Uniós források

Vigyázz: belenyúltak a céges napelemes pályázat szabályrendszerébe!

Portfolio
Bár már bejelentették, de még nem nyitották ki a cégeknek szóló, nagyobb megújuló energiás/energiahatékonysági fejlesztéseket támogató EU-pályázatot, így még éppen időben jött ma reggel az az értesítő, hogy két helyen belenyúltak a pályázat műszaki-technikai szabályrendszerébe.

Október elején jelent meg a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című céges felhívás, amely majd november 11-én reggel 9 órától nyílik meg, de ma reggel arról jelent meg egy értesítés, hogy két helyen is módosult a felhívás:

  • Egyrészt a „Fűtött és fűtetlen teret elválasztó, nyílászáró szerkezetnek minősülő épülethatároló szerkezetek cseréje / energia-megtakarítást eredményező korszerűsítése esetén” nem haladhatják meg az alábbi táblázat szerinti értékeket a paraméterek
  • Másrészt a „Napkollektoros rendszer abszorber felületre vetített fajlagos elszámolható költsége (eFt/nm)” egyik tartományát változtatták.

A szóban forgó pályázat részleteiről alábbi cikkünkben írtunk:

Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
bika
X twitter Elon Musk
amerikai-tengeralattjaro-uss-albuquerque
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
X twitter Elon Musk