Prémium

Két hete van, hogy lépjen, kerülje el a különadót! (x)

Portfolio
Megtakarításaink után a lehető legmagasabb hozam elérése a cél, természetesen a vállalat kockázat mérlegelését követően. Ahhoz, hogy manapság eligazodjunk a pénzügyek világában, a fellelhető pénzügyi termékek alapvető ismerete szükséges.
A pénzügyi alapok ismerete különösen fontos lesz augusztus 1-től. Extra 6% egészségügyi hozzájárulás sújtja majd árfolyamnyereségünket számos megtakarítási forma esetében, ami a 16%-os személyi jövedelemadóval együtt már 22% adót jelent!

A jó hír, hogy a megfelelő ismeretek birtokában nemcsak az extra adó kerülhető el, de teljes adómentességet is elérhetünk!


Két hete van, hogy lépjen, kerülje el a különadót!

Mire vonatkozik az új extra adó?
A szabályok szerint a 6%-os eho (egészségügyi hozzájárulás) vonatkozik a bankbetétekre, vállalati kötvényekre, és a befektetési alapok többségére.

Mire nem vonatkozik az extra adó?
Forintban jegyzett állampapírokra (diszkontkincstárjegy, kötvény), illetve befektetési alapokra, amelyek mögött legalább 80%-ban forint kötvény van, nem vonatkozik az új adóteher.

Találja meg a kiskaput!
Aki 2013. augusztus 1-ig nyit Tartós Befektetési Számlát, az eho fizetési kötelezettség alól teljes egészében mentesül, még akkor is, ha 3 éven belül szünteti meg azt.

Tartós Befektetési Számla online nyitható a Portfolio Online Tőzsde rendszerében! A Portfolio Online Tőzsdén befektetési alapokat, állampapírokat, részvényeket is vásárolhat tartós befektetési számlára.

Amennyiben 3 évig nem vesz fel pénzt a Tartós Befektetési Számláról, csak 10% adót kell fizetnie, míg 5 évet meghaladó megtakarítás esetén mentesül az adó fizetési kötelezettség alól.

A Tartós Befektetési Számláról online előadást és esti szemináriumot is hallgathat a Portfolio TraderAkadémián !

Használja ki a lehetőséget!
Nyisson 2013 augusztusa előtt Portfolio Online Tőzsde számlát és igényeljen Tartós Befektetési Számlát online felületünkről!
Kasza Elliott-tal

The Home Depot, Inc. - elemzés

A májusi Top 10-es listám hatodik helyezettje. A ROIC miatt figyeltem fel rá, amikor a listát nézegettem, és a chartja is tetszik, lehet benne pár hónapon belül egy jó beszálló.CégismertetőA

Kiszámoló

Raiffeisen Gold 2.0 vége?

Írtam nemrég, hogy kijött az új prémium csomag a Raiffeisentől és hát sokkal rosszabb lett. Nem csak az elvárt bejövő utalás lett lényegesen több, de az utalások ingyenessége is limitált l

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hitelezés 2024
2024. május 14.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Hillside Bankers