Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Morgan Housel

Örökké ugyanaz

Kiadás éve: 2023 • Kiadó: A4C Books
Oldal: 216 • ISBN: 978 615 6088 05
Típus: Könyvek
NINCS RAKTÁRON

A pénz pszichológiája bestseller szerzője, Morgan Housel új könyvvel jelentkezik!

Az Örökké ugyanaz történeteket mesél arról, ami soha nem változik egy változó világban. Történeteket arról, amit az emberek tesznek – és mindig is tenni fognak. Időtlen leckéket a kockázatról, a lehetőségről és egy jó életről.

Amikor a bizonytalan jövővel szembesülnek, az emberek megpróbálnak még több információ és adat birtokában még pontosabb előrejelzéseket készíteni.

Pedig sokkal hatásosabb az ellenkezőjét tenni: tekints hátra, és légy széles látókörű! Ahelyett, hogy megpróbálnád kitalálni, milyen apró változásokat tartogat a jövő, tanulmányozd a múlt nagy dolgait, amelyek mit sem változtak.

A jövő meghatározó eseményei senki által előre nem látott meglepetések lesznek. Az időtlen bölcsességekben bővelkedő múlt azonban segíthet utat találni ebben a bizonytalanságban. Az Örökké ugyanaz megmutatja, hogyan.

 

„Szeretnéd megérteni a változó világot? Kezdd azzal, ami ugyanaz marad. Ezt a lenyűgöző következtetést vonhatjuk le Morgan Housel magával ragadó, hasznos és végtelenül szórakoztató könyvéből.” ARTHUR C. BROOKS

A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újra éledezik az infláció - Mibe érdemes most befektetni?
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.