Prémium

Számoljon velünk! Megoldások kisteherautóra - válságos időkben is! (x)

Portfolio
A Csiki-Bege Kft. kisteherautó-specialistaként a legkisebb, 1 m3-es ügyintézői autótól a 19 m3-es dobozos FIAT Ducato-ig kínálja járműveit óradíjas, napi vagy hosszú távú bérlésre. Budapesten már két helyszínen, az M3-as budapesti bevezetőjén, és a Szentendrei út kivezetőjén, az M0-stól 2 percre vehetők fel és adhatók le autóink. Telephelyeink elektronikus összeköttetése lehetővé teszi, hogy bármelyik telephelyünk ki tudja szolgálni a bármelyik másik telephelyünkön felmerülő vevői igényt.

' title='
Most, hogy a vállalkozások létbizonytalansága fokozódik, szállítási feladatok esetleg csak alkalmanként vagy szezonálisan adódnak, érdemes megfontolni, hogy jobban jár a cég, ha nem tart fenn saját teherautót. Sok előnye van az autóbérlésnek. Többek között az adminisztrációs, a biztosítási, a karbantartási feladatokra nincs gondja a bérlőnek, kizárólag tankolnia kell, szemben az amortizációs, adminisztrációs, biztosítási, nyilvántartási stb. költségekkel. FIAT kisteherautóink üzemeltetése rendkívül gazdaságos a korszerű Multijet dízelmotoroknak köszönhetően. A gördülékeny és folyamatos üzletmenet azt kívánja meg, hogy mindig üzembiztos (hiszen bérautóink féléves-egyéves autók) autó álljon rendelkezésre, egy esetleges baleseti kár bekövetkeztekor pedig azonnal jöjjön csereautó, rakománymentéssel, akár fagyasztott termékek vagy romlandó élelmiszerek szállítása esetén is.

Bérautóparkunkból furgonokat, platós, dobozos, hűtős autót bérelhetnek, igény esetén házhoz szállítással. Óradíjas és napidíjas bérlés esetén járműveinket kilométer-korlátozás nélkül használhatják.

Cégautó-adót sem kell fizetnie, több százezer forintot is megtakaríthat, ha elegáns, tágas, személyautós kényelemmel felszerelt, klímás FIAT Grande Punt Vant-ot bérel a céges személyautó helyett. Az áfá-t visszaigényelheti, nincs regisztrációs adó, nincs cégautó-adó...

Évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, kisteherautó-specialista szakszervizünkkel partnerek vagyunk minden, kisteherautóval kapcsolatos kérdésben.

Web:http://www.csiki-bege.hu
E-mail: teherautok@csiki-bege.hu, berauto@csiki-bege.hu
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
ORLEN toltoallomas 2