Prémium

Fény derült 2015 legígéretesebbnek tartott innovatív projektjeire (x)

Portfolio
A Miniszterelnökség fővédnökségével megvalósult TiJöttök! Innovációs Projekt Verseny Díjátadó Gáláján kihirdetésre és díjazásra kerültek az idei versenykiírás legígéretesebbnek ítélt hazai innovációs projektjei. A meghirdetett három kategória nyertesei mellett a különdíjasok is átvehették különdíjaikat.
A Tijöttök! Innovációs Projekt Verseny célja volt felkutatni és a széles nyilvánosság számára bemutatni azokat a legalább pilotprojekt szintjén létező hazai innovatív termékeket, technológiákat és szolgáltatásokat, amelyek jelentős mértékben hozzájárulhatnak a hazai mikro, kis- és középvállalkozások versenyképességének növeléséhez, illetve a magyar technológiaexport növekedéséhez. A Tijöttök! Innovációs Projekt Versenyre, mely egyedülálló módon az állami, civil és magánszféra összefogásával valósult meg, több mint félszáz hazai projekt érkezett be, összesen három kategóriában, úgymint agrár-és élelmiszeripar, digitális város, illetve egészségipar. A végső nyertesekről közönségszavazás döntött.

Ducsai-Oláh Zsanett az EFH elnöke köszöntőbeszédében hangsúlyozta, hogy "a tehetségek felkarolása, a kiváló innovatív gondolatok felszínre hozása, a fiatal generációkra fordított figyelem, a kezdő technológiai innovatív vállalkozások piacra segítése közös érdekünk, és bízom benne, hogy a Tijöttök! Verseny jó példaként szolgál a következő években mindazoknak, akik tehetnek a jövő generációk sikeréért."

Gombos Szilárd, a T-Systems Magyarország Zrt. igazgatója rávilágított: "A digitális városok megalkotása nem cél, hanem eszköz az emberek mindennapi kihívásainak megválaszolására, az élhetőbb, szerethetőbb és - nem utolsó sorban - versenyképesebb települések létrejöttének érdekében. A döntőbe jutott pályázatok mindegyike képes szervesen illeszkedni ezen célokhoz. Szeretném megköszönni a színvonalas pályázatokat, amelyek közül a kategória győzteseként a Clean-way Kft. építési beruházásokon keletkező másodnyersanyagok hasznosítására irányuló térképes rendszere került kiválasztásra."

Asztalos Andrea, a Sanofi kommunikációs igazgatója díjátadó beszédében kiemelte: "Az innováció alapeleme működésünknek és része mindennapi életünknek, ezért örömmel csatlakoztunk a "TiJöttök!" versenyhez, fontos és értékes kezdeményezésnek tartjuk. Őszintén gratulálunk a felhasználók szavazatai alapján leghasznosabbnak ítélt "SOS Infocard" projekthez, egyben gratulálunk és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek. Meggyőződésünk, hogy a "Ti Jöttök!" versenynek csak nyertesei vannak!"

Erős Veronika az Agrotecfood Zrt. vezérigazgatója beszédében elmondta: "Cégünk elsődleges célja, hogy felkarolja az agrár- és élelmiszeripari innovatív projekteket, segítse azokat a kutatás-fejlesztés, a hazai és a külföldi piaci megjelenés folyamatában, ezért is tartottuk fontosnak, hogy támogassuk a TiJöttök! Innovációs Projekt Versenyt, hiszen tevékenységünk számos ponton erősíti egymást."

Kategória győztesek:

AGRÁR- ÉS ÉLELMISZERIPARI KATEGÓRIA
UNICOMP Informatikai Kft. AgroSense vezeték nélküli mezőgazdasági adatgyűjtő rendszere

DIGITÁLIS VÁROS KATEGÓRIA
Clean-way Kft. Építési beruházásokon keletkező másodnyersanyagok hasznosítására irányuló térképes rendszere

EGÉSZSÉGIPAR KATEGÓRIA
Medical Media+Kft. SOS Infocard - egészségügyi dokumentumkezelő rendszer vészhelyzeti kártyával

Különdíjazottak:

A HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. különdíját a Vitálvár Kft. Makka Beauty Coffee termékcsaládjáért vehette át.

Az Agrotechfood Agrár- és Élelmiszeripari Innovációs Zrt. által felajánlott különdíjat a ChemCon Holding Kft. Biobottle projektje nyerte el.

A Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ különdíját az IGNIS Computer Kft. Chameleon projektje érdemelte ki.


Fény derült 2015 legígéretesebbnek tartott innovatív projektjeire


Fény derült 2015 legígéretesebbnek tartott innovatív projektjeire(x)
nasa artemis
romania
orosz-ukran haboro melitopol
tőzsdeapp brókerapp részvénykereskedelem
Takarékbank_1
terkep-kelet-europa
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. október 4.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
Hogyan működik a tőzsde, mik az alapok, hogy válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát?
austin-distel-rxpThOwuVgE-unsplash