Prémium

Munkahelyi tébolyda - vajon van megoldás? (x)

Portfolio
Egy képzeletbeli cégvezető naplójából
Ma is bolondokháza van a cégemnél! Mint minden egyes nap. Már kezdem megszokni. Senki nem tud pontos információval szolgálni semmiről, mindenki szaladgál, teljes a káosz. A folyamatok átláthatatlanok, és állandóan csak leltározunk, mert soha semmi nem egyezik a számítógépbe felvett adatokkal. Fogalmam sincs arról, hogy tulajdonképpen hogyan is áll a cégem, hiszen az adatok megbízhatatlanok, a kimutatásokat pedig nehézkes összeállítani és átlátni. Mi lesz ennek a vége? Semmi jó, az biztos! Sürgős cselekvésre van szükség!

Annak idején így teltek a munkanapok. Aztán megismerkedtem a Commit Kft. WinDirect nevű ERP rendszerével, amelybe egy hatásos bemutató keretében bele is szerettem. A néhány hónap alatt bevezetett rendszert használva már sokkal pontosabban (és pozitívabban!) látom és tudom kezelni a cégem helyzetét!
Először is az tetszik a legjobban, hogy a Commit és maga a rendszer nem szorít korlátok közé semmiben. Sőt, inkább ők alkalmazkodnak hozzánk, mert a saját vállalati folyamatainkat használja a program, a nyílt forrásnyelv által pedig létrehozhatunk bármilyen üzleti definíciót, akár saját magunk is. Elképesztően rugalmas a rendszer, semmi perc alatt szerkeszthetek saját kimutatásokat, nyomtatványokat, listákat, grafikonokat, úgy ahogy én akarom. Hihetetlen, hogy a rendszerben létező összes adatra kereshetek, sőt a háttérben lévő adatbázist saját magam is bővíthetem.
Előnyösnek tartom, hogy a WinDirect magyar fejlesztés, így kérdéseim, de akár ötleteim, javaslataim közvetlenül a fejlesztőkhöz futnak be, akik rögtön tudnak reagálni, ötleteimet akár be is tudják építeni a rendszerbe. Erre minden lehetőség megvan, hiszen a WinDirect a legmodernebb technológiákat használja.
Először csak néhány modult vezetünk be, de szép lassan elkezdtük mindet használni. Így magabiztosan futnak a termelésirányítás, beszerzés, értékesítés, készletgazdálkodás, logisztika, pénzügy, főkönyv, kontrolling, projektmenedzsment, szerviz, vezetői információ, iratkezelés modulok. Ezek nem csak egymással, hanem külső programokkal (pl. az Apeh ABEV rendszerével, vonalkód olvasóval) is kompatibilisek. A Commit-os fiúk még azt is megoldották, hogy akár sms-ben is kaphassak információt, adatokat a cégemről, sőt ugyanezen az úton még közbe is tudok avatkozni (miközben épp a tengerparton nyaralok). Õrület!
Fontosnak tartottam, hogy külföldi kirendeltségünk is tudjon dolgozni a rendszerrel. Egy egyszerű segédprogram segítségével az egész WinDirect-et le lehet fordítani bármilyen nyelvre, amire csak szeretnénk. Igazából még nagyon sok kisebb-nagyobb okosságról, kényelmi funkcióról beszélhetnék, de egy Commit (http://www.commit.hu ) által tartott bemutató úgyis sokkal részletesebben ismertet mindent.
Mint cégvezető, természetesen az árakat is döntő fontosságúnak tartottam. De el kell ismernem, hogy a WinDirect ár-érték aránya nekünk, akik a kis- és középvállalati szektorban ténykedünk, szintén elfogadható és ésszerű.
Ma már nyoma sincs a fentebb említett fejetlenségnek, átláthatatlanságnak. A vállalati folyamataink tisztán modellezettek, adataink rendezettek, a leltár megfelel a valóságnak. Akármilyen adatra vagy kimutatásra szükségem van, pár gombnyomással lekérhetek bármit. Így már könnyű céget vezetni - hála a WinDirect-nek!

(Márton Gergely)
rendőrség
GettyImages-1211246429 (10)
oltás igazolvány koronavíruscovid-19
röszke
mvm csoport
vlagyimir putyin
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Hasznos tippek, trükkök, használati gyorstalpaló
Online előadás
Hol fordul az árfolyam, vételi, eladási zónák, piaci aktualitások.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Trade Surveillance Analyst

Trade Surveillance Analyst

Treasury Associate

Treasury Associate

Client Asset Analyst

Client Asset Analyst
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
újrahasznosítás hulladék logó