Ingatlan

Ezeket a szállodákat válaszd, ha a legjobb helyen akarsz megszállni!

Portfolio
Egyre többet utazunk, ami együtt jár azzal is, hogy új élményekre, olcsó repülőjegyre és egyszerűen foglalható, de jó minőségű szálláshelyekre vágyunk. A megváltozott utazási szokásokhoz alkalmazkodnak a szálláshelyek is, például azzal, hogy olyan helyeken hirdetik magukat, ahol a leendő vendégek a korábbi értékelésekből biztosak lehetnek abban, hogy azt kapják, amiért fizettek. Épp az ilyen értékelések alapján állítottunk össze egy listát, amivel megmutatjuk a legjobb 5 budapesti szállodát a booking.com hirdetéseiből csemegézve. Ezen kívül kíváncsiak voltunk arra is, hogy olvasóink mi alapján választanak szálláshelyet. Mondd el te is a véleményed és szavazz a cikkben feltett kérdésre!

1 2

Figyelem: Az összeállított listát a booking.com oldalon közölt vendégértékelésekre alapozva állítottuk össze, a szállodáknál feltüntetett árakról, pontszámokról és a kínált szolgáltatásokról az oldalon közölt adatok és leírások alapján írtunk, de ezek bármelyike akár naponta is megváltozhat.
Neked mi a legfontosabb?.
Sokat változtak az elmúlt években az utazási szokások, az olcsó repülőjegyek, az egyszerűbb foglalások, és a megbízható szálláshelyeknek köszönhetően az egyre erősebb turizmus hazánkban is megmutatkozik. Budapesten és országosan egyaránt mintegy 7 százalékkal emelkedett a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma 2017 novemberében, az azt megelőző év ugyanezen hónapjához képest. A szervezett utazások fénykora már lecsengett és főleg Európán belül az egyéni utazások messze többségbe kerültek, így a szállodák igyekeznek a legnépszerűbb online platformokon hirdetni a szobáikat.

Mivel a fővárosban realizálódik az összes külföldivendég-éjszaka kétharmada, fontos, hogy Budapest egyre jobb lehetőségekkel várja az ideutazókat. A turizmus erősödése nem csupán a magasabb látogatószámot, de a nagyobb bevételt is magába foglalja: a kereskedelmi szálláshelyek - folyó áron számolt - összes bruttó árbevétele 16 százalékkal emelkedett 2017 őszén, a korábbi év őszéhez képest.

Ezeket a szállodákat válaszd, ha a legjobb helyen akarsz megszállni!
A szállodáknak muszáj a jó értékelésekért versenyezniük, hiszen ez garantálja a fennmaradásukat és szerencsére, így a visszajelzések alapján az utazók is biztonságosan választhatják ki a számukra legmegfelelőbb szálláshelyet. A booking.com kereső oldalon például a szállásokat egy 10-es listán értékelhetik a vendégek az ott tartózkodást követően, a szálloda elhelyezkedése, a tisztaság, a személyzet, az étkezések, a komfortosság, a szolgáltatások, az ingyenes wifi minősége és az ár-érték arány alapján.

De nem csak az utazásszervezésben változtak az igények, az egyes szolgáltatások, vagy például a wifi minősége ugyanolyan fontossá vált (ha nem fontosabbá), mint a szobák tisztasága, vagy a szálloda elhelyezkedése. Mielőtt megmutatnák, hogy a szállóvendégek értékelése alapján melyek Budapest legjobb szállodái, mi is kíváncsiak vagyunk, hogy az Olvasóink miként választanak szálláshelyet a rövidebb, főleg városnézős utazás során. Szavazz, hogy neked mik a legfontosabb szempontok, ha egy pár napos utazásnál szobát foglalsz!
Neked mi a 3 legfontosabb szempont a szálloda kiválasztásánál egy városnéző utazás során?
A szálloda elhelyezkedése
Tisztaság
Személyzet
Ét kezések
Komfortos szobák
Szolgáltatások minősége és sokszínűsége
Az ingyenes wifi minősége
Ár-érték arány
A vendégek korábbi értékelései
Szállodalánc márkaneve
doriddles

Mitől lesz legjobb egy hotel?

Megnéztük, hogy milyen magyarországi, illetve budapesti szállodákra adják a legjobb értékeléseket a vendégek. Elsőként elkészítettük a legmagasabb pontokat kapott négy-, illetve ötcsillagos budapesti hotelek listáját, majd folytatásként a következő cikkünkben egész Magyarországot is megnézzük, ugyanezen az elv alapján. Mivel rengeteg szálláshely közül lehet válogatni a fővároson belül is, így szűkítésként csak a felsőkategóriás hoteleket vettük alapul, apartmanok, apartmanhotelek, hostelek és más típusú szálláshelyek nem részei a listának.

Ezek alapján az első 5 helyre olyan szállodák kerülhettek be, amelyek a látogatók pontozása alapján elérték a minimum 9-es értékelést a booking.com számítási módszerei alapján. Továbbá a vélemények száma sem volt mindegy, itt önkényesen a minimum 500 véleménnyel rendelkező hoteleket vettük bele a listába, ennyi visszajelzéssel már valóságosnak érezhetjük az értékeléseket.

5. Hotel Parlament

Bizonyára nem meglepő, hogy az első 5 legjobb értékeléseket kapott hotelek mindegyike a belvárosban van, a turisztikai látványosságok közvetlen közelében. Az ötödik helyre egy olyan négycsillagos butik hotel került, amely - ahogyan azt a neve is sejteti - az országház közvetlen közelében helyezkedik el. Mintegy 1800 értékelés alapján 9,4 pontot kapott és a legtöbb vendég a barátságos személyzetet, a nagyszerű elhelyezkedést és az ételek minőségét dicsérte.

Ezeket a szállodákat válaszd, ha a legjobb helyen akarsz megszállni!
Kép forrása: booking.com

4. Prestige Hotel Budapest

Szintén az V. kerületben elhelyezkedő négycsillagos szálloda 2400 értékelés alapján kapott ugyancsak 9,4 pontot. A vendégek a központi elhelyezkedés mellett a személyzettel, a szobák felszereltségével és a berendezéssel voltak a legelégedettebbek.

Ezeket a szállodákat válaszd, ha a legjobb helyen akarsz megszállni!
Kép forrása: booking.com
Az első 3 legjobb értékelést kapott hotelről a következő oldalon olvashatsz.
Ez a cikk folytatódik
1 2
Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Baleset a reptérre vezető gyorsforgalmi úton