban is visszatükrözi megbecsültségét, kiegészítő szolgáltatásokkal, élményekkel gazdagítja az ott töltött időt.  Napjainkban egyre fontosabb szempont, hogy az irodaház a dolgozók jó közérzetét szolgálja, úgynevezett well-being szolgáltatásokat nyújtson.

A WING Zrt-nek, Magyarország első számú irodafejlesztő vállalkozásának legújabb irodaprojektje, a Liberty a modern kor igényeire szabott, újgenerációs irodaház, amely kiváló helyszínt biztosít a jövő munkahelyei számára.

default

A Liberty irodaház kiváló elhelyezkedése révén könnyedén megközelíthető lesz egyéni és tömegközlekedéssel egyaránt: a főváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél, ahonnan a belváros és a budai oldal pár perc alatt, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig negyedóra alatt elérhető.  Az épület jellegzetes formája és homlokzatát díszítő színes „baguettjei” révén üde színfoltját képezi majd az itt kiépülő új irodanegyednek.

A megújuló városnegyed vonzó lehetőségekkel várja az „ideköltözőket”, a környék ugyanis szolgáltatások hosszú sorával és új területekkel gazdagodik 2020 év végéig. Befejeződik az M3 metróvonal és a Népliget metróállomás felújítása, valamint a környék közterei (Népliget, Orczy Kert, Nehru Part, Bakáts tér) is megújulnak.  Éttermek, kávézók, nyitott színpadok, teniszpályák és futópálya létesül Budapest legnagyobb parkjában, amely új rekreációs tereket kínál az idelátogatóknak, kulturális létesítményekkel is gazdagítva a környéket, mint például az új Opera Műhely, Közlekedési Múzeum és konferenciaközpont.

streetballpálya

A fiatalos irodaház garantáltan belopja magát a szívekbe. Olyan helyszínek várják a nagyvállalatok dolgozóit és ügyfeleit, ahol búcsút inthetnek a merev, korlátokkal teli mindennapoknak. A belső udvar, valamint a tetőkertek kiváló színterei a pihenésnek, valamint inspiráló környezet teremtenek az irodán kívüli munkavégzéshez is. A sportos életmód elkötelezettjei is megtalálják számításukat: a tetőszinti, panorámás futó- és streetballpálya révén akár helyben is átélhető a mozgás öröme. A közösségi tereknek köszönhetően erősödnek a kollegiális kapcsolatok, kötetlenebbé válnak a munkaközi szünetek. A budai hegyekre néző panorámás skybar kiváló helyszíne a munka utáni közös kikapcsolódásnak, vagy akár csapatépítő rendezvényeknek.

A Liberty irodaház a BREEAM Excellent minősítést célozza meg, kitűnő választás lehet olyan vállalatok számára, akik különös figyelmet fordítanak az ökológiai lábnyomuk jelentőségére. Az irodaház várhatóan 2021-ben költözhető.  

További információ: www.libertyirodahaz.hu       

(x)                               

gazdag_vezteo_ugyvezeto_shutter-20190416
ljubljana_szlovenia_var
járvány koronavírus brazília
görög santorini getty stock
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. június 11.
Tudatos felkészülés a generációváltásra
2020. június 25.
Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Miért előnyös trendkövető kereskedővé válni, hogyan azonosítod a piaci irányokat?
Online előadás
Egyszerű, kézzel fogható praktikák, termékek az olajár meglovaglásához.
07_NHP_GettyImages-1003743872