Álláshirdetések

Az RSM Hungary Zrt. könyvelő munkatársakat keres (x)

Álláshirdetés
Az RSM Hungary Zrt. számviteli csapatába keresünk szakmája iránt elhivatott, több éves releváns munkatapasztalattal rendelkező KÖNYVELŐ ÉS VEZETŐ KÖNYVELŐ munkatársakat.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Miben számítunk Rád?

  • Hazai és nemzetközi ügyfeleinkből kialakított ügyfélportfóliód teljes körű kezelése, napi szintű kapcsolattartás szóban és írásban, akár angol nyelven is.
  • Változatos iparágban működő, közepes és nagyvállalatok számviteli tanácsadása: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében.
  • Vezető könyvelőként feladatod lesz a csoportvezető és a számviteli menedzser napi munkájának szakmai támogatása, és mentorként a könyvelőasszisztensek és könyvelők szakmai fejlődésének támogatása.

Mit várunk Tőled?

  • Ahhoz, hogy jól tudd végezni a munkád, fontos, hogy teljes körű könyvelésben, ebből könyvelő irodában szerzett minimum 3-5 éves alapos munkatapasztalatod legyen. Könyvelőként minimum 3 év, vezető könyvelőként minimum 5 év.
  • Fontos szempontunk, hogy önállóan, és precízen végezd a munkádat, tudj gazdálkodni az időddel, be tudd osztani a feladataidat.
  • Nemzetközi ügyfeleinkkel való kapcsolattartás miatt az angolnyelv-tudás elengedhetetlen.

Mit kínálunk Neked?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony munkakultúrára számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád elvégzéséhez szükséged lehet. Kiváló mentoroktól sajátíthatod el a szakmát házon belül, számviteli üzletágunk vezetőjéről itt találsz információt.

Emellett támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Különösen szeretjük és támogatjuk, ha továbbtanulsz. Annál jobb, minél több a szakmába vágó kompetenciával rendelkeznek munkatársaink. Hosszú távon elérhetővé válik lakáshitel, autóvásárlási vagy Sabbatical programunk is.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni. 

Nyitott pozícióinkról és kiválasztási folyamatunkról weboldalunkon tudsz olvasni, kalandjainkat, mindennapjainkat Instagram és Facebook RSMKarrier oldalainkon tudod követni. Jelentkezésedet, önéletrajzodat a job@rsm.hu email címre várjuk, vagy jelentkezz online, az alábbi linkre kattintva.

Jelentkezz most!

(x)

horvatorszagvihar_shutter
samsunghajtogathatotelefon
nnk virológiai intézet
robert koch berlin
magánrepülő gazdag
bacsimaszk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.