Már 2030-ig tervez a Kulcs-Soft (x)
Prémium

Már 2030-ig tervez a Kulcs-Soft (x)

PR cikk
2030-ra tekintő cégstratégiát dolgozott ki a Kulcs-Soft Nyrt. Egy ilyen turbulens világban nem túlzottan derűlátó dolog ez?

Mi magunk is sok változást értünk meg, 2016-2019 között sikeresen lezajlott egy vezetői generációváltás, utána a covid-időszak és háború terhelte évek következtek. Ugyanakkor mi már 35 éve, a cégalapítás óta foglalkozunk a kkv-k digitalizációjával, nem csak az utóbbi 5-10 évben ültünk fel erre a trendre, így jó okunk van rá, hogy magabiztosan tekintsünk a jövő kihívásaira. Ahogy a napokban közzétettük a tavalyi eredményeket, befektetőink is láthatják, várakozásokon felüli számokkal, rendkívül stabil alapokon, töretlen növekedés mellett ugrunk neki a következő időszaknak is.

szabo_ervin1_k

Miben tervez változást, változtatást leginkább a Kulcs-Soft?

Valljuk, hogy egy sikeres cégben sokkal több a jövő idejű mondat, a folyamatos evolúcióban hiszünk, kapkodó váltások helyett a következetes fejlődésre tesszük a hangsúlyt. Ez néha szemléletmódváltással is jár, ma már nem akarunk mindent egyedül megoldani, sokkal nagyobb nyitottsággal keressük a legkiválóbb piaci partnereket, akiknek integrálni tudjuk megoldásait a saját szoftvereinkbe. Így indítjuk el partnerségi együttműködéssel a digitális faktoringot, vagy az automatizált, munkabér-előleg megoldást, de említhetem a sikeresen benyújtott első eÁFA-bevallást is, mint legfrissebb mérföldkövet. Az evolúció része az is, hogy az új megoldásokat már online alapokon biztosítjuk, 2030-ra szinte kizárólag felhő alapú szolgáltatások lesznek elérhetőek portfoliónkban.

IMG_2622

Ez akár riasztóan is hangozhat azoknak a kkv-knak, amelyek sokszor csak lassan követik le a digitális változásokat…

Egyfajta misszióként dolgozunk azon, hogy a digitális nyitás irányába edukáljuk, támogassuk a ügyfeleinket. Akkreditált Akadémiánkon csak tavaly 3000 képzés futott le sikeresen, vagyis vállalkozások ezreit képezzük és készítjük fel a digitális megoldások nagyobb elfogadására. Másfelől a felhőbe költözést nem kell görcsösen erőltetni, én személyesen is leginkább a hibrid megoldásokban hiszek. A jól megszokott, magabiztosan használt programokat nem érdemes lecserélni, az új eljárásokat viszont praktikus rögtön online, felhőalapúként bevezetni. Vannak olyan területek, mint például az online számlázás, ami már minden szempontból megérett arra, hogy a felhőbe költözzön, míg például a könyvelés, vagy a bérszámfejtés más fejlődési pályán mozog. A vállalkozásokat támogató rendszerek területén mi rendelkezünk a legkomplexebb termék kínálattal. Nagy a felelősségünk és egyben a lehetőségünk is, hogy ne csak a piacon ma megfigyelhető részmegoldásokat, hanem ahogy eddig is a vállalkozás teljes egészét lefedő komplex megoldásokat kínáljunk a kor követelményeinek megfelelően. Ebben unikális a piaci pozíciónk.

(x)

RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Bif_PR_aprilis_nyitokep