Prémium

Ilyen autót vezethet egy kétéves (x)

PR cikk
A bébitaxik azok az autók, járgányok, amikkel a kissrácok és a kislányok önfeledten játszanak, miközben néha elgázolnak téged. Egyébként ugyanezek a bébitaxik felelnek a sok elkopott cipőért is, de nem ezt az oldalukat kell nézni (ilyen alapon a cumi is az ördög egyik találmánya lehet). A babataxi hatalmas segítség lesz abban, hogy a babád megtanuljon járni, emellett fejleszti a motoros készségeit, az egyensúlyérzékét, és szuper szórakozás (illetve közösségi közlekedési eszköz is) egyben. Arról nem is beszélve, hogy apuka álmát is valóra válthatja, de erre a történetre még várnod kell.

Azt tehát már tudjuk, hogy a babataxi egy szuper találmány, azt is tudjuk, hogy alapvetően mire jó, de vajon hogyan válaszd ki a gyerekedhez legjobban illőt? Most elérkezett az igazság pillanata (nem, még nem apuka álma, de nem feledkezünk el róla) mert elmondjuk.

Erre figyelj, amikor kiválasztod

Ha ezt a cikket az 1980-as években olvasnád az „Anyuka” magazinban, akkor könnyű dolgod lenne a babataxi kiválasztásakor, hiszen azt tudnád eldönteni, hogy kéket szeretnél (mert fiad van) vagy rózsaszínt, mert lányod. Mást döntést nem nagyon hozhatnál.

Ma azonban számtalan bébitaxi közül kell kiválasztanod a neked legjobban tetszőt. Mondjuk is, mire figyelj oda.

1, A megfelelő időpontra.

Tudjuk, alig várod már, hogy a babád járjon, vagy cukin üljön egy babataxiban, esetleg egyedül menjen vele, de figyelj arra oda, hogy ne túl korán vedd meg. Azt a babataxit, amelyik a járását segíti már megveheted egyéves kora előtt, de a komolyabbakat, az elektromos taxikat (majdnem megírtuk most, mit tett az apuka, de még várunk) inkább akkor vedd meg, amikor a gyerek már legalább 1,5-2 éves.

2, Figyelj a funkcióra

A bébitaxiknak különböző funkciói vannak: van amelyik készségfejlesztő, és a baba totyogva maga előtt tolva tanul járni vele. Van amelyikre már ráülhet, és te tolod (egy tolókarral), ezt akkor válaszd, amikor már biztonságosan ül (ezeken rengeteg fény, és hangjelző nyomkodható gomb lesz) és van olyan amelyikkel egyedül tud menni, míg végül ott az elektromos (ami apuka kedvence) amit, akár egy autót, úgy kell vezetni.

3, Figyelj a kiegészítőkre

A bébitaxik olyanok, mint az igazi autók, számtalan kiegészítővel kaphatók. Van olyan, amelyik szülőkormányos (ez azért jó, mert te tolod, és te kanyarodsz a baba csak élvezi az utazást), létezik olyan, amelyikhez tartozék a napvédő, és vannak olyanok, amelyeket zenélő és világító funkciókkal is feldobtak. (Emellett vannak leszerelhető lábtartósok, csomagtartósok, és még sorolhatnánk). Neked kell eldöntened, hogy melyik életkorban, melyik funkció a fontos, és melyik nem.

4, Hány funkciós legyen?

Tudjuk, hogy nem különösebben szép a kérdés, de nem tudjuk ennél egyszerűbben, de egyértelműbben megkérdezni: amikor bébitaxit választasz, el kell döntened, hogy hány funkciós legyen? Vannak egyszerűbb bébitaxik, de választhatsz olyat is, amelyiket tudsz úgy használni, mint egy járművet, egy járókát, vagy futóbiciklit.Tulajdonképpen (mint a babakocsiknál) egy bébitaxi akár többfunkciós is lehet. Persze, a legfontosabb (és az apuka története) még hátravan. Kattints, és olvasd el!

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13