Befejeződött a bogyoszlói és a jobaházi háziorvosi rendelőjének energetikai korszerűsítése
Uniós források

Befejeződött a bogyoszlói és a jobaházi háziorvosi rendelőjének energetikai korszerűsítése

Portfolio
Elkészült Bogyoszló és Jobaháza községek háziorvosi rendelőinek energetikai korszerűsítése. A beruházás több mint 18 millió forintos európai uniós támogatásból valósult meg, melyet az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozott.
Az európai uniós beruházás során a Bogyoszlói és a Jobaházi háziorvosi rendelőjének helyet adó épületek kerültek korszerűsítésre. Az épületek nagyon rossz állapotban voltak, így alig voltak már alkalmasak a közszolgáltatási funkció ellátására, ezért szükségessé váltak a meglévő orvosi rendelők korszerűsítései, és energia-takarékossági szempontok alapján való felújítása.

Befejeződött a bogyoszlói és a jobaházi háziorvosi rendelőjének energetikai korszerűsítése
A 18,5 millió forintos európai uniós beruházásnak köszönhetően az épületek utólagos hőszigetelése valósult meg. Továbbá a szakfeladatok ellátása szempontjából elengedhetetlen eszközök beszerzésére is sor került, mivel a jelenlegi eszközök már régiek, elavultak voltak.

A támogatásnak köszönhetően az előírásoknak megfelelő megközelítés, akadálymentesítés készült, új szigetelés és burkolat készült, valamint új radiátoros központi fűtés készült és kondenzációs turbó gázkazán került beépítésre. A régi belső ajtókat új akadálymentesekre cserélték, valamint az épület homlokzatának hőszigetelése is megoldásra került. Továbbá a külső korszerűtlen nyílászárók, korszerű, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűekre lettek cserélve. Az orvosi rendelői épületrészekben új akadálymentes WC készült. Az épületek mellett akadálymentes parkoló is készült.

Befejeződött a bogyoszlói és a jobaházi háziorvosi rendelőjének energetikai korszerűsítése
Az uniós támogatásból finanszírozott beruházásnak köszönhetően a felújított rendelőkben a gyermek és felnőtt egészségügyi ellátás komfortos körülmények között tud majd működni, melyhez az újonnan beszerzett eszközök is hozzájárulnak. Továbbá a létesítmények energetikai szempontú korszerűsítése az üzemeltetési, fenntartási költségek csökkenését fogja eredményezni, így a 18,5 millió forintos beruházásnak köszönhetően Bogyoszló és Jobaháza Községek Önkormányzatai az épületek fenntartását költséghatékonyabban tudja majd biztosítani.
A továbbiakban is várjuk a nagyobb, EU-pénzből megvalósuló uniós fejlesztések eredménykommunikációját az uniosprojekt@portfolio.hu email címre, amely közleményeket térítésmentesen közzéteszünk a Portfolio Uniós források rovatának Projektek mellékletében.
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
bear
vakcina
4ig
koronavirusvakcina_oltas
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Trendi, vagy nem trendi? Ez itt a kérdés
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
ühg