Prémium

Tovább erősíti szolgáltatási portfolióját a NEO Property Services (x)

PR cikk
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A NEO Property Services (korábban STRABAG Property and Facility Services), a WING-akvizíció után fő tevékenysége, a műszaki üzemeltetés mellett nagyobb figyelmet fordít az újfajta piaci megkeresésekre.

Tovább erősíti szolgáltatási portfólióját a hazai létesítménygazdálkodás piacvezető vállalata, a NEO Property Services, amely egy tavaszi akvizíciót követően került a WING 100 százalékos tulajdonába és váltott nevet.

A NEO Property Services elsődleges tevékenységi köre továbbra is a műszaki üzemeltetés, beleértve a speciális követelményeket támasztó létesítmények kiszolgálását, viszont üzleti stratégiájában mostantól nagyobb figyelmet fordít a kivitelezési, fit-out projektekre.

Vágó László vezérigazgató szerint a WING nyújtotta háttérrel számos további lehetőség nyílik a cég számára a magyar ingatlanpiacon, különösen, mivel növekedési céljaiban a tulajdonos maximálisan támogatja a NEO-t.

„Szolgáltatásainkban a tőlünk megszokott, kiváló minőséget nyújtjuk az akvizíció után is, azonban nagyon örülünk annak, hogy az új tulajdonosi háttérrel nagyobb figyelmet fordíthatunk a kivitelezési, fit-out projektekre. Évről évre növekszik ugyanis az ilyen jellegű piaci megkereséseink száma, a WING és a NEO közötti még szorosabb együttműködésnek köszönhetően pedig a cégcsoporton belüli projektek megvalósítása is még hatékonyabbá válik.”

A NEO Property Services  650 főt foglalkoztat, országos kapacitásait tekintve pedig egyedülálló a magyar létesítménygazdálkodási piacon.

A vállalat többek között 7/24 órás országos rendelkezésre állást biztosít, amellyel még a legnagyobb kihívást jelentő időjárási körülmények között is biztosítja ügyfelei számára az üzleti tevékenység folytonosságát.

A vállalat széleskörű tapasztalattal rendelkezik a komplex műszaki üzemeltetési igények teljesítésében, legyen szó autógyárakról vagy távközlési központokról. A hagyományos műszaki- és infrastrukturális szolgáltatások mellett property menedzsment, energiamenedzsment, beruházás- és projektmenedzsment, valamint környezetvédelmi szolgáltatásokat is nyújt.

A NEO ügyfelei a saját területükön piacvezető magyarországi nagyvállalatok, beleértve a komplex ingatlanportfólióval rendelkező, összetett üzemeltetési feladatokat és speciális szaktudást igénylő, folyamatos üzletmenetet kritikus kérdésként kezelő partnereket is.

A NEO Property Services éves forgalma több mint  20 milliárd forint, jelenleg több mint 3  millió négyzetméter épületterületet üzemeltet (kb. 6 ezer objektum), és több mint  10 millió négyzetméternyi külterületet gondoz.

www.neopropertyservices.hu

(x)

bullbear
tizezer forint bankjegy
nyugdíj idős munka öreg getty stock
koronavírus tüdő
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Aktualitások, elemzések, ötletek egy helyen.
11_NHP 2020 nyar_Portfolio_GettyImages-497692630