Hibátlanra vizsgázott a Portfolio első hibrid, szuperbiztonságos konferenciája +videó
Üzlet

Hibátlanra vizsgázott a Portfolio első hibrid, szuperbiztonságos konferenciája +videó

Portfolio
Csaknem fél év után a Portfolio Csoport első hibrid konferenciája, a Financial and Coprorate IT 2020 bizonyította, hogy rengeteg munkával, figyelemmel, partnereink felkészültségével az új, „vírusos” időkben is lehet konferenciát csinálni. Az első pillanattól kezdve professzionális és teljes biztonságot adó környezetbe érkeztek meg azok a vendégeink, akik helyszíni résztvevőként voltak jelen. A többlépcsős biztonsági folyamatok maximális biztonságot nyújtottak.

Előkészületek az egészségmegóvás érdekében

A nemzetközi sztenderdeknek alapján a konferencia helyszínéül szolgáló Kempinski Hotel Corvinus Budapest ultraprémium helyszínként különleges fertőtlenítési eljárásokkal készült rendezvényünkre. 

Ebben kiemelt szerepet kapott a több napos, a konferenciát megelőző ózonos légfertőtlenítés, kiegészülve a napközbeni folyamatos, teljes sterilizálást baktérium, illetve vírusmentesítést nyújtó teljesen egyedi légtisztítással.

ózonos fertőtlenítő

A regisztrációt megelőzően elsődleges szűrési pontként a kettős hőkamerás rendszerrel találkozhattunk, ami tizedmásodperc alatt ellenőrizte minden érkező aktuális testhőmérsékletét. A manapság már legelemibb óvintézkedésnek számító kézfertőtlenítésről és arcmaszk és gumikesztyű biztosításáról is nulladik lépésként gondoskodtunk és a szállodában több mobilállomáson lehetőség volt a folyamatos kézfertőtlenítésre.

kézfertőtlenítés

A konferencia résztvevői ezután érkeztek az érintésmentes belépési ponthoz, ahol a személyzet védőfelszerelésben regisztrálta őket, QR-kód alapján.

Konferenci biztonság maszk

Maximálisan biztonságos lebonyolítás

A rendezvény teljes ideje alatt az átrendezett belső terek biztosították a megfelelő távolságtartás lehetőségét, mind az étteremben, mind a bárban, a konferencia termeiben pedig gondos tervezéssel készült ültetésrend biztosította az előírt másfél méteres távolságot.

konferencia biztonság

Minden szünetben és adott időközönként fertőtlenítés és takarítás történt: mind a berendezés, mind az eszközök tekintetében, miközben fennakadás nélkül zajlott az offline és online térben is a legmagasabb szintű szakmai program.

gumikesztyű

Az étkezés légmentesen csomagolt, porciózott ételekkel és italokkal történt, így a cateringes szünetekkel kiegészülve a program tökéletesen megvalósította az eddig hagyományosan megszokott konferencianapot.

pohár lefedve konferencián

Vendégeink egy minden eddiginél professzionálisabb és komplexebb technikai háttérrel és felkészültséggel találkozhattak és a sikeres lebonyolítás után hasonlóan eredményes további szezont várunk majd.

Fotók: Stiller Ákos/Portfolio

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nő tőzsde