Prémium

Ismert cégvezetők segítik a hazai vállalkozásokat (x)

PR cikk
"Túlélési Kisokos – Elsősegély startupok és kisvállalkozások" számára címmel indít élő, négyrészes közszolgálati videósorozatot a Design Terminal. Az innovációs ügynökség szakmai küldetése, hogy segítse a startupokat, kis- és középvállalkozásokat akkor is, amikor nem várt körülmény, így a vírus okozta gazdasági válság hatására nehéz helyzetbe kerülnek. A sorozat célja, hogy támogassa a magyar vállalkozások túlélését, újrakezdésüket. Ehhez tudást, információt és ötleteket biztosítanak hiteles és tapasztalt vállalkozókkal.

A sorozat 2020. április 28-án, kedden 19 órakor indul a Design Terminal Facebook-oldalán, élő stream formájában. Az első részt további három követi majd: április 30-án, május 5-én és 7-én, ugyanebben az időpontban. Az ismert cégalapítók, üzleti szakértők külön epizódokban foglalkoznak majd a startupokkal, a kis- és középvállalkozásokkal, a vezetői válságkezelés módszereivel, valamint önálló részt kap a globális kontextus. Állandó műsorvezetőként Gundel Takács Gábor koordinálja a beszélgetéseket. Az online bekapcsolódó közönség pedig kérdezni is tud a résztvevőktől.

A nyitó adásban Pistyur Veronika, az Oktogon Ventures alapítója, Lakatos Dávid, a Formlabs termékfejlesztési vezetője és Várdy Zoltán, a Design Terminal mentora nyújtanak startup elsősegélyt abban a kérdésben, hogyan tudnak talpon maradni az induló vállalkozások a válság alatt.

A kkv-k újratervezésekor lényeges szempont, mit lehet kezdeni a válsággal járó bizonytalansággal. Ebben próbálja majd eligazítani a második rész nézőit Tomán Szabina, a Toman Lifestyle alapítója, Sziller Olivér, a MyConcept alapítója és a Design Terminal mentora valamint Berényi Benjamin, a PénTech alapítója.

A harmadik adásban, mely a sokatmondó „Gladiátor a küzdőtéren” címet kapta, a cégalapítók kerülnek középpontba. Susánszky Ádám, a Zing Burger, Horváth Dorka, a BOOKR Kids és Perényi András, a Webshippy alapítói fogalmazzák meg, hogyan befolyásolja a válság az ő szerepüket. 

Miként alakul a globalizációs trend és a világgazdaság a vírus után? A három, startupoknak és kkv-knak szóló rész után, a záróepizódban Fehér Gyula, az Oktogon Ventures és a Ustream alapítója, Dr. Cséfalvay Zoltán volt OECD nagykövet, Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminal vezetője helyezik globális kontextusba a magyar vállalkozások helyzetét.

(x)

palkovics lászló bértámogatás
citadella
kásler miklós egészségügyi dolgozók járvány
magyar uj auto forgalombahelyezes autopiac
delafrika koronavirus jarvany200605
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miért előnyös trendkövető kereskedővé válni, hogyan azonosítod a piaci irányokat?
Online előadás
Egyszerű, kézzel fogható praktikák, termékek az olajár meglovaglásához.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. június 11.
Tudatos felkészülés a generációváltásra
2020. június 25.
Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
07_NHP_GettyImages-1003743872