Fém bankkártyákat dobott piacra az MKB Bank: a prémium szegmenst célozzák
Bank

Fém bankkártyákat dobott piacra az MKB Bank: a prémium szegmenst célozzák

Portfolio
Két új bankkártyát dobott piacra az MKB Bank – tájékoztatta a pénzintézet a Portfolio-t. A kártyák különlegessége, hogy fémből készülnek, ez pedig meghatározza a célcsoportjukat is: a bank szerint a prémium szegmensnek nyújtott szolgáltatások iránt továbbra is egyértelmű a kereslet a magyar piacon.

Két új lakossági bankkártyát dobott piacra az MKB Bank. Mindkét kártya fémből készült és unikális designt kapott.  Az MKB World Elite Metal kártya elsődlegesen a Private Banking ügyfelek számára készült, az elegáns fémtest mellett itt a plasztik verzió gazdag tartalmát az úgynevezett Concierge Exkluzív szolgáltatással bővítették, ami egyfajta személyi asszisztenciát jelent, például utazástervezést, asztalfoglalást, belépőjegy-vásárlást.

A pénzintézet tájékoztatása szerint az MKB Platinum Metal névre hallgató bankkártyát a prémium szegmens igényeinek kiszolgálására készítették, a meglévő Platinum kártya szolgáltatástartalmát pedig prémium kiszolgálási eszközökkel bővítették. Ilyen például a dedikált telefonos ügyfélszolgálat és VideóBANK csatorna.

Az álló formátumú kártyák alapja rozsdamentes acél, mely részben újrahasznosított alapanyagból készül.

Ezt vonják be speciális rétegekkel a vizuális megjelenés és a kényelmes használat – például a contactless-funkció – érdekében.„Az MKB Bank mindig is élen járt a prémium és private banking kiszolgálásban, folyamatosan dolgozunk az ügyfélélmény fejlesztésén. Ahogy bő 30 éve elsőként kínáltunk bankkártyát itthon és a régióban, 2 éve bevezettük a World Elite bankkártyát, tavaly év végén pedig bemutattuk az első magyar kibocsátású fémkártyát” – mondta el Ginzer Ildikó, az MKB Bank általános és üzleti vezérigazgató-helyettese.

A pénzintézet Prémium számlacsomagjában már alapvetően díjmentes egy Platinum bankkártya plasztik verzióban, így ott az első Platinum Metal havidíja 2250 forint. Ha további társkártyát szeretne igényelni az ügyfél, annak a havi díja 4250 forint. Ebben a számlacsomagban a World Elite-re nincsen kedvezmény, így ott a World Elite Metal havi díja 8300 forint. A Private Banking ügyfelek esetén speciális számlacsomagok állnak az ügyfelek rendelkezésére, illetve ez esetben a World Elite Metal is elérhető kedvezményes áron.

Nem szabad elfelejteni a fizikai fizetési eszközöket

A vezérigazgató-helyettes szerint a bankkártyának prémium termékként hosszú távon is van létjogosultsága: sokan még csak most barátkoznak a digitális megoldásokkal, van, aki pedig ragaszkodik a fizikai dolgokhoz – a cél, hogy minden ügyfél megtalálja azt, amire igénye van.

Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy a bankkártyák az MKB Mobilapplikációban egy mozdulattal digitalizálhatók, a felhasználók monitorozhatják és személyre szabhatják kártyájuk működését.

A cikk megjelenését az MKB Bank támogatta.

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
csalás scammer marketplace facebook hacker csaló telefon átverés