Prémium

Megérkeztek a hibrid irodák (x)

PR cikk
A távmunka forradalom új kihívások elé állítja az irodák tárgyalóit is

Arról, hogy a jövőben irodából vagy otthonról fogunk dolgozni, már számtalan tanulmány jelent meg. A leghatékonyabbnak tartott megoldás a hibrid iroda, amelyben a munkatársaknak lehetőségük van bármikor otthonról, az irodából, vagy akár harmadik helyszínről is dolgozni. Ahhoz, hogy ez az új munkamódszer eredményes legyen, szükség van a megfelelő technológiára és eszközökre, valamint a vállalati kultúra átalakítására a megváltozott munkarendhez.

01_streamnet_board_roomnet

„A vállalaton belüli együttműködés a produktivitás alapja, ezt a régi igazságot a pandémia még nyilvánvalóbbá tette. – mondja Almás Béla, a Streamnet Zrt. vezérigazgatója. – Ahhoz, hogy ez helyszíntől függetlenül működjön, a vállalkozások át kell helyezzék a csapatmunkát a digitális térbe.”

„Ügyfeleink többsége a Microsoft Teams mellett tette le voksát, mint a cégen belüli kommunikáció és csoportmunka platformja – folytatja Várnagy Róbert, a Streamnet értékesítési igazgatója. – A tavaly tavaszi átállás viszonylag zökkenőmentes volt, azonban a karantén után, amikor az otthoni munkavégzés mellett újraindult az irodai munka, sok cég szembesült technikai akadályokkal: az irodai tárgyalók nem rendelkeztek a szükséges megoldásokkal ahhoz, hogy a munkavállalók egymással vagy az ügyfelekkel a megszokott színvonalon folytassák a munkát.”

„Egyre több vállalat vezetője tapasztalja azt, hogy az irodai kollaborációs terek fejlesztése nélkül a hibrid munkavégzés nem megvalósítható. A pandémia előtt jól működő irodaterek az új felhasználói igényeket nem tudják kiszolgálni. A Microsoft Teams Room System berendezések segítségével a notebook előtt megszokott megbeszélés ugyanolyan egyszerűen egy irodai tárgyalóban is megszervezhető. A hívások egyetlen gombnyomással indíthatók, hasonlóan egyszerű egy új résztvevő hozzáadása a megbeszéléshez, vagy számítógépünk, esetleg a teremben lévő hagyományos analóg white board tartalmának megosztása a távoli résztvevőkkel. A lényeg, hogy az együttműködésben résztvevő munkatársak felhasználói élménye független legyen lokációjuktól, azaz távolról is ugyanolyan hatékonyan tudjanak dolgozni, megbeszéléseken részt venni, mint az irodában lévő kollegáik.”- tette hozzá Almás Béla.

02_streamnet_targyalo

A szakemberek egyöntetűen úgy vélik, hogy a jövő munkahelye a hibrid iroda lesz, amiben a korábbiakhoz képest újra kell gondolni a prioritásokat. Kevesebb hagyományos munkahelyre lesz szükség, nagyobb hangsúlyt kapnak viszont a különböző tárgyalók, kollaborációs terek, melyek kialakítását mindig az ügyfél szokásai, cégkultúrája, igényei alapján kell megvalósítani.

A Streamnet Zrt. piacvezető vállalkozásként komoly erőforrásokat fordít arra, hogy irodatereiket újragondoló ügyfelei számára megossza saját tapasztalatait, a szakmai legjobb gyakorlatait és a legmodernebb kollaborációs technológiai lehetőségeket.

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

Fizessenek a szegények

A múlt század közepén a legtöbb országban a cégek voltak az egyik legjelentősebb adóbefizetők, a teljes adóbevétel 30-40%-a a cégek jövedelméből származott. Egy másik forrás a gazdagok j

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13