Prémium

Húsvéti meglepetés fejtörés nélkül? Give happilly! (x)

Portfolio
Ha kávé-, tea- és designmániásnak keres húsvéti ajándékot nézzen körül az illy Espresso & Gourmet Shopban!
Az EspressoShop.hu-n az unásig ismert kávégépek helyett valóban exkluzív, nem minden konyhában szembejövő modellek közül is válogathat, melyek garantáltan a legfinomabb kávéval ajándékozzák meg a világhírű, 9 Arabica kávéból álló illy blendnek és a 6féle illy MonoArabica single origin kávénak köszönhetően. A hétköznapokban nélkülözhetetlen, az ünnepeket pedig emelik az exkluzív illy IperEspresso kávégépek. És, hogy mi a közös bennük? A kényelmes használat, a páratlan design és a minden alkalommal tökéletes kávé élmény a csészénkben.

Válasszon igénye szerint!

A Francis X7.1 IperEspresso kapszulás gép az örök, megunhatatlan kedvenc. Az illy ikonja a kávéházak hangulatát idézi nemcsak küllemében, de már az első korty után az az érzésünk támad, hogy egy igazi barista tüsténkedett a konyhában. A melegvíz készítésére is használható kávégéppel egymás után készíthet cappuccinot és espressot, a kávéhossz pedig egyénileg programozható.

Húsvéti meglepetés fejtörés nélkül? Give happilly!
A Francis Y5 IperEspresso kávégép azon kávéimádók kedvence, akik a kényelemre és a kompakt kialakításra szavaznak. Ezen a kis gépen egyszerűen minden kézre esik, minőségi, edzett üveg és fém géptest szolgálja a ki Önt! Már csak ki kell választani a kávéprogramot és 19 bar nyomással érkezik a tökéletes, krémes kávé.

A Francis X9 IperEspresso az illy vadonatúj kapszulás kávégépe, mely megnyerő, tükröződő króm külsővel és lekerekített formáival vonzza magára a tekinteteket. Hölgyeknek is garantáltan szívdobogtató ajándék vörös vagy fekete színben! Persze a csodás külsőt ezúttal is olyan praktikus tulajdonságokkal párosították, mint a két csésze melegítésére alkalmas fedlap vagy a működés közben is cserélhető víztartály.

A Francis Francis Y5 MILK iper és filter kapszulás kávéfőzőgép 6 különböző ital lehetőségét kínálja fel egyetlen érintésre, így espresso, hosszú kávé, cappuccino és latte macchiato is készíthető vele, de akkor is remek hasznát vehetjük, ha gőzölt tejre vagy forró vízre van szükségünk egy finom tea elkészítéséhez. Az állítható csészetartó magasság, az energiatakarékos mód és a hűtőbe helyezhető tejtartály azokat is leveszi majd a lábáról, akik a letisztult formatervezés mellett a praktikumot is értékelik.


Lenyűgöző választék az EspressoShop.hu-n

Ha kávégéppel már rendelkező szerettét lepné meg valami különlegességgel, válogasson az EspressoShop.hu egyedülálló kínálatából. A gyönyörű gépek mellett érdekesség az MonoArabica, melyből a Guatemala, Etiópia és a Brazil arabica már szemes változatban is elérhető. A kotyogókhoz igazított darálású illy kávéval feltöltött Mokka tökéletes társa az Alessi-illy koprodukcióban készült Pulcina kotyogónak is.

Húsvéti meglepetés fejtörés nélkül? Give happilly!
illy Art Collection

Minden kávésarok dísze lehet egy különleges illy Art Collection csésze szett is. Akár a frissen érkezett, igazán elegáns Emilio Pucci kollekciót választja akár más vidám, színes szettet keres garantáltan talál Önnek tetszőt az illy méltán legendás csészéi között. A neves művészek által illusztrált nem mindennapi darabok szintén különleges exkluzivitást képviselnek: a csak 1-2 ezer darabban megjelenő kollekciók számozottak, és a művészek által szignózottak gyönyörű díszdobozban. Hiába a közkívánat, Carlo Bach, az illy art direktora továbbra is tartja magát elvéhez: minden kollekció egyszeri, és megismételhetetlen, soha nem adják ki őket újra, emiatt is egyre nagyobb értéket képviselnek!

Húsvéti meglepetés fejtörés nélkül? Give happilly!
Ha Önnek a kávé az üzemanyaga nem kell nélkülöznie útközben sem! Válassza a kézbe illő KeepCup poharat, mely 6 vidám színben kapható. Segítségével a sietős napokon is élvezheti az illy kávé finom zamatát, mely a nagy rohanásban is biztonságban lesz a 100%-ban újrahasznosítható logózott pohárban, ami az illy filozófiáját hirdeti: live happilly

Húsvéti meglepetés fejtörés nélkül? Give happilly!
A shop kínálatában a páratlan minőségű francia Dammann tea különleges kristályfilterbe öltöztetett, és szálas tea költeményei közül is válogathat, melyeknek már a csomagolása is a minőségről árulkodik.
A Domori csokoládé választék pedig olyan pazar, hogy igazán nehéz dolgunk lesz, hiszen legszívesebben mindet megkóstolnánk.....

Legyen különleges a Húsvét!! Tökéletes kávéélmény kapszulás kávégépekkel, különleges ízesítésű prémium teák és csokoládék az EspressoShop.hu kínálatában. (x)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek