Álláshirdetések

Az RSM Hungary Zrt. könyvelő munkatársakat keres (x)

Álláshirdetés
Az RSM Hungary Zrt. számviteli csapatába keresünk szakmája iránt elhivatott, több éves releváns munkatapasztalattal rendelkező KÖNYVELŐ ÉS VEZETŐ KÖNYVELŐ munkatársakat.

Miben számítunk Rád?

  • Hazai és nemzetközi ügyfeleinkből kialakított ügyfélportfóliód teljes körű kezelése, napi szintű kapcsolattartás szóban és írásban, akár angol nyelven is.
  • Változatos iparágban működő, közepes és nagyvállalatok számviteli tanácsadása: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében.
  • Vezető könyvelőként feladatod lesz a csoportvezető és a számviteli menedzser napi munkájának szakmai támogatása, és mentorként a könyvelőasszisztensek és könyvelők szakmai fejlődésének támogatása.

Mit várunk Tőled?

  • Ahhoz, hogy jól tudd végezni a munkád, fontos, hogy teljes körű könyvelésben, ebből könyvelő irodában szerzett minimum 3-5 éves alapos munkatapasztalatod legyen. Könyvelőként minimum 3 év, vezető könyvelőként minimum 5 év.
  • Fontos szempontunk, hogy önállóan, és precízen végezd a munkádat, tudj gazdálkodni az időddel, be tudd osztani a feladataidat.
  • Nemzetközi ügyfeleinkkel való kapcsolattartás miatt az angolnyelv-tudás elengedhetetlen.

Mit kínálunk Neked?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony munkakultúrára számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád elvégzéséhez szükséged lehet. Kiváló mentoroktól sajátíthatod el a szakmát házon belül, számviteli üzletágunk vezetőjéről itt találsz információt.

Emellett támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Különösen szeretjük és támogatjuk, ha továbbtanulsz. Annál jobb, minél több a szakmába vágó kompetenciával rendelkeznek munkatársaink. Hosszú távon elérhetővé válik lakáshitel, autóvásárlási vagy Sabbatical programunk is.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni. 

Nyitott pozícióinkról és kiválasztási folyamatunkról weboldalunkon tudsz olvasni, kalandjainkat, mindennapjainkat Instagram és Facebook RSMKarrier oldalainkon tudod követni. Jelentkezésedet, önéletrajzodat a job@rsm.hu email címre várjuk, vagy jelentkezz online, az alábbi linkre kattintva.

Jelentkezz most!

(x)

oltás vakcina
házaspár
munkás dolgozó getty
Audi plug-in nyito
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Piaci aktualitások, grafikonelemzéssel vegyítve.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Az MNB Digitalizációs igazgatósága főosztályvezetőt keres

Az MNB Digitalizációs igazgatósága főosztályvezetőt keres