Prémium

Igazi élményközpont lesz a győri ETO Park (x)

Portfolio
Már épül Magyarország első multifunkciós központja Győrben, közel az M1-es autópálya városi bevezetőjénél, a Győri ETO FC újjáépülő stadionja mellett. A több épületből álló ingatlanprojekt értéke 50 Mrd forint, amely magában foglalja a stadiont, az edzőközpontot, a klubházat, a labdarúgó utánpótlásképző kollégiumot, valamint a sport, szórakoztató és kereskedelmi központot, a szállodát és a körülötte lévő teljes infrastruktúrát.


' title='
Az ingatlanfejlesztő és generál kivitelező a QUAESTOR Csoport tagja, a QUAESTOR Invest, amely hazánkban, de Közép-Európában is egyedülálló multifunkciós központot létesít. Az ETO Park fejlesztési koncepcióját jól átgondolt tudatosság jellemzi, a beruházó komoly szándéka húzódik meg a központ építése mögött. Olyan épületegyüttest hoznak létre, amely több funkciós, és így garantálja, hogy a nap minden időszakában magas látogatószámot vonzzon.

A multifunkciós központ elemei:

  • 4 szintes, 40.000 m2 bruttó összalapterületű élményközpont
    • 3 szinten, 23.000 m2 nettó alapterületen szabadidő, kereskedelem, szolgáltatás
    • 1 szinten, 5.500 m2 alapterületen modern "A" kategóriás irodaszint


  • 3.000 m 2 nyitott promenád a biopiac és vásárok rendezésére


  • 20.000 férőhelyes, de 30.000-re bővíthető, UEFA szabványoknak megfelelő labdarúgó stadion, edzőpályák, fedett műfüves pálya


  • 100 férőhelyes labdarúgó utánpótlás kollégium és klub épület


  • 6 szintes, 4*-os, 103 szobás business hotel, rehabilitációs és egészség központtal


  • 2.000 férőhelyes ingyenes felszíni parkoló



Az ETO Park részeként 2008 őszére épül meg a négyszintes élményközpont, ahol két szinten a kereskedelemi és szolgáltató, egy szinten a szórakoztató és szabadidős helyiségek kapnak helyet mintegy 23.000 m2-en, a legfelső 5.500 m2-en pedig "A" kategóriás irodák épülnek, ahol több száz dolgozó végezheti munkáját. Az élményközpont az újjáépült ETO stadionhoz közvetlenül kapcsolódik, egy szép promenáddal kötik össze, ahol akár vásárokat rendezhetnek. A stadion pedig a sporteseményeken kívül zenei és kulturális rendezvények megtartására is alkalmas lesz.

Élményközpont épül



' title='
Az ingatlanfejlesztést a győriek és a régióban élők körében végzett felmérések előzték meg, amelyekből kiderült, hogy mire van leginkább szüksége az itt élőknek. Az ETO Parkban élményközpontot és nem egy újabb plázát hoznak létre. Egy olyan családközpontú komplexumot, ahol a hagyományos bevásárlóközpontoknál megszokott funkciókon túl a család minden tagja, kicsik és nagyok, együtt és külön-külön is megtalálják a nekik szóló elfoglaltságot, s ezt magas színvonalú szolgáltatásokkal egészítik ki. A napi munka, az egészség megőrzés, a bevásárlás és a szabadidő eltöltésének helye. A multifunkciós koncepcióból adódóan a látogatók köre több célcsoportból tevődik majd össze, így mind a kereskedők, mind a szolgáltatók bizton számíthatnak magas látogatószámra.
Újszerűsége, hogy a kikapcsolódás számos formájának teret biztosít, ugyanakkor a vásárlási lehetőség mellett a hivatalos teendőket is elintézhetik egy helyen, kényelmesen. Mivel közvetlenül mellette található a stadion és az edzőközpont, a kézilabda csarnok, az állatkert és a télen üzemelő műjégpálya is, így naponta több száz sportolni vágyó és azok szülei is megfordul itt. Ezért azok a tulajdonosok, akik itt üzleteket, szolgáltató egységeket nyitnak, biztosítva vannak arról, hogy folyamatos vásárlóerő lesz jelen. A kereskedelmi forgalom számára a felső szinten épülő irodákban elhelyezkedő több száz dolgozó is tovább bővítik a vásárlók körét, akik napi vásárlásaikat helyben, kényelmesen intézhetik.
De számos más igény is kiszolgálásra kerül majd. Győrben eddig ugyanis nem volt olyan hely, ahol kulturált körülmények között több százan is együtt szórakozhatnak akár hajnalig, de az ETO Park megépítésével ez is megoldódik. A gyerekükkel otthonlévő szülők is kényelmesen elintézhetik napközben bevásárlásaikat, hivatalos ügyeiket az ott kialakításra kerülő okmányirodában, és akár fittness órára is mehetnek, ugyanis eközben a kalandházban szórakoztatják gyermekeiket.

Amiben egyedisége rejlik:

  • Egész napra szóló kulturált kikapcsolódás, bevásárlási lehetőségek az egész család számára
  • Hivatalos teendők intézése, szolgáltatások igénybevétele
  • Változatos sport és szabadidős programok
  • Családcentrikus szemlélet, gyermekek és felnőttek együttes időtöltése
  • Hosszított nyitva tartás
  • Városi rendezvények megtartására szolgáló helyszínek
  • Országos érdeklődésre számot tartó koncertek és más kulturális programok megrendezése a több funkciós stadionban
  • A legmagasabb igényeket kielégítő irodahelyiségek
  • Városi hotel sport és rehabilitációs központtal
  • Kulturált, ingyenes parkolás mindeközben


' title='
A stadion mellett egy 6 szintes 4*-os business hotelt is épül, amelyben sport rehabilitációs és egészség központot létesítenek. A szálloda vendégei részére 98 szobát és 5 apartmant, valamint külön földfelszíni parkolóhelyet alakítanak ki. A magas szintű rehabilitációs szolgáltatásokon és a csúcsszintű technológián felül a hotel különlegessége az, hogy emeleti szobáiból az ablakon keresztül akár fotelből is élvezhetik a stadionban zajló sporteseményeket, koncerteket és más rendezvényeket. A szálloda és az élményközpont között egy átvezető híd segítségével közvetlen átjárási lehetőséget létesítünk.
A hotelben konferencia központot alakítanak ki, amely akár 1.000 fős rendezvény lebonyolításra is lehetőséget teremt. Alapterülete változtatható, egyes terei az igényeknek megfelelően összenyithatók. A legnagyobb rendezvényterem 400 fő befogadására lesz alkalmas. A stadion, valamint a futball és kézilabda edzőközpont közelsége miatt a hotel remek feltételeket biztosít hazai és külföldi csapatok edzőtáborozására, a sport rehabilitációs része pedig sérült sportolók kezelésére.
A QUAESTOR Csoport beruházásának segítségével a győriek és a környéken élők egy olyan komplexummal lesznek gazdagabbak, ahová élmény és kikapcsolódás lesz ellátogatni, amely valóban a minőségi igényeket elégíti ki. De érdemes lesz az átutazóknak is megállni és megcsodálni ezt az egyedülálló multifunkciós központot. Az ETO Park családcentrikus lesz, hol a család minden tagja megtalálja majd a neki szóló szolgáltatást és elfoglaltságot.

23.000 m2 üzlethelyiség
5.500 m2 "A" kategóriás irodahelyiség
www.etopark.hu
www.quaestor.hu
Értékesítés:
Bus Mariann
Telefon: (+36) 30 496 2166

' title='
(X)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019