Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

ETC/USD árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ETC/USD statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 25.67530729
Előző záró ár: 26.11072575
Napi átlagár: 25.728087032542
180 napos átlagár: 27.450961093865
360 napos átlagár: 23.838850547907
Napi minimum: 25.44338973
Napi maximum: 26.14335095
Éves minimum: 13.53317092 2023-08-17
Éves maximum: 39.63910801 2024-03-09
Történelmi minimum: 0.71004 2016-11-29
Történelmi maximum: 164.71499427 2021-05-06
Árfolyamváltozás 1 hó: -2.0302794249672%
Árfolyamváltozás 6 hó: 29.072650640882%
Árfolyamváltozás 12 hó: 72.577942542295%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
Ethereum Classic
ISIN XTTETCUSDEXS
Kijelzés módja (ticker) ETCUSD
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: baha Crypto
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Ethereum Classic árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Videóajánló
Ethereum Classic hírek

Bajban lehet az egyik legnagyobb tőzsde, alaposan megütötték a kritpovalutákat

Jelentős mínuszban vannak a kriptovaluták, miután a befektetők aggódnia kezdtek az egyik legnagyobb kriptotőzsde, az FTX likviditásával kapcsolatban. A vállalat alapítója, Sam Bankman-Fried igyekezett cáfolni a felmerült híreket, szerinte az aggodalmak alaptalanok, és egyszerű pletykákról van szó.

Pattannak a kriptovaluták

Pattannak a kriptovaluták a mai kereskedésben, miközben az általános befektetői hangulat is kedvező.

Egyre lejjebb a bitcoin, csúnya a mai nap

Az elmúlt napokban esés volt megfigyelhető a kriptovaluták piacán, ami ma begyorsult, így csúnya mínuszok láthatók a bitcoin, az ethereum és a kisebb altcoinok árfolyamában.

Megint esnek a kriptovaluták, 20 000 dollár alatt a bitcoin

Ismét nyomás alá kerültek a kriptovaluták, a szélesebb részvénypiaci eséssel párhuzamosan nagyot esett többek között a bitcoin és az ethereum árfolyama. Amellett, hogy rossz a hangulat a tőkepiacokon, a kriptovaluták felől érkező negatív híráram is rontja a helyzetet, akár a napokban reflektorfénybe kerülő kriptós hedge fund, a Three Arrows Capital felszámolására, vagy a legnagyobb stablecoinnal szemben felvett, egyre nagyobb short pozíciókra is gondolhatunk.

Recseg-ropog a jég a kriptopénzek alatt, erre Bill Gates is jól beléjük rúgott

A kriptovaluták piaca jelentős nyomás alá került az elmúlt napokban, miután a vártánál magasabb inflációs adatok, és a Fed agresszív szigorításával kapcsolatos várakozások globális eladási hullámot indítottak a nemzetközi tőkepiacokon. Emellett több hír is érkezett az egyes kriptovalutákkal foglalkozó cégektől, többek között számos vállalat elbocsátásokat jelenetett be. Ezek után érkezett aztán Bill Gates, aki markáns véleményt mondott a kriptopénzekről - kimondottan negatív hangnemben.

Nagyot esett a bitcoin, nem akar összejönni a kitörés

Hétfőn kilőtt a bitcoin árfolyama, ma reggel azonban teljesen visszaadta ezt az emelkedést. Nem ez volt az első alkalom az elmúlt hónapokban, hogy a bitcoin árfolyama hasonló mozgásokat produkált.

Meglódultak a kriptovaluták, több mint 5 százalék pluszban a bitcoin

A nemzetközi részvénypiacokon látható pozitív hangulat mellett a kriptovalutáknak is jó napjuk van, a bitcoin árfolyama 5 százalékot emelkedett, a kisebb kapitalizációjú kriptovalutáknál pedig ennél is nagyobbak a mozgások. Ugyan fundmentális hír nem áll a mostani emelkedés mögött, az on-chain adatok azt mutatják, hogy jelentős mértékű short pozíció került likvidálásra a mostani mozgás során, részben ennek is köszönhető az emelkedés.

Fordulnak a kriptovaluták, új csúcson az ethereum

A reggeli órákban remek teljesítményt láthatunk a kriptovaluta-piacon, több mint 4 százalékos emelkedést követően ismét 66 ezer dollár környékén áll a bitcoin jegyzése, míg a piaci értéke alapján második legjelentősebb coin, az ethereum jegyzése új történelmi csúcsra jutott a kereskedésben.

Beindult a rali a kriptovaluták piacán

Az elmúlt napok esése után úgy látszik, hogy megérkeztek a vevők a kriptovaluták piacára, a bitcoinnal együtt raliznak az altcoinok is.

Alaposan meglódult a bitcoin, újra 1000 milliárd dollár fölött a kriptopénz piaci értéke

A nemzetközi részvénypiacokkal szemben kifejezetten jó a hangulat ma a kriptovaluták piacán, a legfontosabb és legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz, a bitcoin árfolyama 5,5 százalékkal került feljebb. Az emelkedés részben annak köszönhető, hogy az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke, Gary Gensler kedden a kongresszusban elmondta, hogy az SEC nem tervezi a kripto betiltását.

Begyorsult az esés a kriptovalutáknál, 45 000 dollár alatt a bitcoin

Nem enyhül az eladói nyomás a kriptovaluták piacán, sőt délutánra inkább csak begyorsult az esés, így a bitcoin már 43 000 dollár közelébe is benézett, miután több mint 7 százalékot zuhant ma az árfolyam. Nem meglepő egyébként, hogy a kriptovalutákat is elérte az eladói hullám, hiszen a befektetők világszerte szabadulnak a kockázatos eszközöktől, mint a részvények vagy a nyersanyagok.

Nem szép ami a kriptopiacon megy ma, ütik a bitcoint

Az általánosan kedvezőtlen nemzetközi hangulattal együtt esnek ma a kripotvaluták is, a bitcoin árfolyama több mint 5 százalékkal került lejjebb. Az esés mögött több ok is meghúzódik, többek között az is negatívan befolyásolja a piaci hangulatot, hogy Erdogan török elnök azt mondta, hogy az ország háborúban áll a kripotvalutákkal.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez aztán a fordulat a Dunaferr