Már 2030-ig tervez a Kulcs-Soft (x)
Prémium

Már 2030-ig tervez a Kulcs-Soft (x)

PR cikk
2030-ra tekintő cégstratégiát dolgozott ki a Kulcs-Soft Nyrt. Egy ilyen turbulens világban nem túlzottan derűlátó dolog ez?

Mi magunk is sok változást értünk meg, 2016-2019 között sikeresen lezajlott egy vezetői generációváltás, utána a covid-időszak és háború terhelte évek következtek. Ugyanakkor mi már 35 éve, a cégalapítás óta foglalkozunk a kkv-k digitalizációjával, nem csak az utóbbi 5-10 évben ültünk fel erre a trendre, így jó okunk van rá, hogy magabiztosan tekintsünk a jövő kihívásaira. Ahogy a napokban közzétettük a tavalyi eredményeket, befektetőink is láthatják, várakozásokon felüli számokkal, rendkívül stabil alapokon, töretlen növekedés mellett ugrunk neki a következő időszaknak is.

szabo_ervin1_k

Miben tervez változást, változtatást leginkább a Kulcs-Soft?

Valljuk, hogy egy sikeres cégben sokkal több a jövő idejű mondat, a folyamatos evolúcióban hiszünk, kapkodó váltások helyett a következetes fejlődésre tesszük a hangsúlyt. Ez néha szemléletmódváltással is jár, ma már nem akarunk mindent egyedül megoldani, sokkal nagyobb nyitottsággal keressük a legkiválóbb piaci partnereket, akiknek integrálni tudjuk megoldásait a saját szoftvereinkbe. Így indítjuk el partnerségi együttműködéssel a digitális faktoringot, vagy az automatizált, munkabér-előleg megoldást, de említhetem a sikeresen benyújtott első eÁFA-bevallást is, mint legfrissebb mérföldkövet. Az evolúció része az is, hogy az új megoldásokat már online alapokon biztosítjuk, 2030-ra szinte kizárólag felhő alapú szolgáltatások lesznek elérhetőek portfoliónkban.

IMG_2622

Ez akár riasztóan is hangozhat azoknak a kkv-knak, amelyek sokszor csak lassan követik le a digitális változásokat…

Egyfajta misszióként dolgozunk azon, hogy a digitális nyitás irányába edukáljuk, támogassuk a ügyfeleinket. Akkreditált Akadémiánkon csak tavaly 3000 képzés futott le sikeresen, vagyis vállalkozások ezreit képezzük és készítjük fel a digitális megoldások nagyobb elfogadására. Másfelől a felhőbe költözést nem kell görcsösen erőltetni, én személyesen is leginkább a hibrid megoldásokban hiszek. A jól megszokott, magabiztosan használt programokat nem érdemes lecserélni, az új eljárásokat viszont praktikus rögtön online, felhőalapúként bevezetni. Vannak olyan területek, mint például az online számlázás, ami már minden szempontból megérett arra, hogy a felhőbe költözzön, míg például a könyvelés, vagy a bérszámfejtés más fejlődési pályán mozog. A vállalkozásokat támogató rendszerek területén mi rendelkezünk a legkomplexebb termék kínálattal. Nagy a felelősségünk és egyben a lehetőségünk is, hogy ne csak a piacon ma megfigyelhető részmegoldásokat, hanem ahogy eddig is a vállalkozás teljes egészét lefedő komplex megoldásokat kínáljunk a kor követelményeinek megfelelően. Ebben unikális a piaci pozíciónk.

(x)

Holdblog

Ők a legjobban fizetett kormányfők

Anno Rómában, annak is köztársaságkorában a magasabb állami közhivatalok ellátásáért nem járt fizetés. A magisztrátusi pozíciókat kizárólag vagyonos emberek pályázhatták meg, akiknek

Holdblog

Vakmajom: New York-i kedvességek

New York városában jár éppen a Vakmajom, és ha már ott van, posztolt is a Facebookra, innen gyűjtöttünk egy csokrot szombatra. New York-i kedvességek Vacakol... The post Vakmajom: New York-i kedv

KonyhaKontrolling

Miért jó befektetés az ingatlan?

Akik régóta olvasnak, tudják, hogy az ingatlan nem a kedvenc befektetési formám. Nem csupán azért, mert fizikailag hozzáköt egy helyhez, hanem azért sem, mert nagyon kevesen tudják előre felmé

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyetlen ábra, ami megmutatja, mekkora valójában az orosz hadsereg friss területhódítása
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2024 - Győr
2024. október 9.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
2024. október 8.
Energy Investment Forum 2024 - A MEKH szakmai támogatásával
2024. október 10.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Portfolio_1500px