Folytatódik a Corvin-negyed fejlesztése

2017. november 23. 12:05    
nyomtatás
 
A Futureal-csoporthoz tartozó Futureal New Ages Kft. megnyerte a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat által a VIII. kerületi Balassa utca 7. és 9. szám alatt található telkek együttes értékesítésére kiírt pályázatot. A felek az illetékes önkormányzati bizottság döntése alapján az adásvételi szerződést várhatóan december 20-ig írják alá. A Futureal-csoport a szóban forgó telkeken - a már birtokában lévő szomszédos telkek beépítésével együtt - irodaház-beruházást tervez.


A Corvin Sétányon lassan az utolsó épület is felépül, a tágabb területet magában foglaló Corvin-negyed átalakulása azonban nem állt meg, a fejlesztő a Corvin Sétánytól néhány utcával távolabb tervezi elkezdeni legújabb beruházását. Az irodaházról pontos részletek még nincsenek, a fejlesztési telek jelenleg így néz ki:2017.11.18 07:30 Meghosszabbítják a Corvin Sétányt?

Folytatódik a Corvin-negyed fejlesztése

További információkért kattints a képre!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

25 éves az ESTON International (x)

A számok magukért beszélnek. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium