Most ilyen egyszerűen nyerhet egy Volkswagen Golf GTI Clubsportot! (x)
Prémium

Most ilyen egyszerűen nyerhet egy Volkswagen Golf GTI Clubsportot! (x)

PR cikk
‎Idén ünnepli 30. születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria Kft., a salzburgi székhelyű Porsche Holding kiskereskedelmi hálózatának magyarországi képviselete. Hosszú idő és nem kis teljesítmény ez!

A kereskedés magyarországi története a Fáy utcából indult, ahol 1993-ban elsőként a Porsche Pest nyitotta meg kapuit. A cég ma már összesen hét saját tulajdonú kereskedést üzemeltet, melyek közül négy Budapesten, illetve Szegeden, Győrben és Tatabányán várják az ügyfeleket. 2009 áprilisától a Porsche Inter Auto Hungaria látja el a Porsche márka importőri feladatait is, azóta a Porsche Centrum Budapest egyedülálló értékesítési és szerviz-központként működik.

PIA30-Porsche

A cég fejlődése azonban itt még nem állt meg! Az utóbbi évek fejleménye, hogy mára már a Porsche Inter Auto Hungaria palettáját gazdagítja a Bentley márka, valamint az idén megnyílt Lamborghini márkakereskedés is.

A Porsche Inter Auto Hungaria a Porsche, Bentley, Lamborghini, Volkswagen, Audi, SKODA, CUPRA, SEAT modellek, Volkswagen haszongépjárművek értékesítése, valamint a DasWeltAuto használtautó kereskedések mellett márkaszervizeket is üzemeltet. Elismert szakemberek, sokéves tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiával felszerelt műhelyekben végzik gondos munkájukat.

PIA30-NagySzabolcs
Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria ügyvezető igazgatója

A 30 éves évfordulóról Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria ügyvezető igazgatója is nyilatkozott. Büszkén mondta el, hogy mérföldkőként tekint a Porsche Inter Auto Hungaria alapításának 30. évfordulójára, arra, hogy a gyári kereskedői hálózat részeként, a Volkswagen csoportos márkák értékesítésével és szervizelésével immár három évtizede foglalkoznak. Beszélt arról, hogy nemrég ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a Lamborghini Budapest szalon, ezzel a Porsche és Bentley felsőkategóriás márkák mellett a Lamborghini importőre és márkakereskedője is lettek.

PIA30-Lamborghini

Külön kiemelte, a Porsche Inter Auto Hungaria sikere abban rejlik, hogy nem csupán cégként, hanem családként tekintenek egymásra. A cég közel 550 munkatársa szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozik minden nap ügyfeleik elégedettségéért. Hozzátette, ezért lehetséges az, hogy az elmúlt három évtizedben a rengeteg kihívás ellenére mindig alkalmazkodni tudtak a változásokhoz, újra és újra meg tudtak újulni.

PIAH30_banner_970x550_nyeremeny_v01

Születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria hűséges meglévő és leendő ügyfeleivel együtt ünnepli meg, ezzel kapcsolatos ajánlataink vagy a Porsche Inter Auto Hungaria kínálatának megtekintése érdekében látogasson el valamelyik márkakereskedésükbe, vagy nézze meg weboldalukat!

(x)

Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
autos-nap-kep