Ingatlan

Így épül a kínai luxus dubaji pénzből

Portfolio
Egy dubaji luxus hotellánc, a Jumeirah Group két rendkívül neves kortárs építészt, Zaha Hadidot és Norman Fostert kért fel két új kínai szállodaépületének megtervezésére. A Jumeirah Vuhan and Jumeirah Nanking egyaránt meglévő üzleti negyedekhez kapcsolódóan épülnek majd fel, és luxuslakosztályok, gourmet éttermek, klubok és gyógyfürdők széles választékát kínálják majd. Kíváncsian várjuk mi lesz az eredménye a dubaji tőke, a kínai luxus és a világ két legmenőbb építészének találkozásának.
A Zaha Hadid Architects jelenleg a 250 szobás Jumeirah Nanking tervein dolgozik. A négycsillagos luxusszálloda, mely a Sanghajtól egy órányi útra elhelyezkedő Hexi üzleti negyedben épül fel, várhatóan 2016-ban nyitja meg kapuit.

Így épül a kínai luxus dubaji pénzből
Jumeirah Nanking. Forrás: Jumeirah Group / archdaily.com
A Foster + Partners építészirodát a 200 szobás Jumeirah Vuhan hotel tervezésével bízták meg, mely az azonos nevű vegyes felhasználású luxusnegyedben helyezkedik majd el, a Hankou üzleti negyed mellett. Megnyitását 2020-ben tervezik.

Így épül a kínai luxus dubaji pénzből
Jumeirah Vuhan. Forrás: Jumeirah Group / archdaily.com
Egy harmadik hotel építését is tervezik Kínában dubaji tőkéből, a Jumeirah Haikou Resort tervei a roppant hangzatos "kínai Hawaii" koncepció mentén készülnek a malajziai székhelyű Denniston International irodáiban. A luxusszállodát egy 136 hektáros magánszigeten húzzák majd fel Hajnan tartományban. A 140 felső kategóriás hotelszoba mellett 60 villa is helyet kap majd a komplexumban.

Így épül a kínai luxus dubaji pénzből
Jumeirah Haikou Resort. Forrás: Jumeirah Group / archdaily.com
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Liberty Hotel_big, tribe