Vállalkozz itthon! (x)

2018. május 24. 16:37    
nyomtatás
 
A nagy sikerű februári budapesti franchise börzét követően vidéki roadshow-t indít a Magyar Franchise Szövetség. Az országjáró körút első állomása a Tisza partján lesz. A szegedi kiállításra június 14-én kerül sor.

A fővárosi börze kimagasló eredménnyel zárta kapuit, a 28 bemutatkozó franchise hálózat, több mint 400 látogatót vonzott a helyszínre. A kiállító franchise hálózatok is jó értékelést adtak a börzének, és elismerően nyilatkoztak a látogatók szakmai érdeklődéséről. A kiállítás mellett egész napos konferencia program is segítette a vállalkozás és a franchise iránt érdeklődőket.

A szegedi börze előkészületeiről, programjáról kérdeztük az eseményt szervező dr. Mandel Katalint, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárát.

Portfolió: Miért döntöttek a vidéki kiállítások mellett, és miért Szegedre esett a választás?

dr. Mandel Katalin: Minden várakozásunkat felülmúlta a februári börze, mind a kiállítók, mind az érdeklődők tekintetében. Azt bizonyította számunkra az esemény, hogy nagyon sokan nyitottak egy új vállalkozás indításra, és gondolkodnak valamilyen franchise lehetőségben. A konferencia programok telt házzal zajlottak, és a kiállítás utóélete is nagyon intenzív volt. A kiállítói visszajelzések is pozitívak voltak, ezért kézenfekvővé vált, hogy a következő évi budapesti börze előtt indítsunk el egy vidéki roadshow-t. A látogatók közül is sokan érkeztek az ország különböző részeiből, azaz nem csak a Fővárosban érdemes vállalkozni, nem csak Budapesten keresnek a hálózatok átvevőket. Szegedre, mint első állomásra két ok miatt esett a választásunk, egyrészt a szövetség több rendszergazda tagja is a dél-alföldi városban székel, másrészt a budapesti börze kiállítói között végzett közvélemény kutatáson is ez a város végzett az élen.

Portfolió: Milyen programokat kínál a szegedi franchise börze?

MK: A kiállítás mellett ezúttal is érdekfeszítő konferencia programmal várjuk az érdeklődőket. Számos előadás hangzik majd el a franchise-ról, hálózatépítésről, vállalkozás indításról, de tervezünk a kiállító cégek vezetőivel kerekasztal beszélgetéseket, előadásokat. Szeretnénk minél több információval szolgálni, tudást, tapasztalatot átadni a résztvevőknek. Azt tapasztaljuk, hogy lényegesen megnőtt hazánkban a vállalkozói kedv, sokan szeretnének saját maguk főnökévé válni és ez a rendezvény nagyon hasznos iránytű lehet a számukra.

Portfolió: Milyen eredményeket, milyen látogatottságot vár a szegedi börzétől?

MK: Már most több 300 látogatói regisztráció érkezett a kiállításra. Ez azt mutatja, hogy töretlen az érdeklődés a szektor iránt. A kiállítói jelentkezések száma is szépen alakul, de még mindig várjuk Szegeden bemutatkozni kívánó franchise hálózatok jelentkezését. A Magyar Franchise Szövetség saját standdal vesz részt az eseményen.
Tagjaink száma folyamatosan emelkedik, ami azt bizonyítja, hogy a franchise egyre elismertebb vállalkozási forma Magyarországon. Úgy vélem, egyedülálló rendezvény lesz a júniusi szegedi börze. Bízom benne, hogy az első szegedi kiállítást hamarosan számos további helyszín követi.

További információ és regisztráció: www.franchise.hu

(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Befektetési tanácsadó
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium