Prémium

Verde Vita néven új építésű lakásokból álló lakópark épül Vácott (x)

PR cikk
Hiánypótló beruházás az agglomerációban, akár befektetésre is.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Megújul és lakóparkként születik újjá Vácott a Németh László utcai épületkomplexum, amelyet a mostani tulajdonos, az Indotek Group épít. Az ingatlanpiaci társaság 2013-ban vásárolta meg az épületet annak újrahasznosítása céljából. A már jelenleg is tartó regisztrációs időszak alatt pénzügyi kockázat nélkül foglalható, új építésű lakások újdonságnak számítanak a városban, hiszen ez az ingatlantípus korábban kevésbé volt jellemző a váci városképre. A kiváló megközelíthetőséggel és számos további előnnyel rendelkező lakópark így fokozott vonzerővel bírhat mindazon fiatal családosok számára, akik a főváros elérhető közelségében szándékoznak letelepedni.

cam_001_ctf2Inmanagement

Új építésű lakásokból álló lakóparkot épít az Indotek Group Vácott – a Németh László utcai, az ezredfordulón félbehagyott építkezés helyére. Az épületkomplexum kiemelkedő lokációja és a főváros közelsége miatt sokak számára kedvező célpont lehet, de elsősorban azoknak a fiatal családosoknak lehet vonzó, akiknek elengedhetetlen a főváros közelsége, de nyugodtabb, élhetőbb környezetben kívánnak letelepedni. A különböző méretű ingatlanokból álló lakópark már most megvásárolható lakásai új színfoltot jelentenek a városképben, ezáltal még nagyobb népszerűségre tehetnek szert a megcélzott vásárlói körben.

A komplexum megközelíthetőség szempontjából különösen kedvező, főleg azóta, hogy befejeződött az M2-es autóút szélesítése, hiszen Budapest határa így mindössze 20 perc alatt elérhető, de vonattal is könnyen és gyorsan lehet eljutni a főváros szívébe. Nem elhanyagolható szempont a környéken elérhető munkalehetőségek száma sem, így például a Samsung gyár közelsége is növelheti a lakópark vonzerejét. Míg a szomszédos városok közül Dunakeszi lassan telítődik, Vác felértékelődése még csak a kezdeti szakaszában van, ezért nyugalmas és élhető környezetet biztosít.

Az épületkomplexum számos előnyeinek egyike, hogy belterei rugalmasan alakíthatók, így minden igény számára megtalálható a kielégítő megoldás, a szortiment a garzonlakástól a három szobás családi otthonig minden lakásméretet tartalmaz. Az épületen belül a lakások a földszinten kívül három további emeleten helyezkednek majd el.

Azonban nemcsak az odaköltözőknek, hanem a helyiek számára is előnyös a fejlesztés, mert a korábban félbehagyott építkezés helyét egy új, modern kinézetű, elegáns lakópark veszi át. Mindemellett a városvezetés számára is pozitívumként könyvelhető el a beruházás, hiszen az Indotek Group megbízható, korrekt kivitelező és értékesítő partnerként nagy mértékben növeli a város vonzerejét a fiatal, családos generáció előtt.

(x)

maci
fehér ház amerika elnök fehérház
koronavirus
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Elmondjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni és igénybe venni a Portfolio tanácsadóit!
Online előadás
Trendelemzés, piaci érdekességek, vételi, eladási pontok.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
11_NHP 2020 nyar_Portfolio_GettyImages-497692630