Ingatlan

Brutális méretű portfóliót értékesített az ingatlanóriás

Portfolio
Hatalmas méretű ingatlanportfólión adott túl a Prologis. A cég közleménye szerint az eladás összesen 1,5 millió négyzetméternyi logisztikai ingatlant és 584 ezer négyzetméternyi földterületet tartalmaz. A vásárló egy ázsiai vállalat, amelynek a nevét nem hozták nyilvánosságra.
November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most early bird áron!


A szokványosnak nem nevezhető adásvétel Európában elsősorban Magyarországon, Lengyelországban és Franciaországba tartalmaz összesen 46 darab épületet, melyek összterülete eléri a 923 ezer négyzetmétert. Az Egyesült Államokban további 40 épület cserélt gazdát 610 ezer négyzetméteren, többek között Chicago, Dallas és Seattle városokban.

A tranzakció keretében 934 millió dollárnyi, a Prologis által társfinanszírozott befektetéseken keresztül birtokolt eszköz, valamint 195 millió dollárnyi saját tulajdonú eszköz értékesítésére került sor. A Prologis részesedése a bevételből körülbelül 610 millió dollárt tett ki. A tranzakció a vállalat 2018-ra vonatkozó pénzügyi iránymutatásába is bekerült.Érdekességképpen a most gazdát cserélt állomány mérete megegyezik a teljes magyar logisztikai állomány 75 százalékával.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
logisztika-raktár - pakolás