Álláshirdetések

Az RSM Hungary Zrt. könyvelő munkatársakat keres (x)

Álláshirdetés
Az RSM Hungary Zrt. számviteli csapatába keresünk szakmája iránt elhivatott, több éves releváns munkatapasztalattal rendelkező KÖNYVELŐ ÉS VEZETŐ KÖNYVELŐ munkatársakat.

Miben számítunk Rád?

  • Hazai és nemzetközi ügyfeleinkből kialakított ügyfélportfóliód teljes körű kezelése, napi szintű kapcsolattartás szóban és írásban, akár angol nyelven is.
  • Változatos iparágban működő, közepes és nagyvállalatok számviteli tanácsadása: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében.
  • Vezető könyvelőként feladatod lesz a csoportvezető és a számviteli menedzser napi munkájának szakmai támogatása, és mentorként a könyvelőasszisztensek és könyvelők szakmai fejlődésének támogatása.

Mit várunk Tőled?

  • Ahhoz, hogy jól tudd végezni a munkád, fontos, hogy teljes körű könyvelésben, ebből könyvelő irodában szerzett minimum 3-5 éves alapos munkatapasztalatod legyen. Könyvelőként minimum 3 év, vezető könyvelőként minimum 5 év.
  • Fontos szempontunk, hogy önállóan, és precízen végezd a munkádat, tudj gazdálkodni az időddel, be tudd osztani a feladataidat.
  • Nemzetközi ügyfeleinkkel való kapcsolattartás miatt az angolnyelv-tudás elengedhetetlen.

Mit kínálunk Neked?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony munkakultúrára számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád elvégzéséhez szükséged lehet. Kiváló mentoroktól sajátíthatod el a szakmát házon belül, számviteli üzletágunk vezetőjéről itt találsz információt.

Emellett támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Különösen szeretjük és támogatjuk, ha továbbtanulsz. Annál jobb, minél több a szakmába vágó kompetenciával rendelkeznek munkatársaink. Hosszú távon elérhetővé válik lakáshitel, autóvásárlási vagy Sabbatical programunk is.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni. 

Nyitott pozícióinkról és kiválasztási folyamatunkról weboldalunkon tudsz olvasni, kalandjainkat, mindennapjainkat Instagram és Facebook RSMKarrier oldalainkon tudod követni. Jelentkezésedet, önéletrajzodat a job@rsm.hu email címre várjuk, vagy jelentkezz online, az alábbi linkre kattintva.

Jelentkezz most!

(x)

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!