mkb fém kártya
Bank

Fém bankkártyákat dobott piacra az MKB Bank: a prémium szegmenst célozzák

Portfolio
Két új bankkártyát dobott piacra az MKB Bank – tájékoztatta a pénzintézet a Portfolio-t. A kártyák különlegessége, hogy fémből készülnek, ez pedig meghatározza a célcsoportjukat is: a bank szerint a prémium szegmensnek nyújtott szolgáltatások iránt továbbra is egyértelmű a kereslet a magyar piacon.

Két új lakossági bankkártyát dobott piacra az MKB Bank. Mindkét kártya fémből készült és unikális designt kapott.  Az MKB World Elite Metal kártya elsődlegesen a Private Banking ügyfelek számára készült, az elegáns fémtest mellett itt a plasztik verzió gazdag tartalmát az úgynevezett Concierge Exkluzív szolgáltatással bővítették, ami egyfajta személyi asszisztenciát jelent, például utazástervezést, asztalfoglalást, belépőjegy-vásárlást.

A pénzintézet tájékoztatása szerint az MKB Platinum Metal névre hallgató bankkártyát a prémium szegmens igényeinek kiszolgálására készítették, a meglévő Platinum kártya szolgáltatástartalmát pedig prémium kiszolgálási eszközökkel bővítették. Ilyen például a dedikált telefonos ügyfélszolgálat és VideóBANK csatorna.

Az álló formátumú kártyák alapja rozsdamentes acél, mely részben újrahasznosított alapanyagból készül.

Ezt vonják be speciális rétegekkel a vizuális megjelenés és a kényelmes használat – például a contactless-funkció – érdekében.„Az MKB Bank mindig is élen járt a prémium és private banking kiszolgálásban, folyamatosan dolgozunk az ügyfélélmény fejlesztésén. Ahogy bő 30 éve elsőként kínáltunk bankkártyát itthon és a régióban, 2 éve bevezettük a World Elite bankkártyát, tavaly év végén pedig bemutattuk az első magyar kibocsátású fémkártyát” – mondta el Ginzer Ildikó, az MKB Bank általános és üzleti vezérigazgató-helyettese.

A pénzintézet Prémium számlacsomagjában már alapvetően díjmentes egy Platinum bankkártya plasztik verzióban, így ott az első Platinum Metal havidíja 2250 forint. Ha további társkártyát szeretne igényelni az ügyfél, annak a havi díja 4250 forint. Ebben a számlacsomagban a World Elite-re nincsen kedvezmény, így ott a World Elite Metal havi díja 8300 forint. A Private Banking ügyfelek esetén speciális számlacsomagok állnak az ügyfelek rendelkezésére, illetve ez esetben a World Elite Metal is elérhető kedvezményes áron.

Nem szabad elfelejteni a fizikai fizetési eszközöket

A vezérigazgató-helyettes szerint a bankkártyának prémium termékként hosszú távon is van létjogosultsága: sokan még csak most barátkoznak a digitális megoldásokkal, van, aki pedig ragaszkodik a fizikai dolgokhoz – a cél, hogy minden ügyfél megtalálja azt, amire igénye van.

Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy a bankkártyák az MKB Mobilapplikációban egy mozdulattal digitalizálhatók, a felhasználók monitorozhatják és személyre szabhatják kártyájuk működését.

A cikk megjelenését az MKB Bank támogatta.

iskola tábla
bét
pénz, euró
dunaújváros dunai vasmű dunaferr
vakcina_oltas_covid19_2021

Alapblog Soha ilyen jókedv!

Ilyet még nem látott a világ, az Egyesült Államokban olyan ütemben oltanak, hogy a vállalatok beszerzési menedzserei...

Kasza Elliott-tal Tesla

Tegnap élesedett a pár napja berakott eladási megbízásom 780-on, rögtön nyitás után. Majdnem elérte a csatornatetőt...

Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Minden, amit a kezdéshez tudni érdemes.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Elemző/Junior elemző

Elemző/Junior elemző
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
megtakarítás