FONTOS Rég nem voltak ekkora bajban az ukrán erők – Itt van három frontszakasz, ahol beüthet a katasztrófa
Sosem utazott annyi magyar Horvátországba, mint tavaly

Sosem utazott annyi magyar Horvátországba, mint tavaly

A 2019-es rekordévet is több mint tizedével meghaladta Horvátországban tavaly a magyar turisták létszáma és vendégéjszakáinak adata - tájékoztatta szerdán a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselete az MTI-t.

Diófa: egyre esélyesebb a "soft landing"

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban a Diófa Alapkezelő írását olvashatják:  

Hold: jól sikerült a december

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban a Hold Alapkezelő írását olvashatják:

Most akkor hol lehet vásárolni december 24-én?

Most akkor hol lehet vásárolni december 24-én?

Idén év végén forró téma lett a kiskereskedelemben a december 24-i nyitva tartás kérdése, miután szakszervezetek tárgyalásokat kezdeményeztek a nagy láncokkal és a politika is felült erre a vonatra. Az eredmény az lett, hogy a legtöbb lánc nem nyit ki karácsonykor még délelőtt sem, de akadnak kivételek. Nem nehéz megjósolni, hogy anyagilag utóbbiak járnak majd jól.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.