Prémium

Ön a szemes, kapszulás, vagy a kotyogós kávéra esküszik? (x)

PR cikk
Az Espresso Shopnak mindegyikre van megoldása.

Karácsonyi akciónkban most garantált, akár 20ezer Ft értékű ajándékkal vásárolhat szeretteinek értékálló és minőségi kávégépet, mely valódi örömet okoz, és sok éven át hű társként segíti a mindennapok gördülékenységét.

Az Espresso Shop kávé, tea és csokoládé ínyencségeket kínáló webáruház karácsonyi ajánlatában Ön is megtalálja a tökéletes kávékészítési megoldást, mellyel magasabb szintre emelheti az otthoni kávézás örömét. Akármelyik kávékészítési mód szimpatikus,  Önnek, nálunk most extra ajándékkal választhat szemes, filteres, kapszulás, vagy a kotyogós kávéfőzőt.

banner_750

Hagyományos és új generációs kávékészítési technikák

Francis

A kapszulás kávégépek kedvelőinek az olasz illy ikonját, a Francis Francis X7.1 kávégépet ajánljuk, mely megnyerő külsejével mindenkit levesz a lábáról. Kapszulás társaival ellentétben ránézésre nem állapítható meg, hogy egy kapszulás kávégépről van szó, hiszen egyedi design-ját baristák inspirálták, így a kapszulatartó egy klasszikus kávégépre emlékeztető karban van elrejtve. Amellett, hogy már csupán a külsejével kávéházi hangulatot varázsol otthonába, az IperEspresso különleges technológiájának köszönhetően magas minőségű, vastag cremájú, telt aromás kávét adagol a csészébe. A gőzkarral a selymes tejhab készítése sem okoz problémát, a gyorshűtési funkcióval pedig egy espresso elkészítése után rögtön jöhet is a cappuccino.

A karácsonyi promóció keretében most minden Francis Francis X7.1 kávégéphez egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba, melyet a kávé mellett további ajándéktárgyakra, például csészékre, teás díszdobozra, csokoládé bonbonokra vagy design kiegészítőkre is felhasználhat.

Automata, környezetbarát és elegáns

melitta

Automata kávégépre vágyik, amely a modern eleganciát képviseli? A Melitta CaffeO Solo német kávégép megfelel ezeknek az elvárásoknak, sőt, kiváló társ egy baráti beszélgetéshez is, hiszen gombnyomásra akár két csésze kávét is elkészít. A CaffeO Solo remek választás azok számára, akik a frissen darált kávéra esküsznek. Legyen reggel, délelőtt vagy akár délután, az ínycsiklandó espresso bármikor készen áll arra, hogy a tökéletes aromát biztosítsa minden csészében. Bár a kávégép nem rendelkezik beépített tejhabosítóval, egy ínycsiklandó cappuccino elkészítése mégsem fog gondot jelenteni, hiszen ha most vásárolod meg a CaffeO Solo kávégépet, az Espresso Shop megajándékoz egy 19.900 Ft értékű Melitta Cremio tejhabosító készülékkel, mely egy gombnyomásra biztosítja a krémes meleg vagy hideg tejhabot.

A kotyogós is lehet designos és innovatív

Alessi

Az automata kávégépek után jöjjenek a hagyományos kávékészítési eljárások. Egy kotyogós kávéfőzőről nem feltétlen a kifinomult elegancia jut eszünkbe, hiszen emlékeink között szerepelhet, ahogy kifut a kávé az oldalán, és a kimagasló kávéélményt is gyakran keresztbe húzta az égett, kesernyés utóíz. Éppen ezért állt össze a két világhírű olasz kávé és design cég, az illy és az Alessi, hogy kifejlesszék a tökéletes kotyogós kávéfőzőt. 15 évnyi kutatás és fejlesztés után dobták piacra az Alessi Pulcina kotyogós kávéfőzőt, amely felülírja a műfaj negatív tulajdonságait. A belső különleges kialakításnak köszönhetően a Pulcina automatikusan megállítja a kávé kifolyását a legmegfelelőbb pillanatban, még azelőtt, hogy kotyogni kezdene, azaz megégne, így elkerülve a keserű utóízt. Továbbá a külseje is megnyerő, elegáns érzetet nyújt, köszönhetően az acél lépcsőzetes borításnak. Eddig nem feltétlen gondoltunk egy kotyogósra design kiegészítőként, pedig az Alessi Pulcina valóban ékes dísze lehet a konyhának.

Rendelje meg most a Pulcina kotyogós kávéfőzőt 1 vagy 3 személyes változatban, akár indukciós főzőlapra is, és válasszon hozzá egy ajándék mokka darált kávét az Espresso Shopból!

A kávé rituálé rajongóinak

melitta_pour

A lista utolsó szereplője a legautentikusabb kávé élményt nyújtja a kézműves kávé szerelmeseinek. A Melitta Pour Over Set egy tradicionális filteres kávéfőző, melyhez a magas fényű porcelán külső letisztult és elegáns megjelenést kölcsönöz. A minőségi porcelánból készült filtertartó, a tetővel rendelkező 6 dl-es porcelán kancsó és az 5 db filterpapír mind a szett részét képezi. Egy finom, aromás kézműves kávé elkészítése még sosem volt ennyire egyszerű: csupán filterpapírt kell helyezni a filtertartóba, azt a kancsó tetejére helyezni, belehelyezni a frissen őrölt kávét és leönteni forró vízzel. A végeredmény magáért beszél: 6 dl friss, zamatos kávé, mely az esztétikus porcelán kancsóban kiválóan mutat a karácsonyi asztalon.

A porcelán kávéfőzőhöz az Espresso Shop a karácsonyi promóció ideje alatt 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt ajándékoz, mellyel beszerezhetei akár több ízben is az illy frissen őrölt kávéit.

Akár 20.000 Ft értékű garantált ajándék, ingyenes szállítás és nyereményjáték

Idén igazán megéri a karácsonyi ajándékokat az Espresso Shop webáruházból beszerezni, hiszen a garantált ajándékok, egyes kávéfőzőkhöz akár 20.000 Ft értékű ajándék mellett nyereményjátékunk is van. Ha éppen nem az akciós kávégépet, hanem bármi mást vásárol legalább 25.000 Ft értékben a webshopban,  úgy az országszerte ingyenes szállítás mellett részt vesz a karácsonyi nyereményjátékban, melyben 3 szerencsés egy akár 32.500 Ft értékű ráadás ajándéknak örülhet az új évben. Legyen Ön a szerencsés nyertes, ismerje meg a karácsonyi akció további részleteit ITT!

Live Happilly - Give Happilly!

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek