Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS
Prémium

Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS (x)

Portfolio
Új helyszínen, a Hungexpón szervezi meg a Portfolio Csoport az őszi LAKÁS 2018 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁST. Bővül a kínálat: már nem csak Budapest és az agglomeráció ingatlanjaiból választhatnak látogatóink, hanem az ország más régióiból is vannak jelen projektek. Október 12-14 között a látogatók számos olyan ingatlant találhatnak, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni.


A Portfolio Csoport az őszi LAKÁS 2018 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁST úgy szervezte, hogy sok olyan ingatlant találjanak az érdeklődők, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni. A választék bőséges, bár rohamosan fogy - a kiállításon azonban a legfontosabb fejlesztők vannak jelen, akik igyekeznek garantálni a legkésőbb 2019 év végi átadást.Bár a kormány lépésének hatásait még nem lehet teljesen felmérni, az biztosnak tűnik, hogy a közel 21%-os drágulás komoly hatást fog gyakorolni a 2020 januárja után kifizetett új lakások részleteire. A vásárlóknak tehát alaposan át kell gondolni a döntéseiket, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 5%-os vagy 27%-os áfával vesznek meg egy új ingatlant. Egy 50 milliós lakás áfája az eddigi 2,5 millió forint helyett 13,5 millió forintra emelkedik vissza: ez igencsak komoly különbség.

Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS
Nem véletlen, hogy a LAKÁS 2018-ra a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeiket hozták el: 2019-es átadással számol például a Cordia a Young City első két ütemével és a Sasad Resort Hill-lel és Sun-nal, a Metrodom a Metrodom Parkkal és Panorámával, vagy az OTP Csoport a Tetris Házzal és a Somfa ligettel. De olyan fejlesztők, mint a Biggeorge Property, az ARB Invest, a Property Market, vagy a SISKIN is jelen vannak olyan projektekkel, amiket jövőre át fognak adni.

Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS

Mint ahogy az sem véletlen, hogy egy új helyszínen, a Hungexpón szervezte meg a Portfolio Csoport őszi LAKÁS 2018-at. Bővül a kínálat: már nem csak Budapest és az agglomeráció ingatlanjaiból választhatnak a látogatók, hanem az ország más régióiból is vannak jelen projektek.Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS
Azon látogatók között, akik a kiállítás ideje alatt, a helyszínen a játékban részt vevő ingatlanértékesítő kiállítók egyikénél új építésű lakás vételére regisztrálnak és november 15-ig előszerződést vagy szerződést kötnek és befizetik az előleget, a szervezők kisorsolnak egy 1 millió forint értékű bankkártyát.(x)
Tobias Adrian - IMF
GettyImages-502905714
Pillar_irodaház
GettyImages-500406320
GettyImages-1181803301
D_MTZ20191209005
NYSE, trader, broker, válság
Frankfurti Tőzsde
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
GettyImages-486693467