Szálloda nyílik egy fővárosi irodaház helyén
Ingatlan

Szálloda nyílik egy fővárosi irodaház helyén

Portfolio
A WING értékesítette a Boráros tér szomszédságában található Angyal Irodaházat a B&B Hotels francia economy hotellánc számára. A két cég stratégiai megállapodása alapján, a WING fejlesztésében szállodává alakítják át az épületet, amely így a B&B Hotels első hazai egysége lesz.
A WING Zrt. értékesítette a Boráros tér szomszédságában található, 7700 négyzetméter alapterületű Angyal Irodaházat a B&B Hotels francia economy hotellánc számára. A két cég stratégiai megállapodása alapján a WING fejlesztésében szállodává alakítják az épületet, amely így a harmadik legnagyobb európai economy hotellánc első magyarországi egysége lesz.

"A WING célja, hogy komplex ingatlanos megoldásokat nyújtson Magyarországon tevékenykedő, vagy a magyar piacon bővülni kívánó vezető nemzetközi és hazai vállalatoknak, akik megfelelő piacismerettel és referenciákkal rendelkező magyarországi szakmai partnert keresnek." - mondta el Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök vezérigazgatója.


Noah Steinberg FRICS

elnök-vezérigazgató, elnök

WING, RICS

Noah M. Steinberg a WING elnök-vezérigazgatója. Amerikai állampolgár, de már 1990 óta Magyarországon dolgozik a Wallis, majd a WING kötelekében. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a helyi és nemzetközi cégek... Tovább »Szálloda nyílik egy fővárosi irodaház helyén
Az Angyal Irodaház épületében fejlesztendő hotel rövid időn belül a WING második jelentős idegenforgalmi-ingatlan beruházása: 2018 elején nyitotta meg kapuit a cég fejlesztésében Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetéssel rendelkező repülőtéri hotelje, az ibis Stlyes Budapest Airport Hotel.

Nem ez az első eset, hogy egy belvárosi B kategóriás irodaházat szállodává alakítanak át. Éppen tavaly decemberben jelentette be a CPI a saját tulajdonában lévő Mérleg utcai Starlight Hotellel szomszédos irodaház megvásárlását, hogy annak átalakításával szállodát hozzon létre. A Budapestre érkező turisták számának növekedésével az utóbbi időben egyre nagyobb az igény a szállodai kapacitások iránt. Bár a rövid távú turisztikai célú lakáskiadás is erősödik, egyelőre úgy tűnik, hogy olyan ütemben bővül a turizmus, hogy mindkét típusú szálláshely iránt növekedhet a kereslet.

kinai elnok
BFALU20191201033
valgyimir putyin
nyelvvizsga tamogatas emmi
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Statisztikai elemző

Statisztikai elemző

Szakmai asszisztens

Szakmai asszisztens

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
GettyImages-618656563