Prémium

Fox Autorent a felső-középkategóriában (x)

Portfolio
Magyarország egyik legnagyobb autókölcsönző cége, a Fox Autorent ezentúl már a felső-középkategóriás kategóriában is kínál bérautókat: a jelenleg 700 darabos gépkocsi-flotta Citroën C5 modellekkel bővül. A Fox Autorent együttműködő partnere a Citroën hazai hivatalos importőre, a Citroen Hungária Kft márkakereskedése a Citroën M5 Center.


' title='


Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai alapján döntött úgy a Fox Autorent, hogy a felső-középkategóriás szegmensben ismételten bővíti palettáját, amelyhez a Citroën importőrét, Citroën Hungária Kft -t választja partneréül- nyilatkozta Wolfgang Bartesch a Fox Autorent Kft. ügyvezető igazgatója. Az együttműködést a Fox Autorent és a Citroën Hungária Kft között fennálló hosszú távú stratégiai partnerséget biztosítja. A járművek átadása a Citroën Hungária Kft. márkakereskedése a Citroën M5 Center bevonásával valósul meg.


Citroën C5 modellekkel bővül a Fox Autorent flottája

A Fox Autorent a flottájában újonnan megjelenő Citroen C5 modelleknek köszönhetően már a felső-középkategóriájú autók iránt érdeklődő ügyfelek elvárásainak is megfelel. Az új C5, amely 2008 májusától Magyarországon is kapható, elegáns és letisztult stílusa előkelőséggel párosul. Az erőteljes, mégis áramvonalas karosszéria, a magas karosszéria-övvonal és a markáns kerékjárat hangsúlyozza, hogy az új C5 a rangos autók világába tartozik. Csábítás, dinamizmus, luxuskivitel és minőség, megannyi ütőkártya egyazon törekvés szolgálatában: elérni, hogy az új C5 limuzin és C5 Tourer hosszú távon felsorakozzék a felső-középkategóriás limuzinok és kombik szegmensének vezetői közé.

A rendelkezésre álló felszerelések - köztük az alapfelszereltséghez tartozó ABS és ESP, valamint akár 9 légzsák - elsőrendű aktív és passzív biztonságot garantálnak az új C5-ösben. Így a Fox Autorent ügyfelei a lehető legnagyobb biztonságban érezhetik magukat az új C5 modelljeiben.

Avantgarde Business osztály

Az új C5 több tekintetben is megkülönbözteti vezetőjét. Mindkét változata, a limuzin és a Tourer is a hagyományokkal szakító, új stílust képviseli. A vezetés élményét a központba helyező kialakítás, illetve a kifinomult és nagyszerűen hangszigetelt utastér élményautózásra és utazásra csábít.. Menetközben az új C5 bravúrosan egyesíti a vezetési élményt és a kényelmet a rendkívül hatékony futóműnek és a széles motorválasztéknak köszönhetően.

Emellett a tetszés szerint testre szabható új C5 a felső-középkategóriában első ízben áll elő kétféle felfüggesztés-kínálattal. Az autót az is különlegessé teszi, hogy "à la carte" felfüggesztést kínál: egyrészről a C6-ból származó Hidraktív 3 Plus felfüggesztést, amely optimális kényelmet és kiváló menettulajdonságokat garantál, másrészről egy hagyományos felfüggesztést, mely közvetlenebb útkapcsolatot biztosít, és mindemellett megőrzi a Citroën know-how-jához méltó kényelmet.

A hatékony futóművekhez csatlakozó motorválaszték négy nagy teljesítményű, nyomatékos turbodízelmotorból - 110-től 208 lóerőig - és két benzinmotorból (1,8 literes 122 lóerős és 2 literes 143 lóerős) áll.

Testre szabható luxus

Az erős egyéniségű új C5 a felhasználók személyiségéhez is képes igazodni akár a vezetési stílust, akár a fedélzeti kényelmet illetően. A kényelem és a hangulat ugyancsak"à la carte" választható, mivel a közös nevezőt a luxuskivitel jelenti: az ülés ergonómiája rendkívül újszerű, a kárpitok és a díszítőelemek a típusoktól függően változnak, és számos opciós felszerelés kapható. Az üléskomfort a felfüggesztéshez hasonlóan szintén "à la carte": az első ülések háttámlájának felső része elektromos beállítási funkcióval látható el, míg a vezetőülésbe masszázsfunkció építhető be.

A különös gonddal kialakított vezetőhely teljes mértékben a vezetőt szolgálja. A műszerfalhoz hasonlóan itt is sok minden emlékeztet a repülőgépek világára hangsúlyozva az új C5 dinamizmusát, vitalitását. A "pilótafülke" vizuális energiája a kezelőszervek újszerű ergonómiájában is megjelenik, amit a kezelőszervekkel felszerelt, rögzített középű, legújabb generációs kormánykerék, valamint a legmagasabb szintű vezetéstámogató berendezések, mint például a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés (AFIL) vagy a kettős funkciójú kanyarkövető xenon fényszórók is illusztrálnak.

A minőségérzet - kívül és belül egyaránt - a legapróbb részletben is kifejezésre jut. Hasonlóképpen, a használati minőség és a megbízhatóság is magas követelményszintnek felel meg az új fejlesztési, tervezési és gyártási szabványoknak köszönhetően így a Fox Autorent valamennyi ügyfele megtalálja benne a számára fontos tulajdonságokat.

További információ:

A Fox Autó Kft. Magyarországon közel 20 éves múltra tekint vissza, 1988-ban kezdte meg működését: ekkor vásárolta első járműveit, amelyek száma mára elérte a 700 darabot. A cég legfontosabb tevékenységi területe alapítása óta a Magyarországra érkező turisták és üzletemberek rövid távú bérautó igényeinek kielégítése valamint a vállalati autóparkok teljes körű kezelése, az autók beszerzésétől a szervízelésén át, egészen az autó értékesítéséig. Fox Autorent Magyarországon elsőként nyújt bérelhető Smart autókat. A kis autó sikere egyértelmű, az elmúlt évek alatt egy önálló üzletággá nőtte ki magát. (X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg