Prémium

Meg kell hozni a döntéseket és időben reagálni a piacra (x)

PR cikk
Egy vállalkozás sikertényezői - Tóth Csaba, a Várda-Baromfihús Kft. vezetője

Mire van szükség ahhoz, hogy egy vállalkozás hosszú távon sikeres legyen ma Magyarországon? A személyes tapasztalatom az, hogy folyamatosan kemény munkára, fejlesztésekre, a döntések meghozatalára, megfontolt növekedésre és elégedett vevőkre. Amióta a Várda-Baromfihús Kft. 1997-ben létrejött, mi ennek szellemében dolgozunk, kezdetben 50 ezer férőhelyes baromfinevelő teleppel, mára pedig egy komplex, modern technológiával dolgozó rendszerrel, ahol a vágóhídtól a logisztikai koordinációig mindenre gondolunk. Az eltelt évek alatt a társaság dinamikusan fejlődött, számos új beruházást valósított meg, melynek eredményeképpen mind a baromfifeldolgozás, mind a baromfinevelés ágazatán belül sikerült olyan technológiai, higiéniai, és szociális feltételeket megteremtenie, amelyek lehetővé tették, hogy a csirke vágó és daraboló üzem 2001. augusztus 06.-án HU-195 nyilvántartási számmal előhűtött és fagyasztott, egész és darabolt baromfihús exportjára jogosult lett az EU felé. Mára ISO 22000:2005 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünk működik, valamint BRC nemzetközi élelmiszeripari tanúsítvánnyal rendelkezik üzemünk. A siker tehát nem azért érkezik, mert időnként lelkesek vagyunk, hanem azért, mert reggeltől estig a legjobb minőség előállítására és a hibák elkerülésére törekedünk az egész vállalaton belül.

Meg kell hozni a döntéseket és időben reagálni a piacra

A fejlesztések során külföldi pozitív mintákat figyelembe véve gondolják tovább a jelenlegi rendszert? Igen, hiszen csukott szemmel nehéz autót vezetni. Fontos azonban látni, hogy rengeteg saját megoldásunk van, amit az élet hoz. Érzékenyek vagyunk mindarra, ami körülöttünk történik, és azonnal reagálunk rá. Ha egy piaci helyzetben arra van szükség, hogy egy fejlesztésről vagy átstruktúrálásról azonnal döntést hozzunk, akkor megtesszük azt. Félre értés ne essék, ezek minden esetben átgondolt döntések, de roppant lényeges, hogy ne várjuk meg, amíg elmegy a hajó.

CIB Stafétabot A GfK friss és reprezentatív kutatást készített a CIB Bank megbízásából, 800 KKV döntéshozójának megkérdezésével. A megkérdezett vállalatok köre a 100 millió és 10 milliárd éves nettó árbevételű cégek csoportja. A kutatásból többek között kiderül, hogy a sikeres vállalat legfontosabb alappillérének az ipar, a kereskedelem és a szolgáltató szektorban az elégedett, visszajáró vevőkört emelték ki a vezetők, míg a mezőgazdasági szektorban a pénzügyi stabilitást. A jó ülzeti stratégia megléte a tíz legfontosabb sikertényező közül a vállalatok vezetői szerint az összes ágazatabn a nyolcadik helyen szerepel.

A megjelenés támogatója a hazai vállalkozások szakértő partnere, a

Meg kell hozni a döntéseket és időben reagálni a piacra

Zrt. (x)

Kiszámoló

Raiffeisen Gold 2.0 vége?

Írtam nemrég, hogy kijött az új prémium csomag a Raiffeisentől és hát sokkal rosszabb lett. Nem csak az elvárt bejövő utalás lett lényegesen több, de az utalások ingyenessége is limitált l

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
cimlapi