Prémium

Tovább erősíti szolgáltatási portfolióját a NEO Property Services (x)

A NEO Property Services (korábban STRABAG Property and Facility Services), a WING-akvizíció után fő tevékenysége, a műszaki üzemeltetés mellett nagyobb figyelmet fordít az újfajta piaci megkeresésekre.

Tovább erősíti szolgáltatási portfólióját a hazai létesítménygazdálkodás piacvezető vállalata, a NEO Property Services, amely egy tavaszi akvizíciót követően került a WING 100 százalékos tulajdonába és váltott nevet.

A NEO Property Services elsődleges tevékenységi köre továbbra is a műszaki üzemeltetés, beleértve a speciális követelményeket támasztó létesítmények kiszolgálását, viszont üzleti stratégiájában mostantól nagyobb figyelmet fordít a kivitelezési, fit-out projektekre.

Vágó László vezérigazgató szerint a WING nyújtotta háttérrel számos további lehetőség nyílik a cég számára a magyar ingatlanpiacon, különösen, mivel növekedési céljaiban a tulajdonos maximálisan támogatja a NEO-t.

„Szolgáltatásainkban a tőlünk megszokott, kiváló minőséget nyújtjuk az akvizíció után is, azonban nagyon örülünk annak, hogy az új tulajdonosi háttérrel nagyobb figyelmet fordíthatunk a kivitelezési, fit-out projektekre. Évről évre növekszik ugyanis az ilyen jellegű piaci megkereséseink száma, a WING és a NEO közötti még szorosabb együttműködésnek köszönhetően pedig a cégcsoporton belüli projektek megvalósítása is még hatékonyabbá válik.”

A NEO Property Services  650 főt foglalkoztat, országos kapacitásait tekintve pedig egyedülálló a magyar létesítménygazdálkodási piacon.

A vállalat többek között 7/24 órás országos rendelkezésre állást biztosít, amellyel még a legnagyobb kihívást jelentő időjárási körülmények között is biztosítja ügyfelei számára az üzleti tevékenység folytonosságát.

A vállalat széleskörű tapasztalattal rendelkezik a komplex műszaki üzemeltetési igények teljesítésében, legyen szó autógyárakról vagy távközlési központokról. A hagyományos műszaki- és infrastrukturális szolgáltatások mellett property menedzsment, energiamenedzsment, beruházás- és projektmenedzsment, valamint környezetvédelmi szolgáltatásokat is nyújt.

A NEO ügyfelei a saját területükön piacvezető magyarországi nagyvállalatok, beleértve a komplex ingatlanportfólióval rendelkező, összetett üzemeltetési feladatokat és speciális szaktudást igénylő, folyamatos üzletmenetet kritikus kérdésként kezelő partnereket is.

A NEO Property Services éves forgalma több mint  20 milliárd forint, jelenleg több mint 3  millió négyzetméter épületterületet üzemeltet (kb. 6 ezer objektum), és több mint  10 millió négyzetméternyi külterületet gondoz.

www.neopropertyservices.hu

(x)

donaldtrump
ott_one_2019_1500x844
horvátország
seychelle szigetek strandoló lány
szakács étterem restaurant
cimlap_rossz
budapest lánchíd_getty
20191130_141657
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
GettyImages-486693467