Prémium

Megérkeztek a hibrid irodák (x)

PR cikk
A távmunka forradalom új kihívások elé állítja az irodák tárgyalóit is

Arról, hogy a jövőben irodából vagy otthonról fogunk dolgozni, már számtalan tanulmány jelent meg. A leghatékonyabbnak tartott megoldás a hibrid iroda, amelyben a munkatársaknak lehetőségük van bármikor otthonról, az irodából, vagy akár harmadik helyszínről is dolgozni. Ahhoz, hogy ez az új munkamódszer eredményes legyen, szükség van a megfelelő technológiára és eszközökre, valamint a vállalati kultúra átalakítására a megváltozott munkarendhez.

01_streamnet_board_roomnet

„A vállalaton belüli együttműködés a produktivitás alapja, ezt a régi igazságot a pandémia még nyilvánvalóbbá tette. – mondja Almás Béla, a Streamnet Zrt. vezérigazgatója. – Ahhoz, hogy ez helyszíntől függetlenül működjön, a vállalkozások át kell helyezzék a csapatmunkát a digitális térbe.”

„Ügyfeleink többsége a Microsoft Teams mellett tette le voksát, mint a cégen belüli kommunikáció és csoportmunka platformja – folytatja Várnagy Róbert, a Streamnet értékesítési igazgatója. – A tavaly tavaszi átállás viszonylag zökkenőmentes volt, azonban a karantén után, amikor az otthoni munkavégzés mellett újraindult az irodai munka, sok cég szembesült technikai akadályokkal: az irodai tárgyalók nem rendelkeztek a szükséges megoldásokkal ahhoz, hogy a munkavállalók egymással vagy az ügyfelekkel a megszokott színvonalon folytassák a munkát.”

„Egyre több vállalat vezetője tapasztalja azt, hogy az irodai kollaborációs terek fejlesztése nélkül a hibrid munkavégzés nem megvalósítható. A pandémia előtt jól működő irodaterek az új felhasználói igényeket nem tudják kiszolgálni. A Microsoft Teams Room System berendezések segítségével a notebook előtt megszokott megbeszélés ugyanolyan egyszerűen egy irodai tárgyalóban is megszervezhető. A hívások egyetlen gombnyomással indíthatók, hasonlóan egyszerű egy új résztvevő hozzáadása a megbeszéléshez, vagy számítógépünk, esetleg a teremben lévő hagyományos analóg white board tartalmának megosztása a távoli résztvevőkkel. A lényeg, hogy az együttműködésben résztvevő munkatársak felhasználói élménye független legyen lokációjuktól, azaz távolról is ugyanolyan hatékonyan tudjanak dolgozni, megbeszéléseken részt venni, mint az irodában lévő kollegáik.”- tette hozzá Almás Béla.

02_streamnet_targyalo

A szakemberek egyöntetűen úgy vélik, hogy a jövő munkahelye a hibrid iroda lesz, amiben a korábbiakhoz képest újra kell gondolni a prioritásokat. Kevesebb hagyományos munkahelyre lesz szükség, nagyobb hangsúlyt kapnak viszont a különböző tárgyalók, kollaborációs terek, melyek kialakítását mindig az ügyfél szokásai, cégkultúrája, igényei alapján kell megvalósítani.

A Streamnet Zrt. piacvezető vállalkozásként komoly erőforrásokat fordít arra, hogy irodatereiket újragondoló ügyfelei számára megossza saját tapasztalatait, a szakmai legjobb gyakorlatait és a legmodernebb kollaborációs technológiai lehetőségeket.

(x)

astrazeneca vakcina doboz
meghuztak a forintot mnb dontes utan meddig erosodhet1500
koronavírus járvány covid-19 vakcina oltás ampulla
országos gerincgyógyászati központ budai egészségközpont
izrael vakcina újranyitás

Kasza Elliott-tal Magyar Telekom

Február 25-én jelentett a Telekom, és kisebb sokkot okozott az osztalékhoz kapcsolódó közleményével, miszterint...

Variance Minden (is) eladó!

Közel két hónapja próbálok nekifogni, hogy kiírjam magamból az NFT (Non Fungible Token) téma kapcsán a gondolataimat...

Kiszámoló A bőség zavara

A mai ember a bőség zavarában él. Elég elmenni egy bevásárlóközpontba, bemenni az éttermi részre vagy ellátogatni...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Mik azok a japán gyertyák és miért hasznosak? Aktuális, élő példák az amerikai részvénypiacról.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
company-gift-cufflinks-skanska[1]