Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS
Prémium

Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS (x)

Portfolio
Új helyszínen, a Hungexpón szervezi meg a Portfolio Csoport az őszi LAKÁS 2018 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁST. Bővül a kínálat: már nem csak Budapest és az agglomeráció ingatlanjaiból választhatnak látogatóink, hanem az ország más régióiból is vannak jelen projektek. Október 12-14 között a látogatók számos olyan ingatlant találhatnak, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet


A Portfolio Csoport az őszi LAKÁS 2018 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁST úgy szervezte, hogy sok olyan ingatlant találjanak az érdeklődők, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni. A választék bőséges, bár rohamosan fogy - a kiállításon azonban a legfontosabb fejlesztők vannak jelen, akik igyekeznek garantálni a legkésőbb 2019 év végi átadást.Bár a kormány lépésének hatásait még nem lehet teljesen felmérni, az biztosnak tűnik, hogy a közel 21%-os drágulás komoly hatást fog gyakorolni a 2020 januárja után kifizetett új lakások részleteire. A vásárlóknak tehát alaposan át kell gondolni a döntéseiket, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 5%-os vagy 27%-os áfával vesznek meg egy új ingatlant. Egy 50 milliós lakás áfája az eddigi 2,5 millió forint helyett 13,5 millió forintra emelkedik vissza: ez igencsak komoly különbség.

Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS
Nem véletlen, hogy a LAKÁS 2018-ra a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeiket hozták el: 2019-es átadással számol például a Cordia a Young City első két ütemével és a Sasad Resort Hill-lel és Sun-nal, a Metrodom a Metrodom Parkkal és Panorámával, vagy az OTP Csoport a Tetris Házzal és a Somfa ligettel. De olyan fejlesztők, mint a Biggeorge Property, az ARB Invest, a Property Market, vagy a SISKIN is jelen vannak olyan projektekkel, amiket jövőre át fognak adni.

Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS

Mint ahogy az sem véletlen, hogy egy új helyszínen, a Hungexpón szervezte meg a Portfolio Csoport őszi LAKÁS 2018-at. Bővül a kínálat: már nem csak Budapest és az agglomeráció ingatlanjaiból választhatnak a látogatók, hanem az ország más régióiból is vannak jelen projektek.Új helyszínen, milliós nyereménnyel vár a LAKÁS 2018 KIÁLLÍTÁS
Azon látogatók között, akik a kiállítás ideje alatt, a helyszínen a játékban részt vevő ingatlanértékesítő kiállítók egyikénél új építésű lakás vételére regisztrálnak és november 15-ig előszerződést vagy szerződést kötnek és befizetik az előleget, a szervezők kisorsolnak egy 1 millió forint értékű bankkártyát.(x)
Balaton strand víz felhő vihar
koronavirus
Európa legjobb üzleti iskolái között a Corvinus
Zsidai Roy
pf_hinta-20201125
bicoin2
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
company-gift-cufflinks-skanska[1]