Prémium

Évente két nap, amikor minden a HR-ről szól (x)

Portfolio
A Personal Hungary idén immár 12. alkalommal várja szakmai közönségét, ahol egy teljesen új helyszínen, a Millenáris "B" épületében kínál lehetőséget a látogatók számára, hogy a HR területéről érkező kollégákkal, szakemberekkel találkozzon!
A megváltozott helyszín kiváló körülményeket és új lehetőségeket biztosít a szakmai eseményhez, ugyanakkor ez csak egy, a számos újdonság közül. A több mint 60 előadás nem csak sokrétű, magas szintű tudás elsajátítását segíti elő, hanem világos áttekintést nyújt az aktuális piaci folyamatokról. A Personal Hungary ideális terepet kínál tréningek megrendezésre, amelynek köszönhetően a látogatók profitálhatnak a szakma képviselőinek tapasztalataiból.

A Personal Hungary vendégelőadóiÉvente két nap, amikor minden a HR-ről szól
Vendégelőadóink között köszönthetjük ismét Dr. Baracskai Zoltánt és Dr. Mérő Lászlót, akik az utóbbi években mindig nagy sikert arattak előadásaikkal. Kiemelt előadóink között szerepel Orosz Györgyi közösségépítő, kommunikációs tréner; Halácsy Péter, a Prezi egyik alapítója; valamint Jonathan Cambell, a Social Talent alapítója is a közönség elé lép.

Újdonságok

A HSZOSZ szervezésében a Szakkiállításon a HR Innovátor Díj átadására is sor kerül. Ennek eredményhirdetését és záró eseményét a VIP Lounge-ban rendezik meg, ahol a két nap során kerekasztal-beszélgetések, inspiráló interaktív előadások várják a vezetőket, szakértőket és döntéshozókat egyaránt! A MeetingPoint programjai remek lehetőséget biztosítanak a szakma

képviselői között tapasztalatcserére és kapcsolatépítésre. Az itt elhangzó előadások leginkább kötetlen beszélgetések formájában kiváló alkalmat nyújtanak a mindennapi gyakorlat során felmerülő konkrét szakmai problémák megvitatására. A MeetingPoint témáit idén is Dr. Bodó Péter, az Európai Coaching Szövetség alelnöke moderálja.

Évente két nap, amikor minden a HR-ről szól
A 2015-ös évben egy hét fős szakértőkből álló csapat gondoskodik arról, hogy a HR világát lefedve a jelenleg legaktuálisabb témák kerüljenek a középpontba. A hét szakértői terület egyike a "Corporate Health" , mely téma idén először kap nyilvánosságot a Personal Hungary keretein belül, Horváth Emil vezetésével. Kulcstémakörei a biztonságos munkavégzés, vállalati egészségmegőrzés, illetve a munkahelyi jóllét lesznek.
A "Bérezés, Juttatások, Ösztönző rendszerek" kapcsán a kompenzációval, juttatásokkal, cafeteriával és bérezéssel kapcsolatos témák szakértője Fata László lesz. A "Szervezetfejlesztés, Képzésfejlesztés" keretében a koncepcionális fejlesztésről és a szervezetfejlesztésről Nagy Andrea beszél majd. A "HR Informatika" minden olyan témát lefed, melyben valamely vállalatirányítási rendszer HR szegmenséről, egy gamification megoldásról vagy akár egy önkiszolgáló felületről van szó. A téma szakértője Vendler Balázs. A "Kiválasztás - Toborzás" témaköréről Lipcsei András tart előadást. A szakértő a kiválasztási csatornától a toborzási módszertanokon át, a szűrési eszközön keresztül a fejlesztésig minden témát érinteni fog. Szabó Zsófia a "Változásmenedzsment" -ről beszél majd, hiszen manapság a szervezetek élete arról szól, hogy milyen módon tudnak alkalmazkodni a folyamatos változásokhoz. Dr. Fodor T. Gábortól mindent megtudhatunk a "Munkaügy, munkajog" világáról. A jog és a HR együttműködése a hatékonyság szempontjából nélkülözhetetlen.

Látogatóinknak lehetősége nyílik online regisztrációra is, mellyel nem csak pénzt spórolhatnak meg, de mentesülnek a helyszínen a várakozási időtől is.
A regisztráció az alábbi linken érhető el:
www.personal-hungary.hu/content/ltogatknak /ltogat_regisztrci/index_hun.html

Látogasson el Ön is Magyarország legjelentősebb és legtöbbeket megmozgató HR-es rendezvényére 2015. november 11-12-én a budapesti Millenáris "B" épületébe!

(x)
HitelesAndrás

Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja

HitelesAndrás - Keress, kövess, költözz! Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja 2011-ben kezdtem dolgozni egy Takarékszövetkezetben… az azóta eltelt 13 év alatt eszméletlen sokat tanultam, n

RSM Blog

SAP a HR és bérszámfejtés területén

Az SAP rendszer a pénzügy, a beszerzés, és az ügyfélkapcsolatok kezelése mellett a humánerőforrás (HR) és a bérszámfejtés területén is központosított keretet biztosít a vállalatok szám

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
A második világháború óta a legnagyobb puccs készült Németországban – Mi lett volna, ha megdöntik az államrendet a Reichsbürgerek?
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Nádudvari_Nagy Ádám portré