Prémium

Ahol a monumentális a természetes (x)

PR cikk
A Stadion Event Kft. már 5 éve, vagyis a kezdetektől a Groupama Aréna kizárólagos catering szolgáltatója. Most, hogy elérkeztek ehhez az évfordulóhoz, végeztek egy gyors adatösszesítést, a számok pedig meggyőzőek.

A rendezvényszervezés, catering szolgáltatás nem hiába szakma, a Stadion vendéglátás pedig különösen egyedi feladat. Nem csak a nagy létszám miatt igényel nagy odafigyelést és logisztikát, hanem a sokrétű vendégkör és igény is kihívás elé állítja az ebben dolgozó szakembereket. Hiszen míg a VIP területen elvárt, hogy magas minőségű szolgáltatást kapjanak a vendégek, addig a közönségforgalmi büféknél a gyors kiszolgálás döntő igény a szurkolók részéről. A Stadion Event olyan szolgáltatást kínál, amely minden megrendelő, valamint az Arénába érkező szurkolók részére is megfelelő. A fókusz a három T, vagyis „Teljes körű, Tapasztalt és Transzparens”!

Az adatok összesítése szerint az elmúlt 5 évben 150 mérkőzést rendeztek a Groupama Arénában, és volt két nagy koncert is. Ez összesen 1 millió vendéget jelent a lelátókon és 200 ezer vendéget a VIP szektorokban. Kiszolgálásuk alkalmanként 200-300 dolgozó bevetését jelenti, akik a VIP és a kerengő büféiben gondoskodnak a gyors és színvonalas kiszolgálásról, valamint a háttérben a koordinálásról és a konyhai munkáról. Az összehangoltságra szükség is van, hiszen az öt év alatt a látogatók mintegy 500 ezer liter sört és megközelítőleg 75 ezer hot dogot fogyasztottak el. Ez leírva nem mond sokat, de a képzelőerőnkre nyugodtan támaszkodhatunk: ha 50 cm magas, 30 literes hordókat tennénk egymásra, akkor 16.667 hordó adná ki az 500 ezer litert, vagyis az egymásra pakolt hordók magassága így elérné a 8300 métert, 500 méter híján a Mount Everest, vagyis a világ legmagasabb hegycsúcsának magasságát. 75 ezer hot dog pedig annyi, mintha Szolnok teljes lakosságának minden tagja kapott volna egy virslis harapnivalót.

A környezetvédelem jegyében idén, az üzemeltető Lagardère Sports Hungary-val közösen a büfékben bevezették a repohár, azaz a visszaváltható pohár szolgáltatást is.

A Groupama Aréna nem csak meccseknek és koncerteknek ad helyet, hanem más jellegű rendezvényeknek, így például konferenciáknak és céges eseményeknek is. Az 5 év alatt közel 1000 rendezvényt tartottak itt meg.

A Stadion Event Kft. a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó teljes körű catering szolgáltatását is ellátja - ugyancsak a létesítmény megnyitása óta - és a szombathelyi Haladás Sportkomplexum megnyitóján is felelt a vendégek ellátásáért és kényelméért.  Kifejezetten a nagy létszámú sportesemények és céges rendezvények kiszolgálására fókuszálnak.

A Stadion Event Kft. az Eventrend Group tagja. A cégcsoport Magyarország egyik meghatározó szereplője a vendéglátás, szállodaipar és rendezvényszervezés területén. Az idén 27 éves Eventrend Group jelenleg Magyarországon és Csehországban van jelen a szegmensben.

(x)

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01