A Nike és az Adidas versenytársa lenne Mészáros Lőrinc

2018. május 16. 16:33    
nyomtatás
 
A Magyar Sportmárka Zrt. levédett a 2RULE ("Turul") márkanevet, így hamarosan megszülethet a magyar brand. A cég résztulajdonosa Mészáros Lőrinc, aki az egykori szövetségi kapitány feleségével társult.


Már tavaly decemberben megalapította a Magyar Sportmárka Zrt-t Mészáros Lőrinc és Szélesi Ágnes, az egykori szövetségi kapitány Szélesi Zoltán felesége - írja a HVG. A cég már le is védette a márkanevet, a 2RULE brandből akár arra is lehet következtetni, hogy nemzetközi piacralépésben is gondolkodnak.

Az Index cikke szerint elsők között a szintén Mészáros érdekeltségébe tartozó Puskás Akadémia viselheti a magyar márkát, a csapat a nyáron akár az Európa Ligában is népszerűsítheti a 2RULE-t, amennyiben megnyeri a Magyar Kupát. A lap hozzáteszi, hogy már a télen hallani lehetett arról, hogy a magyar válogatottaknak is a beszállítója lesz az újonnan alapított cég, ez a nem titkolt terv, nem lenne meglepő, ha a válogatott is 2RULE-ban játszana. .

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző (PIF)
Befektetési adminisztrációs referens
Devizapiaci üzletkötő
Junior devizapiaci üzletkötő
Junior elemző/elemző (KGE)
Junior elemző (MPP)
Szerkesztő-Újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium