Fenntarthatóság és kezelési kényelem (x)
Prémium

Fenntarthatóság és kezelési kényelem (x)

PR cikk
A Miele számára a fenntartható tevékenység a cég tradíciójának része.

A modern háztartás felé vezető út alapjait a cégalapítók, Carl Miele és Reinhard Zinkann fektették le 1899-ben. Kezdetben tejcentrifugákat gyártottak, majd következett az első mosógép és Európa első elektromos mosogatógépe. Megjelent a Miele első üstös porszívója, majd az első kocka alakú mosógép. Vasalók, beépített sütők és sok más készülék is érkezett a háztartásokba, amelyek az idő folyamán high-tech berendezésekké változtak.

Az elmúlt időszak a Miele életében nemzetközi és hazai szinten is jelentős változásokat hozott: például a teljesítményorientált szemlélet, a digitalizáció vagy az innováció előtérbe helyezése. A magyarországi leányvállalat menedzsmentje átalakult, tagjai modern, multinacionális látásmódot hoztak magukkal, így biztosítva, hogy a gyors piaci változásokra a cég megfelelően tudjon reagálni. A Miele 2021 végén nyitotta meg új budapesti bemutatótermét, melyet hamarosan egy debreceni új üzlet követ. A Miele Experience Centerek nem csupán bemutatótermek: a vásárlás mellett valódi élményt kínálnak az ide betérőknek, a tematikus főzőbemutatókon, főzőiskolákon, az érdeklődők a gyakorlatban is kipróbálhatják a készülékeket.

DiamondFinish_20000194755

A Miele számos innovációjával segít abban, hogy minél tovább örömünket leljük készülékeinkben és azok hosszú idő elteltével is újként ragyogjanak.

Jellemzően a konyhában éri a legtöbb külső hatás a berendezéseinket. Itt például gyakran kerülhet só- vagy egyéb szemcse a főzőlapra, és ez az edények mozgatásával karcolást okoz. A Miele DiamondFinish főzőlapjával ez elkerülhető: kerámiafelülete kétszer olyan kemény, mint a piacon kapható hasonló termékek felülete, ezáltal 95%-kal csökkenti a karcolódás esélyét, illetve sokkal tovább marad fényes a felület.

A fenntarthatóság és a kiemelkedő dizájn mellett a készülékek csendes működése is fontos, ahogy ezt a Miele pultba épített páraelszívóval rendelkező főzőlapjai (TwoInOne Silence modell, A+ energiahatékonysági besorolással) esetében tapasztaljuk. Működés közben érzékelhető zajkibocsátásuk körülbelül 30%-kal alacsonyabb, mint elődeiknél. Így még főzés közben is zavartalanul beszélgethet a család.

DGC Pro_20000185689

A tökéletes konyhai eredmények elérésében segíthet a Miele gőzsütő, amely egyaránt megkönnyíti a blansírozást, felolvasztást, hevítést, kelesztést vagy a csokoládé olvasztást.  Forradalmi újítás a DGC Pro gőzsütő, amely öntisztító funkcióval rendelkezik. Ezáltal a fáradságos kézi tisztítás már a múlté.  Továbbá 200 automatikus program közül is választhatunk.

A főzés utáni mosogatást pedig a legújabb világszabadalom, a PowerDisk automatikus mosogatószer-adagolás könnyíti meg. A rendszer a mosogatószer mennyiségét a választott programnak megfelelően adagolja a legideálisabb időpontban – ezáltal időt, energiát takaríthat meg és a környezetet is kíméli.

www.miele.hu

(x)

Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019